Σελίδα 199 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 99149189194195196197198199200201202203204209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.971 έως 2.985 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    oti na nai ... :rotflmao:

xydi aderfe...stous mion gamiseta thelo na me kai opoy petixeno tis omadares apo pano moy...POYTSA.
    Καλά κάνεις ψηλέ! Τώρα που δεν σε κυνηγάει η Καβάλα και παίζεις χωρίς το άγχος της κατάληψης μιας επίζηλης θέσης στον κόσμο των κλαίει-ωχ φαίνεται ότι αποδίδεις καλύτερα!

Του χρόνου να ζητήσετε να μην σας κυνηγούν στη βαθμολόγιία γιατί αγχώνεστε και δεν κάνει.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ANTE RE ..PAIZEI O PAOK PODOSFERO DILADI?:rotflmao:
    Αυτό μπορεί, αυτό παίζει.

Όταν θα πάρουμε τον Μέσσι θα σε πω
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    pernei aera o kolos moy re paok???pote me nikises teleytaia fora THIMASE KAN???
    SOY LEO EISAI O KALYTEROS PELATHS..

den akoys esy..opoy se petyxo se petsono...de pa na paizo me 9 opos sta play of persi...
    to petsoma petsoma..den exeis kamia tyxi..i treli amintiki soy grammi kathe fora poy blepei scoco tzibur blanko arxizei tis drammamines ...
    ena mantili eleipe xhtes apo ton tzimpoyr na to gyrisei sto tsamiko sti fasi toy goal exei xazepsei tin super amintiki soy grammi...
    apo to 60 k meta de paizame sa ti gata me to pontiki....to oti de fagate 4 einai giati o xalkias ebgale kamposa.. :rotflmao:
    ρουφα το αυγό σου ρε λακη. Ναι ρε μαλακα είμαι πελάτης σου, κανε ειδικο εκθεμα στο καινουριο προπονητικο του Νοτια να βάλεις το βραβείο.

Εμενα με πετσώνεις αλλα έχεις γινει ο τζανετάκος του μικρομεσαίου, μην στα ξαναλέω. Ο τζέρι λούις του 5-6ου είσαι.

Λύσε κανα πρόβλημα, που χρωστάς απο σουμεριους μέχρι ασσυριους και μέτα γλέντα που νίκησες εμένα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εγω γαυροπαοκα

ειδα οτι στα παιχνιδια που δεν μπορουσαμε να σκοραρουμε(ασχετα που ειμασταν καλητεροι)

ΧΑΣΑΜΕ ΒΑΘΜΟΥς

είτε με ισοπαλια είτε με ηττα
    Και σε άλλα που σκοράρατε δεν έπρεπε να πάρετε βαθμούς, αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτή.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να τα! να τα!

Την Τρίτη τα σπουδαία

Τα… σπουδαία λογικά έρχονται την Τρίτη στο έκτακτο Δ.Σ. που συγκάλεσε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αρκετοί θεωρούν πως θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ομάδα. Υπάρχει, ωστόσο, και η άποψη ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ανακοινώσει σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες πήρε όλες αυτές της μέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν θα έκανε συμβούλιο, αν δεν είχε πράγματα να ανακοινώσει. Γνωρίζει καλά πως ο χαμένος χρόνος μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερες μέρες για τον Ολυμπιακό. Προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα, στα οποία θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις άμεσα.

Συμπαίκτης, Βαλβέρδε και -γιατί όχι- ένας… Καρεμπέ

Ενδεχομένως η εισροή ζεστού χρήματος στην ομάδα μέσω του Λαυρεντιάδη να είναι το σημαντικότερο θέμα της ατζέντας. Ο Κόκκαλης θέλει να θωρακίσει τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτός στην προοπτική ενός «συμπαίκτη» στη διοίκηση. Επίσης, ο πρόεδρος των πρωταθλητών μοιάζει «ζεστός» και στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης σε σημαντικά πόστα ανθρώπων οι οποίοι πέρασαν από την ομάδα και άφησαν σημαντικό έργο.

