ναναι η τελευταία ασχημη......περαστικα
ναναι η τελευταία ασχημη......περαστικα
Ισχύει? Εκείνη άλλαξε λωρίδα. Δε βγαίνει έστω συνυπαιτιότητα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ξαφνικά μια κ@ριόλα αποφασίζει να στρίψει αριστερά, προφανώς για να γλιτώσει την κίνηση.
Δυστυχώς από ότι μαθαίνω θα χρειαστεί να της κάνω δήλωση μιας και οι νόμοι μας είναι έτσι.
Περαστικά![]()
Life begins at 45°.
Περαστικα και αγυριστα φιλε...!
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Περαστικά κι αγύριστα φίλε.
Φτηνά τη γλύτωσες...![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κάτοικος Νέοου Ηρακλείου, και χρησιμοποιώ συνέχεια την Ιφιγενείας,,,οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.![]()
![]()
Είναι δραματική η κατάσταση...και στο τέλος της, στο φανάρι του Βλάχου, είναι τίγκα στις λακούβες.
Να φανταστώ εσύ το έπαθες προς την αντίθετη πλευρά, πριν το φανάρι που έχει για Ηρακλείου, γιατί κόβουν αριστερά για να αποφύγουν την κίνηση.
Περαστικά και προσοχή...
ο συγκεκριμένος δρόμος είναι μιας λωρίδας μόνος...ο φίλος μας ήταν άτυχος.Ισχύει? Εκείνη άλλαξε λωρίδα. Δε βγαίνει έστω συνυπαιτιότητα?
Γρήγορα όρθιος αδερφέ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Περαστικά σου και ΜΗΝ κάνεις θετική δήλωση.Απευθύνσου σε δικηγόρο.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Περαστικά και αγύριστα![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
περαστικα "γειτονα"...
Εχω οικοπεδο εξω απο τη domino's εκει.
την ειδα τελευταια στιγμη και ειπα να πλασαρω το σκουτερακι και να ανεβω motard στο πεζοδρομιο.
Ε γλυστρησα πριν καν ακουμπησω το πεζοδρομιο.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Δεν εκανα, καθως ο αστυνομικος μου ειπε οτι απο την εμπειρια του σε τετοιες περιπτωσεις φταιει το οχημα που εκανε τον ελιγμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Περαστικά σου και ΜΗΝ κάνεις θετική δήλωση.Απευθύνσου σε δικηγόρο.![]()
ακριβως !Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
Κάτοικος Νέοου Ηρακλείου, και χρησιμοποιώ συνέχεια την Ιφιγενείας,,,οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.![]()
![]()
Είναι δραματική η κατάσταση...και στο τέλος της, στο φανάρι του Βλάχου, είναι τίγκα στις λακούβες.
Να φανταστώ εσύ το έπαθες προς την αντίθετη πλευρά, πριν το φανάρι που έχει για Ηρακλείου, γιατί κόβουν αριστερά για να αποφύγουν την κίνηση.
Περαστικά και προσοχή...
Η ζημια της μηχανης ξεπερναει τα 2.000 ευρωπουλα και θα το ψαξω το θεμα, αν εχετε καποια αποψη οι γνωστες δεκτη.