+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
γιατί δε κοιτάς και τα sport attack της continental? έχουν κορόνα, καλή πρόσφυση και αντέχουν και πολύ.
και μπορείς να τα βρείς σε καταπληκτική τιμή απο έξω.
τα ειχα ξεχασει τα conti
+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
γιατί δε κοιτάς και τα sport attack της continental? έχουν κορόνα, καλή πρόσφυση και αντέχουν και πολύ.
και μπορείς να τα βρείς σε καταπληκτική τιμή απο έξω.
τα ειχα ξεχασει τα conti
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
να στε καλα
φανταζομαι οτι το conti ειναι στην ιδια κατηγορια που ψαχνω ετσι δεν ειναι? απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα λαστιχο μαλακο και που μου ταιριαζει
μπορει να επανελθω ,,,,θα μελετησω τις απαντησεις καλυτερα και αν προκυψει καμια απορια και εχετε ακομα ορεξη να απαντησετε θα τα ξαναπουμε
ευχαριστω και παλι
Το Conti Sport Attack είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGEE
φανταζομαι οτι το conti ειναι στην ιδια κατηγορια που ψαχνω ετσι δεν ειναι? απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα λαστιχο μαλακο και που μου ταιριαζει
Πάντως αν αποφασίσεις να βάλεις τα Corsa 3 είναι ένα αγγλικό site που θα σου ρθουνε 240 ευρώ (το ζευγάρι) με μεταφορικά
Εγώ πήρα μαζί με εναν φίλο και μας βγηκε 225 το ζευγάρι !!!
225 e τα corsa 3 ???! wtf ??
εγω τα δικα μου τα corsa τα πηρα με χρυσο πλεγμα , και τα κατασκευασε η ιδια η nasa και τα χρυσοπληρωσα ...
Τα δικα μου ειναι καλυτερα απ τα δικα σου
μαλλον κατεληξα στα diablo corsa III
το site που σκεφτομαι να τα παραγγειλω ειναι αυτο
http://www.busters-accessories.co.uk...er3url=Pirelli
εχει παραγγειλει κανεις απο αυτο?
θα μου πανε γυρω στα 243 Ε
καμια ενσταση, συμβουλη, παροτρυνση?
ευχαριστω
το πιο σωστο λαστιχο κατ εμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGEE
μαλλον κατεληξα στα diablo corsa III
το site που σκεφτομαι να τα παραγγειλω ειναι αυτο
http://www.busters-accessories.co.uk...er3url=Pirelli
εχει παραγγειλει κανεις απο αυτο?
θα μου πανε γυρω στα 243 Ε
καμια ενσταση, συμβουλη, παροτρυνση?
ευχαριστω
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το απλό diablo με το diablo corsa?? Πιο μαλακό,2γομο???
προσέχουμε για να έχουμε!...
Για το corsa 3 μπορώ να σου πω ότι το πίσω έχει διπλή γόμα (μαλακότερη στα άκρα) ενώ το μπροστά αποτελείται από μία γόμα μόνο!Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το απλό diablo με το diablo corsa?? Πιο μαλακό,2γομο???
Τα diablo είναι μονόγομα και έχουν ίδια χάραξη,λογικά είναι λιγάκι υποδεέστερα.
http://bikechatter.net/images/storie...1250953081.jpg
εβαλα πριν 15 μερες τα michelin pilot power και τα εχω περπατησει περιπου 500km!!αριστες εντυπωσεις παροτι δεν ειναι ακριβη επιλογη!!ομαλη κινηση & πολυ καλη απορροφηση κραδασμων!!
ΥΑΜΑΗΑ FZ6 S2
Ειμαι και εγω στη φαση να αλλαξω λαστιχα ειμαι στο διλλημα αναμεσα σε metzeler m5(δικια μου επιλογη και ηδη φοραω τα m3) και σε dunlop sportsmart (επιλογη φιλων) .Υπαρχει καποιος φιλος ο οποιος βρισκοτανε σε αντιστοιχο
διλλημα και κατεληξε καπου,ή ακομα καλυτερα καποιος ο οποιος τα ειχε/εχει στη μηχανη του και εχει βγαλει συμπερασμα.Φυσικα καλοδεχουμενες και αλλες προτασεις
Αναφερομαι σε fazer1000 με τα πιο πολλα χιλιομετρα εκτος πολης η σε επαρχιακο δικτυο και οδηγο που γουσταρει που και που να στριβει
τα gp racer ειναι για πιστα, εκτος και αν εχει μπαγιοκο και τα αλλαζεις καθε τριμηνο.
Στην αρχη ειναι φοβερα αλλα με συνεχεις κυκλους θερμανσης στο τριμηνο πεφτει πολυ η αποδοση τους.
Εγώ παλι με τα Roadsmart II στο 1000άρι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν μιά δεκάδα χιλιάδες χιλιόμετρα ήδη και δεν μ' έχουν πουλήσει πουθενά... Πίστα δεν τα έχω βάλει μόνο.