Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Horner CB1000f

Τι πάθατε ρε;;; Γιατι μπαίνετε στο τρυπάκι των 125 - 250 - 400 - 600 κτλ... Μπορεί να έχει τα μυαλά μεσα στο κεφάλι του και να μην είναι κανας καγκουράκος...

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ολοι ξεκινησατε στα 18 με 125, στα 20 με 250....
    Συνέλθετε!!!! Αν την γουστάρει ας ειναι καλοτάξιδη...

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Honda CB1000R ABS (2008-σήμερα): Παρά την μαχητική εμφάνιση, είναι γιαπωνέζικο και μάλιστα φοράει γραβάτα.
    Κινητήρας: Από τις 2500 στροφές καθαρό τράβηγμα, με πολλή τετρακύλινδρη ροπή, ηλεκτρικό με πολλή δύναμη ψηλά, 130 ονομαστικοί ίπποι είναι αυτοί.

Κράτημα: Πολύ ευέλικτο, αποτελεσματικότατο, γρήγορο, με σχετικά μαλακές αναρτήσεις που φιλτράρουν πολύ τα όποια εμπόδια συναντήσει η μηχανή. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις στο αστικό τοπίο, κρατάει ξεκούραστο τον αναβάτη και χωράει παντού. Το ABS εξαιρετικό. Οι πιο γρήγοροι αναβάτες εκτός πόλης θα προτιμούσαν περισσότερη πληροφόρηση και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Άλλα σχόλια: Εμφάνιση που σε ψήνει, λειτουργικότητα χρυσή τομή, γεμάτη ουσία, στο μεταξύ χάθηκε κάτι, λίγο, στον χαρακτήρα.

Για ταξίδι 600-800 χλμ άν δεν βάλεις μεγάλη ζελατίνα που θα του χαλάσει εντελώς την εμφάνιση, σε βλέπω να τρως πολύ αέρα πάνω από τα 160 χ.α.ω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Honda CB1000R ABS (2008-σήμερα): Παρά την μαχητική εμφάνιση, είναι γιαπωνέζικο και μάλιστα φοράει γραβάτα.
    Κινητήρας: Από τις 2500 στροφές καθαρό τράβηγμα, με πολλή τετρακύλινδρη ροπή, ηλεκτρικό με πολλή δύναμη ψηλά, 130 ονομαστικοί ίπποι είναι αυτοί.

Κράτημα: Πολύ ευέλικτο, αποτελεσματικότατο, γρήγορο, με σχετικά μαλακές αναρτήσεις που φιλτράρουν πολύ τα όποια εμπόδια συναντήσει η μηχανή. Εκμηδενίζει τις αποστάσεις στο αστικό τοπίο, κρατάει ξεκούραστο τον αναβάτη και χωράει παντού. Το ABS εξαιρετικό. Οι πιο γρήγοροι αναβάτες εκτός πόλης θα προτιμούσαν περισσότερη πληροφόρηση και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Άλλα σχόλια: Εμφάνιση που σε ψήνει, λειτουργικότητα χρυσή τομή, γεμάτη ουσία, στο μεταξύ χάθηκε κάτι, λίγο, στον χαρακτήρα.

Για ταξίδι 600-800 χλμ άν δεν βάλεις μεγάλη ζελατίνα που θα του χαλάσει εντελώς την εμφάνιση, σε βλέπω να τρως πολύ αέρα πάνω από τα 160 χ.α.ω..
    Δουλευεις στο τμημα marketing της Honda :rotflmao: :rotflmao:

Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας.

Αν και μονο 24 χρονων καγκουρακος δεν ειμαι-πιστευω. Δεν ειναι το πρωτο μηχανακι που καβαλαω και τωρα εχω ενα Beverly 250S και πραγματικα βαρεθηκα το scooter, αν και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Απο εκει και περα ελεγα για Hornett 600 αλλα αφου με σηκωνει η τσεπη για το 1000 γιατι οχι?? Οδηγω απο τα 14 μου και τα τελευταια 6 χρονια στην Αθηνα καθημερινα, αρα μια σχετικη εμπειρια πιστευω οτι την εχω για αυτο και σκεφτηκα κατι απο τα δυο παραπανω ως επομενο βημα, μιας και δεν ηθελα κατι σε on-off που σιγουρα ειναι πιο πρακτικο σε θεμα πολης.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Τι πάθατε ρε;;; Γιατι μπαίνετε στο τρυπάκι των 125 - 250 - 400 - 600 κτλ... Μπορεί να έχει τα μυαλά μεσα στο κεφάλι του και να μην είναι κανας καγκουράκος...

Δηλαδη θελετε να μου πειτε οτι ολοι ξεκινησατε στα 18 με 125, στα 20 με 250....
    Συνέλθετε!!!! Αν την γουστάρει ας ειναι καλοτάξιδη...

exeis nevrakia mikre??
    to "re" kai to "synel8ete",sthn parea sou.
    an 8es na peis thn gnwmh sou,pesthn omorfa ki wraia.

den einai 8ema na eisai kagkouras,arkei na exeis mikrh empeiria gia na ginei h malakia.
    an to beverly250 einai o pro8alamos twn 1000ariwn,paw paso.
    anyway,kalh tyxh se oti apofasiseis.
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitris0510
    Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας.