Για παράδειγμα οι Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και -γιατί όχι- Καρεμπέ! Ο Σωκράτης Κόκκαλης έφερε στον Ολυμπιακό πολύ σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Γιατί να μην εξαργυρώσει τις κινήσεις του παρελθόντος ζητώντας τους να βοηθήσουν την ομάδα και πάλι χρησιμοποιώντας τη λάμψη τους; Προσεγγίζοντας μεγάλους παίκτες στη διάρκεια των μεταγραφών ή εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην ομάδα; Αυτό δε συνέβη και στο ΟΑΚΑ με τον Κοβάσεβιτς;

Για το τέλος αφήσαμε το θέμα του προπονητή. Ο Κόκκαλης δείχνει να έχει πεισθεί για τη χρησιμότητα του Βαλβέρδε. Αυτό που μένει είναι το να πείσει με τη σειρά του το 46χρονο πως στον Πειραιά θα έχει τα εργαλεία και τις συνθήκες που χρειάζεται προκειμένου να χτίσει και πάλι μια σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα. Γιατί ο Βάσκος ή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής δε φτάνει για να γιατρέψει τις φετινές πληγές. Ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης δίνουν τις πρώτες βοήθειες (και κάποιος θα πρέπει επιτέλους να τους το αναγνωρίσει), λίγο πριν από την… εντατική θεραπεία δια χειρός Κόκκαλη!

http://www.sport24.gr/html/ent/078/ent.351078.asp

o κατασκοπος λαλακας δεν ειναι...τωρα που ειναι ζεστοι σου λεει, θα πω τι παπαριες μου και ολα μελι - γαλα...

ομαδαραααααα!!!!

συγχαρητηρια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ρουφα το αυγό σου ρε λακη. Ναι ρε μαλακα είμαι πελάτης σου, κανε ειδικο εκθεμα στο καινουριο προπονητικο του Νοτια να βάλεις το βραβείο.

Εμενα με πετσώνεις αλλα έχεις γινει ο τζανετάκος του μικρομεσαίου, μην στα ξαναλέω. Ο τζέρι λούις του 5-6ου είσαι.

Λύσε κανα πρόβλημα, που χρωστάς απο σουμεριους μέχρι ασσυριους και μέτα γλέντα που νίκησες εμένα.
    Λίγο πιο ήρεμα ρε σειρά! Θα φάμε πόρτα και είναι κρίμα.

Αντί να μας ευχαριστούν είναι και αγενέστατες αυτές οι χανούμισσες. Έχε χάρη που είναι ξαδέρφια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Να τα! να τα!

Την Τρίτη τα σπουδαία

Τα… σπουδαία λογικά έρχονται την Τρίτη στο έκτακτο Δ.Σ. που συγκάλεσε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Αρκετοί θεωρούν πως θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ομάδα. Υπάρχει, ωστόσο, και η άποψη ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ανακοινώσει σημαντικές αποφάσεις, τις οποίες πήρε όλες αυτές της μέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν θα έκανε συμβούλιο, αν δεν είχε πράγματα να ανακοινώσει. Γνωρίζει καλά πως ο χαμένος χρόνος μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα χειρότερες μέρες για τον Ολυμπιακό. Προφανώς υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα, στα οποία θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις άμεσα.

Συμπαίκτης, Βαλβέρδε και -γιατί όχι- ένας… Καρεμπέ

Ενδεχομένως η εισροή ζεστού χρήματος στην ομάδα μέσω του Λαυρεντιάδη να είναι το σημαντικότερο θέμα της ατζέντας. Ο Κόκκαλης θέλει να θωρακίσει τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτός στην προοπτική ενός «συμπαίκτη» στη διοίκηση. Επίσης, ο πρόεδρος των πρωταθλητών μοιάζει «ζεστός» και στο ενδεχόμενο ενεργοποίησης σε σημαντικά πόστα ανθρώπων οι οποίοι πέρασαν από την ομάδα και άφησαν σημαντικό έργο.

