Τωρα ειδα οτι μιλας για εξωτερικο και εκει δεν εχω γνωσεις απλα θα σου πω δυο πραγματα σε περιπτοση που μηνεις εκτος καμπινκ.
Κοιτα να δεις που θα αραξεις.Κοιτα που ειναι η ανατολη του ηλιου και αραξε αντιθετα.Δε θες βα σε ξυπναει ο ηλιος το πρωι.
Αν δεν εχει το βανακι κουρτινες για σησκοτιση φτιαξε εση αυτοσχεδιες με ηλιοπροστασια πετσετες η καποια ρουχα.Εγω βαζω πετσετες.
Εχε παντα μπολικο νερο για λατρα περισοτερο απο οτι χρειαζεσαι.
Προτιμησε τα σκουπιδια σου να τα βαζεις σε μικρες τσαντες απο αυτες που βαζουμε τα ψωνια στο μαρκετ και οχι σε μεγαλες σακουλες σκουπιδιων.Μαζευονται σφηκες και ποντικια.Οποτε το πεταγμα των σκουπιδιων πρεπει να ειναι συχνο.
Τουαλετα παρε χημικη σε περιπτωση που μηνεις σε καμπινκ θα εχεις που να την αδιαζεις αλλα οταν κανεις "ελευθερο" δεν μπορεις να μοληνεις το περιβαλον με τα χυμικα.Παρε ενα κουβα απο πλαστικο χρωμα.Απο τους μεγαλους.Παρε ενα σοληνα απο αφρωδες υλικο απο αυτους που παιρνουν τα παιδια στη θαλασσα και μαθενουν να κολυμπανε.Κοπτον με τη φαλτσετα κατα μηκος και βαλτον πανω στο χειλος του κουβα.Απο πανω βαλε σακουλα απο ψωνια και εχεις μια ετοιμη τουαλετα.Κανεις τη δουλεια σου και μετα τη δενεις και τη πετας.Αυτο εκανα εγω πριν χρονια.Τωρα εχω παρει χημικη και τη λειτουργω με τον ιδιο τροπο.Χωρις χυμικα.Με σακουλα.
Παρε αντικουνουπικα,φαρμακειο με παυσιπονα,αταραξ για τις αλεργειες,αλειφη για εγκαυμα κ.α.
Προσεχε το γαλα.Μη ρηξεις καθολου κατω.Εαν σου πεσει καθαρισε το η παρε το χωμα και πετα το.Μη το σκεπασεις.Ειναι μαγνητης για τα φιδια.
Αυτα.Δε μου ερχεται κατι αλλο τωρα.Οτι θες ρωτα.Τα πιο πολλα τα ειπανε και τα παιδια παραπανω
Υ.Γ.renault scenic 1600.Διακοπες καθε χρονο με 4 με 3 και τωρα με 2 παιδια