Αν και μονο 24 χρονων καγκουρακος δεν ειμαι-πιστευω. Δεν ειναι το πρωτο μηχανακι που καβαλαω και τωρα εχω ενα Beverly 250S και πραγματικα βαρεθηκα το scooter, αν και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Απο εκει και περα ελεγα για Hornett 600 αλλα αφου με σηκωνει η τσεπη για το 1000 γιατι οχι?? Οδηγω απο τα 14 μου και τα τελευταια 6 χρονια στην Αθηνα καθημερινα, αρα μια σχετικη εμπειρια πιστευω οτι την εχω για αυτο και σκεφτηκα κατι απο τα δυο παραπανω ως επομενο βημα, μιας και δεν ηθελα κατι σε on-off που σιγουρα ειναι πιο πρακτικο σε θεμα πολης.
    Το Hornet είναι πιο χρηστικό στην πόλη, όμως στον ανοικτό δρόμο και στη γρήγορη οδήγηση υστερεί εμφανώς σε σχέση με το CB 1000 R και δεν είναι μόνο θέμα κινητήρα... Εξαρτάται που θέλει να ρίξει το βάρος κανείς.
    Ο αέρας που τρώει ο αναβάτης στην Εθνική είναι ο ίδιος με όλα τα γυμνά πανω κάτω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    exeis nevrakia mikre??

den einai 8ema na eisai kagkouras,arkei na exeis mikrh empeiria gia na ginei h malakia.
    an to beverly250 einai o pro8alamos twn 1000ariwn,paw paso.
    anyway,kalh tyxh se oti apofasiseis.
    Αν σε πείραξε το ρε και το συνέλθετε, ζητάω συγγνώμη, αλλά δεν δέδοχομαι και την νοοτροπία το ότι κάποιος στα 24 "απαγορεύετε" να πάρει 1000 γιατί θα φάει τα μούτρα του, γιατί και τέτοιο αφήσατε να εννοηθεί, μυαλά στο κεφάλι θέλει και ας είχε πατίνι πριν. Και γώ στα 26 μου πήρα την πρώτη μου μότο και ήταν 600, δεν με είδα να κανω μλκιες κτλ..

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    exeis nevrakia mikre??
    Γεια σου ρε μεγαλε...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Αν σε πείραξε το ρε και το συνέλθετε, ζητάω συγγνώμη,

ok,kanena provlima
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Γεια σου ρε μεγαλε...

8es na pros8eseis kati me tis 3 telitses?
    κοιτας....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    αφου ειχες χορνετ σημαινει οτι ξερεις απο γυμνα
    πανω κατω τα ιδια +περισσοτερη δυναμη

κοβει πιο πολυ αερα ενα tank bag απο μια ζελατινα που ειναι και ανιαισθητικη

προσωπικα με το χορνετ εχω κανει ταξιδια 500+500 επιστροφη χλμ 6-7 φορες και καθημερινα κανω 100 χλμ πηγαινε ελα σε ανοιχτο δρομο
    ταξιδευω με 120 130 και ειμαι κουλ αν μουρθει για παιχνιδι το εχω

τσιμπα το ρε φιλε ειναι κουκλι!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

κοβει πιο πολυ αερα ενα tank bag απο μια ζελατινα που ειναι και ανιαισθητικη

Εχετε παρεξηγησει τον ρολο της ζελατινας στα γυμνα..... μια μικρη ζελατινα δεν μπορει να σου κανει το Naked = Vstrom & Goldwing...

Απλά σπάει την φορα του αέρα και ενώ κανονικά θα έπεφτε στο στηθος και τον κυριο όγκο του κορμου που εχει την μεγαλυτερη αντισταση....τον κατευθυνει στο κρανος ή στην καλυτερη περιπτωση στο πανω μερος του κρανους....

Απο εκει και περα η ζελατινα δεν ειναι καλη αναλογα με το μεγεθος της...παιζει μεγαλο ρολο η αεροδυναμικη σχεδιαση(ρευστοδυναμικη και λοιπες μαλακιες) ... :wacko:

Τωρα αν ενα Tank bag Κοβει καλυτερα απο την ζελατινα και το ξερεις απο προσωπικη εμπειρια παω πασο.....

για το αν ειναι ομορφη , ειναι καθαρα αντικειμενικο..... edit: υποκειμενικο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3939_img_pmz.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	28,1 KB 
ID:	194134
    Accipere quam facere praestat injuriam

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αλλο ένα οτιναναι thread χωρίς καμμία ουσία...

iosif ποιος είπε οτι εχει Hornet? Σε ποιόν απαντας? Το χεις κάψει η μου φαίνεται? scooter εχει ο άνθρωπος!

Αν πραγματικά πιστευεις οτι ενα tank bag κόβει περισσότερο απο μια ζελατίνα, ειναι ισως επειδή πας με 120.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    8es na pros8eseis kati me tis 3 telitses?

Ναι αλλα δεν τολμω
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    για το αν ειναι ομορφη , ειναι καθαρα αντικειμενικο.....
    υποκειμενικό....
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 09:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας