Φαντασου οταν την γεμισαμε νερο απο τον κολπο της ευβοιας ,η ιδια επαψε να ειναι νησι αφου ενωθηκε με την αττικοβοιωτια...
![]()
Φαντασου οταν την γεμισαμε νερο απο τον κολπο της ευβοιας ,η ιδια επαψε να ειναι νησι αφου ενωθηκε με την αττικοβοιωτια...
![]()
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
μ' αρεσει η ευροπεουσα ιδεα σου !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα βάλουμε ψευτικα νουφαρα και θα φαινονται σα γουρνες...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δηλαδη να μην βαλω την φουσκωτη πισινα φετος στην ταρατσα???![]()
OXI! ΟΧΙ! Για όνομα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δηλαδη να μην βαλω την φουσκωτη πισινα φετος στην ταρατσα???![]()
Δεν άκουσες ότι θα μπουν τεκμήρια και για τα φουσκωτά??? (σκάφη και, γιατί όχι, και πισίνες)
Ακόμη παίζεται εάν θα αφήσουν αφορολόγητο το σφουγγάρισμα!![]()
Dura lex, sed lex.
Και έτσι, σωστό είναι. Απλώς λείπει ένα κόμα, μετά το Google earth.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το σωστό μάλλον είναι
Το ΥΠΟΙΚ επιστρατεύει το Google...
αλλιώς ζήτω που καήκαμε![]()
![]()
Έλα πάμε μία επανάληψη στο συντακτικό:
Ρήμα: Επιστρατεύει.
Υποκείμενο: Το ΥΠΟΙΚ
Αντικείμενο: Το Google Earth.
Το αντικείμενο προηγείται του υποκειμένου επειδή ο συγγραφεύς (ή ποιητής) ήθελε να δώσει εκεί το βάρος.
Νομίζω θα πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε, η σειρά ας μη μας χαλάει!![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
http://a.espncdn.com/photo/2009/0326...o_dcad_630.jpg
αμα μου πουν τιποτα .......![]()
Κάθε πότε φωτογραφίζει ο δορυφόρος...?
Να ξέρω, για να φωνάξω τον καπ10 με το δίχτυ παραλλαγής... :rotflmao:
Το σπίτι μου φωτογραφήθηκε τουλάχιστον δυο χρόνια πριν και με χάλια ανάλυση, έλα να την φτιάξεις στην αυλή αν θες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κάθε πότε φωτογραφίζει ο δορυφόρος...?
Να ξέρω, για να φωνάξω τον καπ10 με το δίχτυ παραλλαγής... :rotflmao::rotflmao:
Ακόμα καλύτερα.
Αντί για δίχτυ παραλλαγής μπορείς να αγοράσεις ένα μπλε πανί και να το στρώσεις στον κήπο σου να νομίζουν ότι έχεις πισίνα.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
AMAN...AYTO ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
OXI! ΟΧΙ! Για όνομα!!!!
Δεν άκουσες ότι θα μπουν τεκμήρια και για τα φουσκωτά??? (σκάφη και, γιατί όχι, και πισίνες)
Ακόμη παίζεται εάν θα αφήσουν αφορολόγητο το σφουγγάρισμα!![]()
![]()
![]()
THNX...![]()
![]()
![]()
![]()
πακετανιο να λειπει η πλακα...intex 6 ατομων λεμε...![]()
Το μόνο που ξεχνάει το ΥΠΟΙΚ είναι ότι πολλές πισίνες έχουν χαρακτηριστεί ώς προκατ κατασκευές και όχι σαν μόνιμες τοποθετήσεις οπότε σε τέτοια περίπτωση νομίμως ο ιδιοκτήτης δεν την δηλώνει σαν πισίνα αφού σήμερα είναι και αύριο βγαίνει πολύ εύκολα με έναν γερανό και μεθαύριο ξαναμπαίνει το ίδιο εύκολα.Ούτε κάν άδεια από την πολεοδομία δεν θέλουν.
Τρύπες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν
Λογικό μου ακούγεται. Κάθε Δευτέρα πρωί ας πούμε, φωνάζεις το γερανό και καθάρισες. Την παρκάρεις π.χ. στην ταράτσα (βλ. blackbusa) και σίγουρα δε θέλεις άδεια από την πολεοδομία, μόνο από το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών .... Σου κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά φόρο δε θα πληρώσεις !!Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Το μόνο που ξεχνάει το ΥΠΟΙΚ είναι ότι πολλές πισίνες έχουν χαρακτηριστεί ώς προκατ κατασκευές και όχι σαν μόνιμες τοποθετήσεις οπότε σε τέτοια περίπτωση νομίμως ο ιδιοκτήτης δεν την δηλώνει σαν πισίνα αφού σήμερα είναι και αύριο βγαίνει πολύ εύκολα με έναν γερανό και μεθαύριο ξαναμπαίνει το ίδιο εύκολα.Ούτε κάν άδεια από την πολεοδομία δεν θέλουν.
Τρύπες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν![]()
![]()
Dura lex, sed lex.