Για παράδειγμα οι Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και -γιατί όχι- Καρεμπέ! Ο Σωκράτης Κόκκαλης έφερε στον Ολυμπιακό πολύ σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Γιατί να μην εξαργυρώσει τις κινήσεις του παρελθόντος ζητώντας τους να βοηθήσουν την ομάδα και πάλι χρησιμοποιώντας τη λάμψη τους; Προσεγγίζοντας μεγάλους παίκτες στη διάρκεια των μεταγραφών ή εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην ομάδα; Αυτό δε συνέβη και στο ΟΑΚΑ με τον Κοβάσεβιτς;

Για το τέλος αφήσαμε το θέμα του προπονητή. Ο Κόκκαλης δείχνει να έχει πεισθεί για τη χρησιμότητα του Βαλβέρδε. Αυτό που μένει είναι το να πείσει με τη σειρά του το 46χρονο πως στον Πειραιά θα έχει τα εργαλεία και τις συνθήκες που χρειάζεται προκειμένου να χτίσει και πάλι μια σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα. Γιατί ο Βάσκος ή οποιοσδήποτε άλλος προπονητής δε φτάνει για να γιατρέψει τις φετινές πληγές. Ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης δίνουν τις πρώτες βοήθειες (και κάποιος θα πρέπει επιτέλους να τους το αναγνωρίσει), λίγο πριν από την… εντατική θεραπεία δια χειρός Κόκκαλη!

http://www.sport24.gr/html/ent/078/ent.351078.asp

o κατασκοπος λαλακας δεν ειναι...τωρα που ειναι ζεστοι σου λεει, θα πω τι παπαριες μου και ολα μελι - γαλα...

ομαδαραααααα!!!!

συγχαρητηρια!
    Πάντως δε θέλει και πολλά για να κάνει ανταγωνιστική -για την Ελλάδα- την ομάδα... Σιγά και το επίπεδο του πρωταθλήματος.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

GLENTAO POY NIKHSA ESENA???giati dedemeno de to xa??ti lete re pali?xa
    ax

xa
    xa
    xa
    xaxa
    xaxa exo na asxolitho sobara me mats toy paok..apo tote poy peirate to santos..

milane oloi milaei k o paok gia xrei re poysti moy..toso probata sas kanan ekei pano oi efimerides k o zagorakis?nomizete oti de xrostate? :rotflmao: oute ta diakanonismena sas xrei de plironete noymera..k pos na plirosete diladi me ti lefta poios exei lefta o zagorakis?

sas lene posa einai ta xrei..ta diakanonizete ola kala..de plironete oyte eforia oyte ta diakanonismena..k tora zitate na xana diakanonisoyme ta xrei ktl...

anoixte k kamia efimerida..alli lleo oxi spor toy vora..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Λίγο πιο ήρεμα ρε σειρά! Θα φάμε πόρτα και είναι κρίμα.

Αντί να μας ευχαριστούν είναι και αγενέστατες αυτές οι χανούμισσες. Έχε χάρη που είναι ξαδέρφια...
    ο ββκ είναι η συμπάθεια μου ρε. Μας διακατέχει το συνδρομο "ας είχα ΚΤΜ και θα σου λεγα εγώ"

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ο ββκ είναι η συμπάθεια μου ρε. Μας διακατέχει το συνδρομο "ας είχα ΚΤΜ και θα σου λεγα εγώ"
    ego to ktm tha to xo se ligo file...k tha rtho pano na to stroso se ena filaraki moy..
    tha brethoyme matakia??

milane oloi milaei k o paok gia xrei re poysti moy..toso probata sas kanan ekei pano oi efimerides k o zagorakis?nomizete oti de xrostate? :rotflmao: oute ta diakanonismena sas xrei de plironete noymera..k pos na plirosete diladi me ti lefta poios exei lefta o zagorakis?
    λάθος τα ξέρεις, μάστορα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Και κλάμα η κυρία ρε παιδάκι μου

