Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: H αλήτικη καθηγητική μαφία

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Μα δεν ειναι φυσικο, το ο,τι αφου 'άυτα' συμβαινουν σε καθε επιπεδο της κοινωνικο-πολιτικης ζωης, θα συμβαινουν και στα πανεπιστημια?
    Για μενα παντως επι του συγκεκριμενου, το θεμα ειναι απλο. Η χωρα ειναι μονο για ηλιο και καφε. Απο την αλλη, οι ανθρωποι εχουν χασει αυτο που παλια λεγαμε 'φιλοτιμο' και το μονο που μενει ειναι το 'παθος' , το οποιο ομως εχει μεινει χωρις πυξιδα.
    Μετα απο 13 χρονια επεστρεψα στην ελλαδα και οσα αναφερει ο συντακτης του αρθρου, τα εζησα με το πιο γλαφυρο τροπο στο ΙΤΕ (τσι κρητης). Το αποτελεσμα ηταν να παραιτηθω και σκεφτομαι πολυ σοβαρα για να την κανω απο κει που ηρθα.
    Θα μου λειψει ο καφες με ηλιο, αλλα τιποτε παραπανω.
    Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα οπως το αναφερεις παντως.Αμα ηταν ετσι μεγαλο ποσοστο νεων παιδιων θα την εκαναν απο την χωρα αυτη.Μπορει να ειμαστε σαν κρατος σκατα αλλα σαν ανθρωποι ειμαστε και γαμω τα παιδια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Δεν ειναι τοσο απλο το θεμα οπως το αναφερεις παντως.Αμα ηταν ετσι μεγαλο ποσοστο νεων παιδιων θα την εκαναν απο την χωρα αυτη.Μπορει να ειμαστε σαν κρατος σκατα αλλα σαν ανθρωποι ειμαστε και γαμω τα παιδια.
    1) Συμφωνα με προσφατες δημοσκπησεις (δεν θυμαμαι που και πως), 2 στους 5 το σκεφτονται.

2) Ποια η διαφορα μεταξυ ανθρωπων και κρατους? Το ενα ειναι αντανακλαση του αλλου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μα δεν ειναι φυσικο, το ο,τι αφου 'άυτα' συμβαινουν σε καθε επιπεδο της κοινωνικο-πολιτικης ζωης, θα συμβαινουν και στα πανεπιστημια?

Ε ναι, αλλα αυτο το "φυσικο" δεν πρεπει να ανατραπει?

Για μενα παντως επι του συγκεκριμενου, το θεμα ειναι απλο. Η χωρα ειναι μονο για ηλιο και καφε.

Φαντασου να ταχεις κονομησει κιολας! Απο τα καλυτερα μερη του κοσμου με διευκολυνσεις banalite kai bananite!

Απο την αλλη, οι ανθρωποι εχουν χασει αυτο που παλια λεγαμε 'φιλοτιμο' και το μονο που μενει ειναι το 'παθος' , το οποιο ομως εχει μεινει χωρις πυξιδα.
    Μετα απο 13 χρονια επεστρεψα στην ελλαδα και οσα αναφερει ο συντακτης του αρθρου, τα εζησα με το πιο γλαφυρο τροπο στο ΙΤΕ (τσι κρητης). Το αποτελεσμα ηταν να παραιτηθω και σκεφτομαι πολυ σοβαρα για να την κανω απο κει που ηρθα.
    Θα μου λειψει ο καφες με ηλιο, αλλα τιποτε παραπανω.

Δωσε την μαχη "κατω απο τον ηλιο", βεβαια ευκολα το λες δυσκολα το κανεις...
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

1) Συμφωνα με προσφατες δημοσκπησεις (δεν θυμαμαι που και πως), 2 στους 5 το σκεφτονται.

2) Ποια η διαφορα μεταξυ ανθρωπων και κρατους? Το ενα ειναι αντανακλαση του αλλου.
    Ενταξει ο καθενας εχει την γνωμη του.Αυτο που λες για την αντανακλαση κρατους και πολιτων μπορει να ισχυει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως εξω.Και επιμενω σε αυτο,οι Ελληνες παντα θα ειναι μαμακες την ημερα των εκλογων αλλα τις υπολοιπες ημερες ειμαστε πολυ καλυτεροι απο αλλους.Παρτο οπως θες.Στο θεμα της οικογενειας,της φιλιας,των εθιμων και αλλα πολλα.Οσο για τις δημοσκοπησεις λογικο ειναι αφου πολλοι θελουν να σπουδασουν στο εξωτερικο.Το μεγαλυτερο μερος αυτων ομως γυριζουν πισω.

