Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    σιγά ρε παιδιά (μάθαμε να μαστορεύμε κ γαμώ το μαστορά μουπώς την είδατε ποιός μάστορας σε συνεργείο θα σφίξει μπουζί με ροπόκλειδο; μάλλον οι άσχετοι κ αυτοί που μάθανε ότι υπάρχει κ ένα κλειδί πού λέγετε ροπόκλειδο, η (δυναμόκλειδο στη καθομηλουμένη ελληνική..)
    george

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    nai ρε ..γιαυτο το λεω ....ειρωνικα...

Αμα πεις τον μαστορα για ροποκλειδα ειναι σα να πας στον μπαρμπερη και τον πεις κουρεψε με με χαρακα...
    Μαστορας:προερχεται απο το Βυζαντινο <μαϊστορ> που προερχεται απο το Λατινικο <μαγιστρος> που προερχεται απο το Ελληνικο <μεγιστος> Εξ' ου master-Αγγλικα, maestro-Ιταλικα, maitr-Γαλλικα.Το νοημα στη συνχρονη καθομιλουμενη ειναι ο εξειδικευμενος τεχνιτης.Ροποκλειδο:ειναι <κλειδη> που ρυθμιζοντας το κανει ενα χαρακτηριστικο <κλικ> στο βαθμο ροπης στρεψης που το εχεις ρυθμισει.ΠΡΟΣΟΧΗ: συνεχιζει να βιδονει ακομα και μετα το κλικ(αν δε προσεξεις/δε γνωριζεις) αρα ανετα μπορει να κοψει βιδα,μπουζονι κτλ.Το γνωριζουν πολλοι, το εχουν λιγοι( μαστοροι) ξερουν να το χειριζονται λιγοτεροι(μαστοροι) και φυσικα το χρησιμοποιουν ελαχιστοι(εξειδικευμενοι τεχνιτες):rotflmao: Μπαρμπερης:κουρεας. Προερχεται απο το barba(γενιαδα).Οσο για τον χαρακα ειναι για να χαρασει.
    Ειμαι μπαρμπερης, ξερω απο ροποκλειδα και φυσικα δε κουρευω ....με χαρακα.
    Καλο ειναι να προσεχουμε τους μαστορους, να ξερουμε σε ποιους μαστορους εχουν παει τις μοτοσυκλετες πριν τις αγορασουμε και να αποκτησουμε μια φιλικη σχεση με το κουρεα μας.
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
    Μαστορας:προερχεται απο το Βυζαντινο <μαϊστορ> που προερχεται απο το Λατινικο <μαγιστρος> που προερχεται απο το Ελληνικο <μεγιστος> Εξ' ου master-Αγγλικα, maestro-Ιταλικα, maitr-Γαλλικα.Το νοημα στη συνχρονη καθομιλουμενη ειναι ο εξειδικευμενος τεχνιτης.Ροποκλειδο:ειναι <κλειδη> που ρυθμιζοντας το κανει ενα χαρακτηριστικο <κλικ> στο βαθμο ροπης στρεψης που το εχεις ρυθμισει.ΠΡΟΣΟΧΗ: συνεχιζει να βιδονει ακομα και μετα το κλικ(αν δε προσεξεις/δε γνωριζεις) αρα ανετα μπορει να κοψει βιδα,μπουζονι κτλ.Το γνωριζουν πολλοι, το εχουν λιγοι( μαστοροι) ξερουν να το χειριζονται λιγοτεροι(μαστοροι) και φυσικα το χρησιμοποιουν ελαχιστοι(εξειδικευμενοι τεχνιτες):rotflmao: Μπαρμπερης:κουρεας. Προερχεται απο το barba(γενιαδα).Οσο για τον χαρακα ειναι για να χαρασει.
    Ειμαι μπαρμπερης, ξερω απο ροποκλειδα και φυσικα δε κουρευω ....με χαρακα.
    Καλο ειναι να προσεχουμε τους μαστορους, να ξερουμε σε ποιους μαστορους εχουν παει τις μοτοσυκλετες πριν τις αγορασουμε και να αποκτησουμε μια φιλικη σχεση με το κουρεα μας.
    Με τον Μπαμπινιώτη καμοιά συγγένεια;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
    ασε νικο και πηγα να παθω εγκεφαλικο!
    το μηχανακι το χω 2 χρονια περιπου κ δεν ειχα ασχοληθει καθολου με μπουζι μιας κ δε χρειαστηκε.
    ο προηγουμενος ιδιοκτητης πριν μου το δωσει ειχε πει οτι τα αλλαξε,οποτε τη μαλακια την εκανε αυτος η ο μαστορας του.

η αληθεια ειναι οτι ακουγα απο κατω αριστερα ενα τικ τικ τοσο καιρο αλλα δεν εδωσα σημασια μιας κ νομιζα οτι ειναι ο τεντωτηρας.
    τωρα πια δεν ακουγετε τιποτα !

μακαρι να μην εχουν χαλασει η βολτες αλλιως.... σας βρισκετε κανα καπακι και μαστορας με κεφι κ μερακι?

υ.γ. χρηστος ανεστη σε ολους.
    νικο πως τα περασες αγορινα?
    Έχεις το μηχανάκι 2 χρόνια και δεν έχεις ασχοληθεί με τα μπουζί και φταίει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ή μάστοράς του????????

Δλδ για να καταλάβω εσύ πότε θα φταίς? αν μετά από πέντε χρόνια κοπεί η αλυσίδα ας πούμε?

Ήμαρτον κύριε Πρόεδρε, τα μηχανάκια μας τα καβαλάμε και πάμε τις βολτούλες μας αλλά που και που τους ρίχνουμε και καμιά ματιά (λέω εγώ τώρα).
    Φιλικά, ακόμα κι αν ο προηγούμενος ιδικτήτης μου έλεγε ότι έκανε service πριν μου το δώσει, εγώ θα το ξανακοίταγα. Η δικιά μου ζωή είναι σε ρίσκο όχι του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τα μπουζι δεν κρατανε για παντα...Μια φορα το χρονο αξιζει ενα service και η μηχανη...
    (Φιλικα,χωρις παρεξηγηση)
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ήμαρτον κύριε Πρόεδρε, τα μηχανάκια μας τα καβαλάμε και πάμε τις βολτούλες μας αλλά που και που τους ρίχνουμε και καμιά ματιά (λέω εγώ τώρα).
    Φιλικά, ακόμα κι αν ο προηγούμενος ιδικτήτης μου έλεγε ότι έκανε service πριν μου το δώσει, εγώ θα το ξανακοίταγα. Η δικιά μου ζωή είναι σε ρίσκο όχι του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
    Συμφωνω απολυτα μαζι σου,πολλοι πωλητές μοτοσυκλετων προκειμενου να πουλησουν την μοτοσυκλετα λενε οτι εχουν κανει και τα σερβις και τα παντα,οποτε οταν αγοραζουμε εμεις την μοτοσυκλετα πρεπει ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ και μετα να κανουμε ενα Service.

*************** www.motodevils.gr ***************

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. το πηρα και εχει παει η καρδια μου περιπατο!
    από LARISEOS στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2014, 00:32
  2. Παει το ποδαρακι μου παειειειειειιε
    από danaos75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 11:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας