Τι ανατριχιλα ειναι αυτη..............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
γμστ...
Παντως απο την αρχή του video πήγαινε πιο γρήγορα απ όσο θα μπορούσε χωρίς να κόβει τις στροφές...
edit: Τελικά διαβαζω οτι εσπασε χερι και ποδι, κατα τα αλλα την εβγαλε καθαρή.
Τυχερός ηταν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
όντως Ο ορισμός του target.... πήγαινε και γυρεύοντας με τόσα χωρίς να το "έχει"....μετωπική όμως με τριαξονικό μουράτο και μόνο χέρι και πόδι σπασμένα;![]()
κανένα joker να παίξει.....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τι target fixation?
Απλά πήγαινε τόσο γρήγορα (και λάθος) και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει καν. Απλά του τελείωσε ο δρόμος.
Αφού την έβγαλε μόνο μ' αυτά, πάλι καλά.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν φαινεται να πηγαινε γρηγορα.
Μηπως μπερδευεστε με το fast forward που ξεκινα το βιντεο;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Πήγαινε τόσο γρήγορα όσο να μη μπορεί να κρατηθεί στη σωστή μεριά του δρόμου
Ο ίδιος γράφει:
"My accident on April 1st 2015. I lost all memory of this starting from around 1:00.
To those of you saying that all my friend cared about was the GoPro, listen at about 10:28. You can hear me asking for the camera, he picked it up because I wanted it. He was here for me after the accident and would visit me."
"Broken femur, tibia, fibula, ulna and humerus. My arm is almost back, it's still stiff from the cast and I will be able to walk again. I got very lucky. No real permanent injuries."
"I broke my left leg and arm and was in the hospital for nine days. I'm ok now, just recovering. It is very dangerous and it was my first time riding in canyons, I should have been more careful tho. I'd say I'm lucky to be alive."
"Yeah I realized my mistakes and I could have prevented this had I followed what I learned in my motorcycle safety course."
"I definitely do not want to stop riding but out of respect for the wishes of those closest to me, I might not ride againbuy I did learn from this!"
"I only had about seven months with the bike. It was a 2015"
Από την κορφή της στροφής μέχρι το φορτηγό ήταν μια αιωνιότητα, οπού απλά κέντραρε το φορτηγό και έσκασε πάνω. Δεν νομίζω οτι έφταιγε η ταχύτητα, ούτε ο δρόμος ούτε το φορτηγό. Μια νταλίκα πέρναγε απ΄τη λωρίδα του, και το έκοψε ίσια.
Λάθος αρχάριου και τίποτα περισσότερο.
δεν ετρεχε ρε...
43 λεει το κοντερ λιγο πριν καρφωθει...
ακομα και μιλια να ειναι...μιλαμε για 70χλμ/ωρα...
λαθος αρχαριου οπως ειπε ο Βυρωνας...
φαινεται ξεκαθαρα οτι παει να ακολουθησει τον φιλαρακο του που ειναι μπροστα αλλα με υπερπροσπαθεια πιανοντας ολο τον δρομο...