Δεν ξέρω φίλε αν αισθάνονται πιό ασφαλείς ..αλλά σίγουρα αισθάνονται πιό δικαιωμένοι....
Φυσικά αν επιτραπεί η οπλοκατοχή θα αισθάνονται και πιό ασφαλείς.....
Δεν ξέρω φίλε αν αισθάνονται πιό ασφαλείς ..αλλά σίγουρα αισθάνονται πιό δικαιωμένοι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Φυσικά αν επιτραπεί η οπλοκατοχή θα αισθάνονται και πιό ασφαλείς.....![]()
![]()
![]()
..Δεν μεταδίδω άλλο
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
re file gia katse kalaΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ίσως θα βγω λίγο εκτός,αλλά...
Έλεος ρε παιδιά μ' αυτό το πράγμα.Σε κάθε ευκαιρία βρίσκετε αφορμή να τα χώσετε στην Ελλάδα,ακόμα και σ' έναν τομέα που είμαστε πολύ πίσω(και εκεί),στην εγκληματικότητα.
Να την βράσω εγώ τη δικαιοσύνη όταν κυκλοφορώ ανάμεσα σε γκάνγκστερς.
Δηλαδή τι;Θα ζούσα καλύτερα στην Αμερική πχ,που εκεί οπλοφορούν από τα 5 τους,και θα ένιωθα καλά ξέροντας ότι,άμα με ληστέψουν-σκοτώσουν,υπάρχει δικαιοσύνη;
Αισθάνονται ασφαλείς δηλαδή οι "πολιτισμένοι";Πλάκα κάνουμε τώρα;![]()
nomizis oti mas endiaferi to 8ema epi prosopikou?
ama skoto8is esi i ego ti 8a gini 8a xasi i xora to eksexon melos tis?
statistika to vlepoume to 8ema
ama den skoto8i kapios den ti8ete 8ema dikeosinis
den prepi na gini enas skotomos gia na to analisoume to 8ema?
8a sizitame xoris antikimeno?
ke ka8e skotomos exi tin idieterotita tou
prepi na skoto8oun prota tosoi oses ke oi plevres tou 8ematos
gia na apoktisoume tin empiria pou exoume anagki gia na mporoume na krinoume.....
asto dialo re mas evales ke leme malakies giati 8ovase na skoto8is...
xesti e xesti..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Συγνώμη για την διακοπή αλλά στην χώρα του τίποτα, του δήθεν και του ποτέ (η Ελλάδα είναι αυτή, για τους ανυποψίαστους) αν επιτραπεί η οπλοφορία θα σκοτωθούμε όλοι είτε από τον μλκ τον γείτονα, είτε από πανηγυρτζίδικο πυροβολισμό, είτε από πυρά από συμπλοκή άσχετη με εμάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Και μην μου αρχίσεις τα μα και μου.... τα έχουμε ξαναπεί αυτά..... σε χώρα που κι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που τα έχουν λόγω της δουλειάς τους (αστυνομία, λιμενικό, στρατός, ασφάλειες διαφόρων κλπ) ήτα κατέχουν νόμιμα για άμυνα, δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν αλλά τα κουβαλάνε σαν Βακέρος, ή φοβούνται ότι αν τους την πέσει κανένας και τα χάσουν θα πληρώσουν 3.000Ε (λες κι αυτό είναι το μοναδικό θέμα στην υπόθεση - άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή αλλά για άλλο φόρουμ), τότε το να δώσεις στον Μπαρμπα Μήτσο ένα 9ρι αντί για αίσθημα ασφάλειας θα δημιουργήσει αίσθημα φόβου..... τουλάχιστον σε όσους γνωρίζουν το τι γίνεται στα Ιεροσόλυμα...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συγνώμη για την διακοπή αλλά στην χώρα του τίποτα, του δήθεν και του ποτέ (η Ελλάδα είναι αυτή, για τους ανυποψίαστους) αν επιτραπεί η οπλοφορία θα σκοτωθούμε όλοι είτε από τον μλκ τον γείτονα, είτε από πανηγυρτζίδικο πυροβολισμό, είτε από πυρά από συμπλοκή άσχετη με εμάς...
Μια χαρά σκοτωνόμαστε και τώρα που "απαγορεύεται"...
