Άσχετο αλλα δεν έχεις νομικη κάλυψη απο την ασφαλιστική σου; Αν σε καλύπτει το συμβολαιο δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις κατι..
Άσχετο αλλα δεν έχεις νομικη κάλυψη απο την ασφαλιστική σου; Αν σε καλύπτει το συμβολαιο δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις κατι..
Μπορεις επιπλέον να επικοινωνήσεις με τον παππού να πιέσει την ασφαλιστική του να πληρώσει.
Αν τυχαινε σε μενα ,εφταιγα και δεν αποζημιώνανε τον ανθρωπο στο 100% θα τους επαιρνα και
θα επεφτε ξεχεσμα.
Ε ναι τι τους πληρώνω για να ταλαιπωρούν τον κόσμο.
φιλικος διακανονισμος ωστε να τα παρεις απο τη δικη σου δεν παιζει;
συμφωνα με αυτα που μου ειπαν και η δικη μου ασφαλιστικη αλλα και του αλλου, οταν το ατυχημα ειναι χωρις επαφη,
αποζημιωνεσαι μεν, αλλα η περιπτωση δεν εμπιπτει στον φιλικο διακανονισμο και δεν εμπλεκεται η ασφαλιστικη σου,
συνεπως μιλας απ'ευθειας με την ασφαλιστικη του αλλου...
σε μενα η δικη μου ασφαλιστικη δεν ειχε καμια αναμειξη στις διαδικασιες, ολα τα κανονισα με την αλλη...
χωρις να κουραστω καθολου, χωρις παρατραγουδα, και εμεινα και απολυτως ικανοποιημενος
Οπως τα λεει ο φιλος @corpsealive
Μακρυα απο δικηγορο της ασφαλιστικης σου
Επαθα και εμαθα σε δικο μου ατυχημα
Πρωτο δικαστηριο βγαινει υπερ μου 85/15
Κανει η αλλη πλευρα εφεση με κανονικο σοβαρο δικηγορο
και οχι σαν την ασχετη πιτσιρικα που μου εδωσε η ασφαλιστικη μου και ως δια μαγειας εγινε 50/50
Σε 2ο τροχαιο που ειχα και παιζοταν πολλα περισσοτερα
χρηματα λογω μεγαλης αποχης απο την δουλεια μου
εβαλα δικηγορο που εξειδικευεται στα τροχαια
και πηρα περισσοτερα απο οσα υπολογιζα
Η λογική είναι πολύ απλή. Αλλιώς δουλεύει κάποιος που παίρνει χρήματα ανάλογα με το πόσες πολλές υποθέσεις ''διεκπεραιώνει'' αλλιώς κάποιος που αμείβεται με ποσοστό από αυτά που θα πάρεις εσύ.
Δεν λέω ότι όλοι το κάνουμε καθαρά και μόνο από επαγγελματισμό , λέω ότι έχουμε και οικονομικό κίνητρο.
Ο καθένας βέβαια βάζει προτεραιότητες. Ο Mike π.χ. λέει ότι έμεινε ικανοποιημένος για τα στάνταρ του. Βάζω βέβαια σοβαρό στοίχημα ότι για να του τα έδωσαν εξωδικαστικά χωρίς δικηγόρο ή γνωστό στην αντίδικη ασφαλιστική έχασε κονδύλια γιατί έτσι λειτουργεί. Οι ασφαλιστικές υπολογίζουν αναλογιστικά τι προσφορά δίνουν εξωδίκως και συνήθως με τρελή πίεση από εξώδικα, αποδείξεις, γνωματεύσεις φτάνει κοντά στο 70% όσων μπορεί να βγάλει πιθανότατα μια απόφαση. Απλά γλιτώνεις έξοδα και χρόνο.
The Dirty Harry