Τωρα απο Σεμτεβρη στις επαρχιακες πολεις οπου υπαρχουν αμπελια προσοχη γιατι οι δρομοι γεμιζουν μουστο απο τα σταφηλια που κουβαλαν τα τρακτερ και ο δρομος γλιστρα απιστευτα
Τωρα απο Σεμτεβρη στις επαρχιακες πολεις οπου υπαρχουν αμπελια προσοχη γιατι οι δρομοι γεμιζουν μουστο απο τα σταφηλια που κουβαλαν τα τρακτερ και ο δρομος γλιστρα απιστευτα
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η όποια τριβή μετάλου με την επιφάνεια του πετρελαίου είναι ικανή να επιφέρει ανάφλεξη και να προκαλέσει έκρηξη ή πυρκαγια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πολυ χρησιμες πληροφοριες και μπραβο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν διαπιστωθεί ότι είναι πετρέλαιο ή άλλο λιπαντικό , αφήστε το γκάζι και συμπλέκτη και φρένο… η μηχανή θα πρέπει να κυλήσει σχεδόν «νεκρή»
Στο συγκεκριμενο σημειο μπερδευτηκα.
Εννοεις οτι τα αφηνουμε ολα? η οτι παταμε συμπλεκτη μαζι με φρενο?
γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο το 2ο..
πολυ σημαντικο ειναι να μην επιχειρησουμε να ριξουμε νερο οσο και να ριξετε τοσο πιο πολυ θα διαλιεται το πετρελεο και στην ουσια θα μεγαλωσουμε την κηλιδα, εχω τυχει μπροστα σε τετοια περιπτωση και ο τυπος απο μισο κουβα πετρελαιο γεμησε ενα τετραγονο με γλιτσα ως δλδ να φτασει στην αποχετευση πολυ επικινδυνο
Αφήνουμε να ρολάρει μόνη της η μηχανή καθώς το ελαστικό δεν έχει καθόλου επαφή με το οδόστρωμα και αν είμαστε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ τυχεροί ίσως να μην πέσουμε.Εννοεις οτι τα αφηνουμε ολα? η οτι παταμε συμπλεκτη μαζι με φρενο?
γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο το 2ο..
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Για να μη πέσουμε σε λάδια, θα πρέπει πρώτον να έχουμε ευθεία θέση της μηχανής( καθόλου πλάγιασμα)
και να ρολάρει η μηχανή χωρίς καμία αντίσταση.
Οι οδηγίες λένε ότι βάζουμε τη μεγαλύτερη ταχύτητα (6η) και περνάμε με σταθερό γκάζι, εμένα αυτό το σταθερό γκάζι δε με πείθει, θα προτιμούσα να πατήσω συμπλέκτη οπότε να μη "φρενάρει" καθόλου ο τροχός, Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν περάσεις τα λάδια, ο κινδυνος δεν έχει περάσει αφού έχουν λαδωθεί τα λάστιχα. Οπότε αυτό που θα έκανα, θα ήταν χωρίς να αφήσω το συμπλέκτη (γιατι αν τον αφήσω, θα φρενάρει έστω και λιγο ο τροχός) να συνεχίσω, προσπαθώντας να επιβραδύνω όσο πιο ομαλά γίνεται και να σταματήσω να τσεκάρω τα λάστιχα.
Τώρα αν μετά τη λαδιά, υπάρχει κόκκινο φανάρι, η σταματημένο όχημα, καλή μου πτώση...
Μακριά από μας...
Αυτό με το πριονίδι, κάνει τίποτα ή μπά?
Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...