Είδες τί έγινε στην Πέλλα πασχαλιάτικα;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έπαθε κάτι ο Αλέξανδρος; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
Είδες τί έγινε στην Πέλλα πασχαλιάτικα;![]()
(περιπου)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έπαθε κάτι ο Αλέξανδρος; :hypnotize
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=148371Νεκρός από «μπαλωθιές» στην Πέλλα
Θεσσαλονίκη
Με αίμα βάφτηκε το Πασχαλινό τραπέζι μιας οικογένειας στο δήμο Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας, όταν η κυνηγετική καραμπίνα που κρατούσε 48χρονος εκπυρσοκρότησε και σκότωσε 44χρονο εξάδελφό του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Πέλλας, δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, στην αυλή του σπιτιού τους, ψήνοντας και τρώγωντας. Σε κατάσταση ευθυμίας ο 48χρόνος δράστης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα, τύπου "χράπα χρούπα", που κατείχε νόμιμα η 44xρoνη σύζυγός του, και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Από τις επαναλαμβανόμενες "μπαλωθιές" όμως, το όπλο παρουσίασε εμπλοκή και την ώρα που προσπαθούσε να το ξεμπλοκάρει, πλησίασε ο 44χρoνος εξάδελφός του ζητώντας να το πάρει για να πυροβολήσει κι αυτός. Τη στιγμή εκείνη η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ο 44χρόνος, που βρισκόταν σε απόσταση περίπου δύο μέτρων, να πέσει νεκρός.
Το ανδρόγυνο με την καραμπίνα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εμ...... είπαμε: Κράτος του τίποτα, του δήθεν και του ποτέ (βλ. την κοινή έκφραση "αργότερα").
Ο καθένας έχει ότι θέλει, νόμιμο ή μη, χωρίς παιδεία, γνώσεις, ΑΥΣΤΗΡΗ πειθαρχία κλπ κλπ κλπ....
Διάβαζα ότι κυκλοφορούν περίπου 1.5 εκατομμύρια παράνομα όπλα στην Ελλάδα και με έπιασε σύγκρυο..... δλδ ο ένας στους 10 είναι πιθανό να κουβαλάει πάνω του κάτι.... και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι τριγύρω μου.... κι εγώ που έχω νόμιμα χρεωμένα όπλα για σκοποβολή πρέπει να τα έχω λυμένα στα κουτιά τους όταν τα μεταφέρω και δεν μπορώ να έχω άδεια οπλοφορίας στην περίπτωση που μου την πέσουν για να τα πάρουν..... τι να λέμε... το θέατρο του παραλόγου....
Έχεις ιδέα αυτή η ΜΑΛΑΚΙΑ πόσο μεγάλη είναι και πόσο ζυγίζει; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Don't do it my friend. My name is EAGLE, DESERT EAGLE (0.50), and your new home will be the sea.....:a13:
μην ανησυχείς ρε το 1,4 εκ. είναι σε ένα νησίΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εμ...... είπαμε: Κράτος του τίποτα, του δήθεν και του ποτέ (βλ. την κοινή έκφραση "αργότερα").
Ο καθένας έχει ότι θέλει, νόμιμο ή μη, χωρίς παιδεία, γνώσεις, ΑΥΣΤΗΡΗ πειθαρχία κλπ κλπ κλπ....
Διάβαζα ότι κυκλοφορούν περίπου 1.5 εκατομμύρια παράνομα όπλα στην Ελλάδα και με έπιασε σύγκρυο..... δλδ ο ένας στους 10 είναι πιθανό να κουβαλάει πάνω του κάτι.... και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι τριγύρω μου.... κι εγώ που έχω νόμιμα χρεωμένα όπλα για σκοποβολή πρέπει να τα έχω λυμένα στα κουτιά τους όταν τα μεταφέρω και δεν μπορώ να έχω άδεια οπλοφορίας στην περίπτωση που μου την πέσουν για να τα πάρουν..... τι να λέμε... το θέατρο του παραλόγου....![]()
Έλα ρε, που; Στη Μύκονο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μην ανησυχείς ρε το 1,4 εκ. είναι σε ένα νησί![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αμ δεν είναι.... γι αυτό κι ανησυχώ.... όταν δεν ακούς ένα νούμερο, που προέρχεται από την αρμόδια υπηρεσία που κάνει την μελέτη-έρευνα, πάντα το πολλαπλασιάζεις με κάποιο συντελεστή πάνω του 1... ή του 2....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Γιατί πως μπορείς να υπολογίζεις ποσα παράνομα όπλα κυκλοφορούν αν δεν ξέρεις τον ρυθμό εισαγωγής τους; Κι αν τον ξέρεις πως τον ξέρεις; Κι αφού τον ξέρεις γιατί δεν τον σταματάς;
ναι ακριβώς, ο Γαλάτης από τις μπαλωθιές φοράει silpad τα τελευταία χρόνια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα ρε, που; Στη Μύκονο;![]()