Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: superfast ferries τον κακο σας τον καιρο

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δεν καταλαβαινω τι οικονομικες απαιτησεις μπορει να εχει και τι να ζητησει...αν ηθελε να μεινει στις αεροπορικες θα φωναζε καποιον και θα καθοταν στις θεσεις του...τεσπα...ισως φταιει που εχω ταξιδεψει τοσες φορες προς Ιταλια και αυτα γινονται συνεχεια και δεν μου κανουν πια εντυπωση...

Μηπως δεν εγινα σαφης φιλε μου.
    Δεν γινοταν απλως πανικος,ηταν μια κατασταση ακατανοητη για μενα,που κι εγω εχω ταξιδεψει στην Ιταλια καμποσες φορες.Δεν μπηκα σε λεπτομερειες το πως πηγα και τους ειπα ελατε να μας βαλετε να καθησουμε.Ηταν φανερο οτι δεν ηταν στο χερι τους να χειριστουν μια τετοια κατασταση.
    Οσο για την καμπινα ΔΕΝ δουλευε το συστημα εξαερισμου.Εκανε μονιμως κρυο.
    Οταν λοιπον πληρωνω και μαλιστα τελικα χρυσοπληρωνω και δεν λαμβανω το τι πρεπει,καπως πρεπει να διαμαρτυρηθω.
    Και κατι αλλο.Διαφορετικα ταξιδευεις μονος μοτοσυκλετιστης και διαφορετικα με οικογενεια.
    J.T.R

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    εγω πιστευω οτι δεν ειναι λογικο να καταδικαζεις μια εταιρια για τη συμπεριφορα του
    πληρωματος ενος συγκεκριμενου πλοιου της! σαφως και θα διεκδικησεις οτι ειναι να
    διεκδικησεις αλλα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ροξεις το βαρος στην εταιρια για τη
    συμπεριφορα του πληρωματος! μην ξαναταξιδεψεις με αυτο το πλοιο οχι ομως και
    με κανενα αλλο της εταιριας αυτης!
    Στην συγκεκριμενη γραμμη αυτα τα δυο φερρυ ειναι μονιμα.Το super fast 1 το superfast 2.Και στην επιστροφη παρομοιες ηταν οι συνθηκες.
    Η εταιρια ειναι ο διαχειριστης αυτης της καταστασης.Και βεβαιως εχουν ευθυνες.
    Αλλα τελικα ξερεις κατι?Και οι επιβατες που ανεχονται τετοιες συμπεριφορες εχουν ευθυνη για την συνεχιση τετοιων φαινομενων.
    J.T.R

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
    Μηπως δεν εγινα σαφης φιλε μου.
    Δεν γινοταν απλως πανικος,ηταν μια κατασταση ακατανοητη για μενα,που κι εγω εχω ταξιδεψει στην Ιταλια καμποσες φορες.Δεν μπηκα σε λεπτομερειες το πως πηγα και τους ειπα ελατε να μας βαλετε να καθησουμε.Ηταν φανερο οτι δεν ηταν στο χερι τους να χειριστουν μια τετοια κατασταση.
    Οσο για την καμπινα ΔΕΝ δουλευε το συστημα εξαερισμου.Εκανε μονιμως κρυο.
    Οταν λοιπον πληρωνω και μαλιστα τελικα χρυσοπληρωνω και δεν λαμβανω το τι πρεπει,καπως πρεπει να διαμαρτυρηθω.
    Και κατι αλλο.Διαφορετικα ταξιδευεις μονος μοτοσυκλετιστης και διαφορετικα με οικογενεια.
    εγω μαζι σου ειμαι...αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι οικονομικη αποζημιωση μπορεις να ζητησεις απο την στιγμη που σε εβαλαν σε αλλη καμπινα χωρις προβλημα...και εκει κολλαει και το δηλαδη...τεσπα...πολυ το εχω κουρασει...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    εγω πιστευω οτι δεν ειναι λογικο να καταδικαζεις μια εταιρια για τη συμπεριφορα του
    πληρωματος ενος συγκεκριμενου πλοιου της! σαφως και θα διεκδικησεις οτι ειναι να
    διεκδικησεις αλλα δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ροξεις το βαρος στην εταιρια για τη
    συμπεριφορα του πληρωματος! μην ξαναταξιδεψεις με αυτο το πλοιο οχι ομως και
    με κανενα αλλο της εταιριας αυτης!
    Προφανως και καταδικαζεις την εταιρια για το πληρωμα της

ποιον θα καταδικασεις? εμενα?

