Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Σκεύτομαι να αποχωριστώ το KLX

Φωτογραφία του πού μπορούμε να δούμε;Δε σκέφτομαι να το αγοράσω απλώς να δω θέλω!

Ρε πυροβολημένα υποκατάστατα μοτοσυκλετιστών (αυτό δε πάει για όλους, οι νοούντες νοείτω) εγώ απλά είπα οτι το πήρα βόλτα και ήταν ΠΑΡΑ πολύ δυνατό.

Ρώτησα "πόσα άλογα;" Μου είπαν 85. Στο site γράφει 89. Στα χαρτιά γράφει 85. Δυναμομέτρηση δεν είδα.

Το μόνο που ρώτησα εδώ είναι: "Έχει πολιτική έκδοση;" Οι μόνες αποδεκτές απαντήσεις είναι το ΝΑΙ, το ΟΧΙ και το ΔΕ ΞΕΡΩ.

Γιατί πετάγεστε σαν μη πω τι και λέτε τη μαλακία σας;;; (πάλι αυτό δε πάει σε όλους)

Εντάξει το ξέρω οτι είστε κομπλεξάρες και οτι οι μηχανάρες σας είναι πολύ καλύτερες από το ΤΜ, αλλά εμένα αυτό μου γυάλισε, τι ζόρι τραβάτε;;;;

Άντε ρε να κάνετε κανα κρύο ντούζ............
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    τον αυγουστο που ειναι και παχιες οι μυγιες
    τελευταια χρονια ειναι ρε και εχεις φουλ σιζον; κουραγιο και υπομονη

Φουλ σιζον έχω συνέχεια εδώ φίλε....

Άν τελικά καταφέρω να κατέβω Αύγουστο θα ρίξω pm να βρεθούμε να κεράσω καφέ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!!

NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    :rotflmao:

Καλά ρε όμορφε ιπποφορβέα....

"Αυτούς" που ρώτησες - και σου είπαν - και τα χαρτιά γράφαν -και τα @ρχίδια μας κουνιόταν... - ΔΕΝ ξέραν να σου πουν αν βγαίνει πολιτική έκδοση ????

Και έρχεσαι και ρωτάς εδώ εμάς τους φαινομενικά άσχετους για μια φανταστική μαλακία που την καβάλησες στο R.E.M. σου ???

Άει σιχτίρ, γεμίσαμε ψώνια που νομίζουν ότι είναι πρίγκηπες.... (Αρκάς)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    :rotflmao:

Καλά ρε όμορφε ιπποφορβέα....

"Αυτούς" που ρώτησες - και σου είπαν - και τα χαρτιά γράφαν -και τα @ρχίδια μας κουνιόταν... - ΔΕΝ ξέραν να σου πουν αν βγαίνει πολιτική έκδοση ????

Και έρχεσαι και ρωτάς εδώ εμάς τους φαινομενικά άσχετους για μια φανταστική μαλακία που την καβάλησες στο R.E.M. σου ???

Άει σιχτίρ, γεμίσαμε ψώνια που νομίζουν ότι είναι πρίγκηπες.... (Αρκάς)
    Εσύ πρέπει να έχεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ψυχολογικά προβλήματα.........
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Εσύ πρέπει να έχεις ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ψυχολογικά προβλήματα.........
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Τα αλογα αυτα βγαινουν. απο καθαροαιμο στανταρ. Τo RM-Z του 2005 (450cc) βγαζει με το κιτ της Yoshimura στα ιδια παντα κυβικα 65 τροχο...πραγματικα και οχι φιδισια. Αν το 450cc / καρμπυρατερ RMZ βγαζει 65 γιατι το 650cc / ιnjection να μην βγαζει 89...μονο την εξατμιση να δειτε θα παθετε πλακα...σαν τετρακυλινδρο street....

ΦΥΣΙΚΑ και δεν βγαινει πολιτικο....εξαλου αυτο καθε 50-60 ωρες λειτουργιας θελει του κοσμου τα ανταλακτικα...

65 στον τροχο το rmz?????

που το διαβασες αυτο???

kai to injection den dinei kai tosa aloga... tripes gemizei kai an..(milame gia agonistika artia rithmismena carburater)

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Τα αλογα αυτα βγαινουν. απο καθαροαιμο στανταρ. Τo RM-Z του 2005 (450cc) βγαζει με το κιτ της Yoshimura στα ιδια παντα κυβικα 65 τροχο...πραγματικα και οχι φιδισια. Αν το 450cc / καρμπυρατερ RMZ βγαζει 65 γιατι το 650cc / ιnjection να μην βγαζει 89...μονο την εξατμιση να δειτε θα παθετε πλακα...σαν τετρακυλινδρο street....

ΦΥΣΙΚΑ και δεν βγαινει πολιτικο....εξαλου αυτο καθε 50-60 ωρες λειτουργιας θελει του κοσμου τα ανταλακτικα...
    To TM ΔΕΝ είναι injection. Φοράει καρμπυρατέρ FCR 41.

Συντήρηση: Λάδια κάθε 5000 χλμ και βαλβίδες κάθε 15000 χλμ σύμφωνα με το manual του!!!!!

Λόγω της καθόλου απαιτητηκής συντήρησης του σκέφτηκα μήπως βγαίνει και πολιτική έκδοση.

Η εξάτμησή του μια απλή Gianelli είναι....
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ρε χρηστε..

ρε χρηστε..
    πανε παρτο εκεί το 89 αλογα..που θέλει κάθε 5000 σερβισ..να βρεις την υγειά σου!

εγώ μετά από αυτό κατάλαβα ότι δεν έχεις ιδέα από μότο...τώρα τι παπαριες θα γράψεις πάλι μετά...διόλου με αφορά!

89 άλογα και τα μυαλά στα κάγκελα φίλε!
    παρτο αφού σου αρέσει και παμε παρακάτω!

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!

ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΙΟΣΙ ΤΑ DRZ EINAI 700 + KYBIKA..ΑΛΛΑ ΝΤΞΕΙ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙ..

ΤΑ 450 ΤΗΣ Σ2 ΣΤΟ ΣΜ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ 60 ΑΛΟΓΑ ΡΟΔΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΑΛΟΓΑ...και επιτέλους θα πηδήξεις τα πάντα και άλλα τέτοια ωραία!

Ε ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ..ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ!

επίσης λίγο σεβασμό σε άτομα[old man] τα οποία όσο χρονών είσαι εσυ..αυτοι καβαλάνε μότο...δε βλάπτει!
    είναι σίγουρο ότι ξέρουνε κάποια περισσότερα από σένα το χωριάτη που κανείς δυναμομετρήσεις με το λιγοστό μυαλό σου και καταλαβαίνεις ότι είδες το βράδυ στην ονείρωξη σου!
    άιντε πρόβατο!

ρε παιδες χαλαρωστε ρε σεις...

λες και σας εθηξε την υπολιπση και την οικογενια το ατομο...

ειπε καποια πραγματα λαθος πρεπει να τον μπινελικονετε ετσι χοντρα ρε σεις...

ημαρτον!!

χαλαρωστε με μια

Moderator

Re: ρε χρηστε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    .....αιντε προβατο!

Σπύρε, cool !!!

Η νοοτροπία και το ποιόν του εν λόγω κυρίου είναι ΓΝΩΣΤΑ και από άλλα posts.

Άστο ......!!!

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    ..λες και σας εθηξε την υπολιπση και την οικογενια το ατομο...
    Soni, άστο καλύτερα, γιατί είσαι φρέσκος και "απαλλάσεσαι" !!!

Ο sonic είναι φρέσκος αλλά μπορεί να διαβάσει ποιός αρχίζει πρώτος να λέει μαλακίες ΚΑΘΕ φορά.

Είπα οτι είναι όντως πάρα πολύ δυνατό αλλά ο προβληματικός ο dukas (για άλλη μια φορά) πετάχτηκε σαν την.... τουλίπα και ΦΥΣΙΚΑ (όπως πάντα) αντί να απαντήσει (άν ξέρει) σε κάτι που ρώτησα άρχισε να λέει τα δικά του.

Το άτομο είναι εντελώς κομπλεξικός και ανέραστος (ελπίζω σύντομα να κάνει κάποιος το ψυχικό και να του τον πρεσσάρει). Κάθε φορά που εκστασιάζεται και μπινελικώνει τους άλλους χωρίς λόγο πρέπει μετά να την παίζει πάνω στο πληκτρολόγιο και να γουστάρει!!!

Όλα τα πλήκτρα του sticky πρέπει να τα έχει κάνει!!....:rotflmao: :rotflmao:
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με το παρελθόν σας, αλλά άτομα με XT και ψευτο ΚΤΜ πώς μπορούν να μιλάνε με τέτοια άνεση για χειροποίητα ΤΜ?

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, εγώ γιαπωνέζος είμαι, αλλά τα ΤΜ έχουν ξεφύγει ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε?

Ταπεινή μου γνώμη.
    Και για να είμαστε εντάξει από τώρα, εγώ δηλώνω ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΟΣ.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 13:16
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07