Και μετά επιστροφή παρέα με πολύ βροχή και ακόμη πιο πολύ αέρα.
Μπορεί να μην τηρήσαμε τον αρχικό μας προγραμματισμό, αλλά το σημαντικό είναι να προσαρμόζεσαι, να χαίρεσαι τη στιγμή και να αποκομίζεις κάθε τι όμορφο, όπως και αν έρχονται τα πράγματα. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ γεμάτο σε εικόνες και εμπειρίες Σαββατοκύριακο και μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…
![]()
![]()
![]()
Μπράβο μάγκες .Ωραία παρέα ,ωραίες διαδρομές .
Πάντα τέτοια
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
μπράβο ρε παιδιά. ζήλεψα, περισσότερο βέβαια απο όλα τα τοπία μου έμεινε η ΨΗΣΤΑΡΙΑ.
πάντα τέτοια κα ελπίζω τον Απρίλη να τα καταφέρω και εγώ.![]()
Αργυρης
Ευτυχως :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Στα ιαματικά λουτρά. Δε νομίζω όμως να φαίνονται και πολλά…
Ωραια πραγματακια![]()
Μπράβο παιδιά.
Πολύ όμορφες (και ζόρικες) οι επιλογές , για Κ.Βροντού-Λαϊ Λια και Καπνέφυτο-Άγκιστρο. Κάπου στη μέση της, στην περιοχή Δρεπανοειδές υπάρχει και εγκατελειμένο φυλάκιο του ΕΣ ( νομίζω λέγεται Κάλη ??? ).
Πάντα τέτοια και μακριά από εσάς ο γκαντεμόκαιρος !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνεις λάθος. Δεν είναι καθόλου εγκατελειμένο.....Έχει γίνει μια ωραιότατη στάνη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
...Κάπου στη μέση της, στην περιοχή Δρεπανοειδές υπάρχει και εγκατελειμένο φυλάκιο του ΕΣ ( νομίζω λέγεται Κάλη ??? )...
Αν και δεν κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε παρά ελάχιστα, η εκδρομή μας ευχαρίστησε σαν να ήταν απ'τις καλύτερές μας. Τα τοπία που συναντήσαμε αλλά και η χαρά να ξαναβρεθούμε παρέα εκεί έξω δεν περιγράφετε ούτε από λόγια ούτε από 660 φωτογραφίες!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Και μετά επιστροφή παρέα με πολύ βροχή και ακόμη πιο πολύ αέρα.
Μπορεί να μην τηρήσαμε τον αρχικό μας προγραμματισμό, αλλά το σημαντικό είναι να προσαρμόζεσαι, να χαίρεσαι τη στιγμή και να αποκομίζεις κάθε τι όμορφο, όπως και αν έρχονται τα πράγματα. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ γεμάτο σε εικόνες και εμπειρίες Σαββατοκύριακο και μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ρε Αργύρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από abeginas
μπράβο ρε παιδιά. ζήλεψα, περισσότερο βέβαια απο όλα τα τοπία μου έμεινε η ΨΗΣΤΑΡΙΑ.
Γι'αυτό πήγαμε άλλωστε, τα υπόλοιπα τα γράφουμε σε περίπτωση που διαβάζει καμιά γκόμενα (το παίζουμε κουλτουρε...)
:rotflmao::rotflmao:
μπραβο παιδια, ευχομαι να συνεχισετε αυτες τις πανεμορφες βολτες!
με κανατε κ ζηλεψα κλαψ!
παντα τετοια!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από abeginas
+ 660 (κιλά μπριζόλες)....
μπράβο ρε μάγκες....πάντα τέτοια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()