Ρε, όλα τα γουρούνια τελικά την ίδια μούρη έχουνε. Πάει και τελείωσε. Τι έγινε στον πρώτο γύρο στην Τούμπα ΠΑΟΚ – Άρης; Πριν καν οριστεί ο διαιτητής του ντέρμπι άριχσε το κλάμα από τα ραδιόφωνα του Άρη. Ποια ραδιόφωνα; Από την οικογένεια του Άρη. Αν βγει ο Καλόπουλος θα μας σφάξουνε, θα μας κάνουνε, θα μας ράνουνε. Βγαίνει ο Καλόπουλος, η Ελένη Χατζηαργύρη, με την Ελένη Ζαφειρίου την τηλεοπτική μαμά του Νίκου Ξανθόπουλου δε πιάνουν μία μπροστά στο κλάμα των Αρειανών πριν το ματς. Βγαίνω λοιπόν εγώ τότε και κράζω όλο τον Άρη. Και θεωρώ και εγώ πριν το παιχνίδι ότι ο Άρης θα χάσει στην Τούμπα εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς. Είχα πει τότε. Ψάχνει άλλοθι ο Άρης και το άλλοθι δυστυχώς το μεταφέρει και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό βέβαια φάνηκε μετά το 1-0 στο πέναλτι του Νέτο. Ο Καλόπουλος τους έδωσε τη δικαιολογία της ήττας και ο Αρειανός παίκτης κάθισε. Ως Ραπτόπουλος θλίβομαι όταν βλέπω από μεριά του Τύπου που είναι φιλικά προσκείμενος προς τον ΠΑΟΚ να μιμείται τη συμπεριφορά του Αρειανού. Αυτή τη φορά με το Σπάθα. Ο 3% πάει να χάσει το παιχνίδι. Μεταφέρει στον παίκτη του ότι θα τον σφάξει ο διαιτητής πριν το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει στον ΠΑΟΚ του Σάντος αποπροσανατολισμός. Σημαίνει γκρίνια, αμφιβολία, κάρτες για διαμαρτυρίες. Εδώ βέβαια υπάρχει μία διαφορά. Υπάρχουν οι οπαδοί του 3% οι οποίοι θα ακολουθήσουν αυτή την τραγικά επικοινωνιακή συμπεριφορά και φυσικά υπάρχουν και οι οπαδοί που ακούνε Ραπτόπουλο. Και αυτοί είναι της άποψης. ΠΑΟΚ είμαι ρε, είμαι καλύτερος είμαι, πιο έτοιμος είμαι, πιο γυμνασμένος είμαι, δε βγαίνω από τον αγωνιστικό μου προσανατολισμό. Φυσικά ο λογικότατος Σάντος δεν θα επιτρέψει να περάσει αυτή η άρρωστη νοοτροπία στους παίκτες του. Ακόμα και για τα προκλητικά πανό τους ενημέρωσε. Δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει από το παιχνίδι αν δεν αποπροσανατολιστεί. Και αυτός ο αποπροσανατολισμός μπορεί να προέρχεται από τον αντίπαλο. Αλλά το χειρότερο και το πιο επικίνδυνο είναι ότι αυτός ο αποπροσανατολισμός έρχεται από μερίδα της οικογένειας του ΠΑΟΚ.
    Υ.Γ.: Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ που έχει πολύ λαό. Και ένα 3% ίσως είναι λίγο για να επηρεάσει μια κατάσταση.

ραπτοπουλος

πειτε μου τωρα αν ειχε δικιο
    και τι εφταιξε τελικα για το Αρης-Παοκ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ego to ktm tha to xo se ligo file...k tha rtho pano na to stroso se ena filaraki moy..
    tha brethoyme matakia??
    Καλά κάνετε ρε, απλά οι admin δεν είναι υποχρεωμένοι να το ξέρουν και με αυτό το στυλ θα πάμε άπατοι.

Κατά τα άλλα... ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΟ -ΓΑΜΗΣΕΤΑΑΑΑΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ;;;;

Ποιός Ιησούς; Εμείς κι αν έχουμε αναστήσει πτώματα! Καλά να είμαστε να ανασταίνουμε κι άλλους. Προσφέρουμε κοινωνικό έργο!

ΥΓ Ματάκια; ΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑΧΧΑΧΑ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παρτε και αυτο μπονους μιας και το βρηκα:rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ribo-vroxopoulou-klama.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	35,8 KB 
ID:	193071
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

tha brethoyme matakia??
    θα ερθεις με ΚΤΜ ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

να κανουμε πομπή απο τα τεμπη με σκορδα και ματοχαντρα να φτάσεις σίγουρα.

Κανε τα κουμαντα σου, να με κεράσεις καμμια να μην πάει στράφει το 2ο

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις