Θωμάδες!
Αμα συνεννοηθείτε μας το λέτε εντάξ'
Να βγάλουμε και τον παλιανθρωπΑ απο τη ναρκωση![]()
Θωμάδες!
Αμα συνεννοηθείτε μας το λέτε εντάξ'
Να βγάλουμε και τον παλιανθρωπΑ απο τη ναρκωση![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλησπέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Καλημερα φιλοι μου και καλο πασχα να εχουμε ολοι μας! Εχω ενα cbf 600 και υπαρχει το εξης προβλημα, σε ασχετες χρονικες στιγμες ειτε το μηχανακι εναι κρυο ειτε παρα πολυ ζεστο αρχιζει να αχνοφαινεται το λαμπακι πιεσης λαδιου, να σημειωσω οτι αλαξα λαδια πριν 3 μερες ημουν μπροστα και επισης αλαξα και τη βαλβιδα που αντιστοιχει στο λαμπακι αυτο! το συνεργειο μου ειπε οτι οι πιεσεις του κινητηρα ειναι κομπλε!Γνωριζει κατι καποιος? και αλλη μια ερωτηση υπαρχουν εγκεφαλοι που βαζουν τις μηχανες οπως και στα αυτοκινητα! [το μηχανακι εχει 4000 χλμ.]![]()
![]()
![]()
Πριν βάλεις μπροστά τον κινητήρα το λαμπάκι ανάβει έντονα και όταν βάλεις μπροστά αχνοφαίνεται?
Ή μήπως αχνοφαίνεται εξ' αρχής?
Κάνε την εξής δοκιμή αποσύνδεσε το καλώδιο που πάει στη ''βαλβίδα'' (πρεσοστάτης λέγεται) και
άνοιξε το διακόπτη της ανάφλεξης χωρίς να βάλεις μπροστά τον κινητήρα, με αποσυνδεμένο το
καλώδιο από τον πρεσοστάτη το λαμπάκι ΔΕΝ πρέπει να ανάβει καθόλου! Αν και πάλι αχνοφαίνεται
ψάξε γειώσεις πλεξούδας γδαρμένο καλώδιο ή βραχυκύκλωμα και βλέπουμε!
Για να σας λυσω την απορια οταν γυρναω το κλειδι αναβει εντονα οπως ειναι φυσιολογικο. οταν ο κινητηρας δουλευει το λαμπακι αναβει αλλα οχι εντονα και σαν να περνει ρυθμο απο το δουλεμα του κινητηρα! την τελαιυταια φορα αναψε πριν δυο ημερες την αλλη μερα το πρωι ολα νορμαλ μεχρι και τωρα που σας γραφω ειναι ολα οκ!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Ε τώρα που άρχισες να ασχολείσαι με αυτό αυτό σταμάτησε να ασχολείται μαζί σου.
Κάπου θα είχε πάρει υγρασία λογικά και τώρα στέγνωσε.
Loose connection, I presume ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
οταν γυρναω το κλειδι αναβει εντονα οπως ειναι φυσιολογικο. οταν ο κινητηρας δουλευει το λαμπακι αναβει αλλα οχι εντονα και σαν να περνει ρυθμο απο το δουλεμα του κινητηρα!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Loose connection, I presume ...
Έτσι κάνουν τα ΚΤΜ όταν λασκάρει το κολάρο του ψυγείου ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Loose connection, I presume ...
Τι σημαινει αυτο ρε παιδια τρομακτικο ακουγεται???????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έτσι κάνουν τα ΚΤΜ όταν λασκάρει το κολάρο του ψυγείου ..???![]()
Οχι,εκει εχουμε το λεγομενο "PPS",δλδ "Panagies-Per-Second" και μοιαζουν καπως ετσι:
#$%&*($&*#^%@#$^#^&^&*%&*$^@%$^@#%&#$&#$%#@%^@%^
![]()
Καπου κατι δεν κανει σωστη επαφη ρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΨΑΡΑΚΑΣ
Τι σημαινει αυτο ρε παιδια τρομακτικο ακουγεται???????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αυτό τώρα ΔΕΝ ακούγεται τρομακτικό ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Καπου κατι δεν κανει σωστη επαφη ρε...![]()
![]()
![]()
Εχω ΚΤΜ,δεν με τρομαζει τιποτα:a24: :a24: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αυτό τώρα ΔΕΝ ακούγεται τρομακτικό ..???![]()
Είστε σπάμερς τέλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εχω ΚΤΜ,δεν με τρομαζει τιποτα:a24: :a24: :a24:![]()