η ντροπή του μοτοτζιάρ είμαι. καινούριο κράνος κι ακόμα δεν το έκανα δοκιμή, μόνο στατικά ανέβηκα πάνω στο GSX-R
η ντροπή του μοτοτζιάρ είμαι. καινούριο κράνος κι ακόμα δεν το έκανα δοκιμή, μόνο στατικά ανέβηκα πάνω στο GSX-R
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
ξαναβλέποντας αυτό το ποστ, θυμήθηκα ότι μάλλον αυτό το site εννοείς το οποίο δεν είναι το επίσημο
αυτό είναι το site της nolan κάθε άλλο παρά "βιοτεχνικό"
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
εκτος απο το αγωνιστικο βγαζει ακομα το 903 αλλα το χαλασε πολυ. νομιζω μεχρι και το εσωτερικο αλλαξε, το παλιο ηταν αψογο. εβαλε sun visor και δεν εχει πλεον μοντελο χωρις sun visor πλην του 804.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Γνωριζεις οτι ολα τα κρανη δεν ταιριάζουν το ιδιο σε όλους. Προσωπικα θα το ξαναγόραζα για ενα και μονο λογο:Μου έκατσε τόσο καλα που θα πίστευα πως το καλουπωσαν στο σχήμα του κεφαλιού μου.
Εννοείται πως αεροδυναμικά είναι κορυφαίο, όσο κι αν πας.
Το field of view στο πάνω μερος είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει αλλά νομίζω οτι κι αυτό είναι απόρροια του πολύ σωστού fitment.
Έχει πολύ καλύτερο εσωτερικό από το shoei που είχα πριν (καλά ήταν και παλιο)
Με λίγα λόγια, ναι, θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, αν υπαρχει η δυνατότητα να το δοκιμάσεις πρώτα για σωστή εφαρμογή στο σχήμα του κεφαλιού σου.
Διευκρινιστικά, όταν λέω field of view στο πάνω μέρος εννοώ το άνοιγμα της ζελατίνα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανεμπόδιστη όραση τη στιγμή που έχεις τη μέγιστη κλίση και το σωμα σου είναι στο χαμηλότερο σημείο. Αν δεν έχει σωστή εφαρμογή το κράνος θα σου μπλοκάρει το fov στην πιο κρίσιμη στιγμή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις σωστή στάση σώματος κι από κει και πέρα δημιουργείται ντόμινο ανεπιθύμητων παρενεργειών. Να το προσέξεις πολύ αυτό.
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 15/07/2024 στις 17:03.