η εταιρια οφειλει να εχει ολα τα πλοια στην εντελεια
    και το πληρωμα της επισης εκπαιδευμενο και αψογο σε συμπεριφορα

αλλα οκ, τωρα λεμε ανεκδοτα παλι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εγω μαζι σου ειμαι...αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι οικονομικη αποζημιωση μπορεις να ζητησεις απο την στιγμη που σε εβαλαν σε αλλη καμπινα χωρις προβλημα...και εκει κολλαει και το δηλαδη...τεσπα...πολυ το εχω κουρασει...

Ενταξει συζητηση κανουμε
    Τουλαχιστον να μη διαμαρτυρηθω?Δεν ειναι ζητημα χρηματων,αλλα αξιοπρεπειας.
    J.T.R

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Μετά το Ρομίλντα του Αγούδημου δεν με χαλάει τίποτα !!! Όλα κρουαζιερόπλοια τα βλέπω....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για πιο σκληροπυρινικές καταστάσεις προτείνω Β. Κορνάρο.. Σαν αποβατικό του ΠΝ ήταν..

ΥΓ Μία φορά ταξίδεψα και εγώ με Superfast και δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
    Ενταξει συζητηση κανουμε
    Τουλαχιστον να μη διαμαρτυρηθω?Δεν ειναι ζητημα χρηματων,αλλα αξιοπρεπειας.
    Άριστα θα κάνεις να διαμαρτυρηθείς. Και επί τόπου και μετά. Και πάντα όταν δεν παίρνεις την εξυπηρέτηση που αξίζεις και ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ....
    Dura lex, sed lex.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Τι έγινε τελικά με τις διαμαρτυρίες?Απάντησε κανείς ? (λέω μήπως φιλοτιμήθηκε κανείς λόγω Πάσχα)
    Προσωπικά καλά τους έκανες και τράβηξέ το όσο μπορείς.Πρέπει επιτέλους ως λαός να μάθουμε να διακδικούμε και να αφήσουμε κατα μέρος τον ωχαδερφισμό που μας κατατρέχει γενεές επί γενεών τώρα.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

Για πιο σκληροπυρινικές καταστάσεις προτείνω Β. Κορνάρο.. Σαν αποβατικό του ΠΝ ήταν..

.
    + μερικά
    (μην σε κακομαθαινω κιολας )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    Μάλλον φίλοι μου δεν έχετε ταξιδέψει με το ΚΑΜΙΡΟΣ ή με το ΙΑΛΛΥΣΟΣ της ΔΑΝΕ.Ειδικά με το πρώτο είχα αρχίσει να πιστεύω στο Θεό και να κάνω τάματα σε διάφορους αγίους.

Μπροστά τους τα πλοία του Α(ρ)γούδημου ήταν βασιλοβάπορα και τα Superfast το Κουήν Μαίρη
    Bandit rulezzzzzz

ΔΑΝΕ τι μου θυμισες. ειχα δουλεψει στο πρακτορειο ενα καλοκαιρι ωραια ηταν. ΔΕν ειχα ταξιδεψει ποτε με αυτα. Παντως με του αγουδημου που τα γευτηκα 2-3 φορες ερχομαι και γω αν ειναι να μαζευτουμε παρεα να τα βυθισουμε μην μπουν κανενος αλλου βλακα ιδεες να τα κυκλοφορησει.
    done.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    + μερικά
    (μην σε κακομαθαινω κιολας )
    gkomenaki sti rodo?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    gkomenaki sti rodo?
    εισαι γατος

μεχρι και τις μαμημενες τις πεταλουδες πηγα να δω
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Μεγαλη Τρίτη (9μμ- το πλοίο έφυγε 10.30μμ) ταξιδεψα απο Χανια για Πειραιά με ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΑΝΕΚ) με εισιτηριάκι (1 άτομο, 1 μηχανή και 1 κρεβατι σε 2κλινη καμπίνα) μόοοονο 103 ευρώ.

Μεχρι να δεσουμε τις μηχανες--- μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα καθυστερηση----, ενας τρακτορας ξεκοτσαρισε τη νταλικα διπλα μας, μάς έκλεισε στη γωνία ΚΙ ΕΦΥΓΕ.

Αποτελεσμα ; περάσαμε ΚΑΤΩ από τη νταλίκα ΕΡΠΟΝΤΑΣ και λερωνοντας τα μπουφανάκια μας.

Από πού πέφτει το ΙΝΚΑ ;;; (γιατι θα αρχισω να τραγουδάω την ΚαλΙΝΚΑ ).

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τηλεειδοποίηση για τον συναγερμό σας..
    από MakeMyDay στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 09:10
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2010, 15:59
  3. Καντε τον εαυτο σας ξοτικο!
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 16:15
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 18:15

Κανόνες δημοσιεύσεων