τα διαβαζω ολα αυτα με μεγαλη λυπη και στενοχωρια. Ειμαι και εγω ενας απο τους θεωρητικα 'αδικημενους' αυτου του κρατους, αυτου του τοπου και της παθογενειας που το διακατεχει. Μπορει να απεχω σαν υποθεση απο αυτη της κοπελλας αλλα κατα καποιο τροπο με εχει πληξει και εμενα αυτη η αρρωστη νοοτροπια που υπαρχει στον τοπο μου. Αποφασισα λοιπον να σπουδασω πριν αρκετα χρονια στο εξωτερικο και εγω σαν νεος με ονειρα και προσδοκιες για ενα καλυτερο μελλον. Για οποιον προτρεξει και μου πει οτι δηθεν εφυγα απο εδω γιατι δεν πετυχα στις εξετασεις, απλα να ενημερωσω οτι εγινε κατοπιν ωριμου σκεψης. Αλλωστε τα οικονομικα της οικογενειας μου δεν ηταν αυτα που επετρεπαν και μεγαλη ανεση. Σπουδασα λοιπον στο 4ο καλυτερο πανεπιστημιο χημικων μηχανικων του ηνωμενου βασιλειου αλλα και ολοκληρωσα με επιτυχια ενα μεταπτυχιακο τιτλο ο οποιος το 2005 εκανε την παρθενικη του εμφανιση στην ευρωπη. Για να μη μακρυγορω και οντας αναγνωρισμενος χημικος μηχανικος σε ολο το κοσμο, μονο η δικη μου χωρα μου ζητα να καθησω παλι στα θρανεια και να αποδειξω τι? Οτι οι σπουδες μου στην αγγλια δεν ηταν επαρκεις? Οτι προσπαθησα λιγοτερο απο τους φοιτητες του ΕΜΠ? Ακομα βασανιζω το μυαλο μου και ακομα αναθεματιζω την ωρα και τη στιγμη που γυρισα πισω γιατι αγαπω τη χωρα μου και το σπιτι μου. Αρα στα 32 πια καθομαι παλι να διαβασω για να παρω την ισοτιμια των 2!!! πτυχιων μου που μεσω πολυς προσπαθειας θα ειναι ισοτιμα με 1. καληνυχτα σας

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Ενταξει ο καθενας εχει την γνωμη του.Αυτο που λες για την αντανακλαση κρατους και πολιτων μπορει να ισχυει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως εξω.Και επιμενω σε αυτο,οι Ελληνες παντα θα ειναι μαμακες την ημερα των εκλογων αλλα τις υπολοιπες ημερες ειμαστε πολυ καλυτεροι απο αλλους.Παρτο οπως θες.Στο θεμα της οικογενειας,της φιλιας,των εθιμων και αλλα πολλα.Οσο για τις δημοσκοπησεις λογικο ειναι αφου πολλοι θελουν να σπουδασουν στο εξωτερικο.Το μεγαλυτερο μερος αυτων ομως γυριζουν πισω.

Δεν ξερω τι βλεπεις (η τι παιρνεις ) και μας βλεπεις τοσο γαματους, αλλα εγω ειλικρινα διαφωνω. Ο καθενας παντως βλεπει διαφορετικα πραγματα, ολοι φοραμε τα προσωπικα γυαλια μας και τα βλεπουμε απο την δικη μας σκοπια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    τα διαβαζω ολα αυτα με μεγαλη λυπη και στενοχωρια. Ειμαι και εγω ενας απο τους θεωρητικα 'αδικημενους' αυτου του κρατους, αυτου του τοπου και της παθογενειας που το διακατεχει. Μπορει να απεχω σαν υποθεση απο αυτη της κοπελλας αλλα κατα καποιο τροπο με εχει πληξει και εμενα αυτη η αρρωστη νοοτροπια που υπαρχει στον τοπο μου. Αποφασισα λοιπον να σπουδασω πριν αρκετα χρονια στο εξωτερικο και εγω σαν νεος με ονειρα και προσδοκιες για ενα καλυτερο μελλον. Για οποιον προτρεξει και μου πει οτι δηθεν εφυγα απο εδω γιατι δεν πετυχα στις εξετασεις, απλα να ενημερωσω οτι εγινε κατοπιν ωριμου σκεψης. Αλλωστε τα οικονομικα της οικογενειας μου δεν ηταν αυτα που επετρεπαν και μεγαλη ανεση. Σπουδασα λοιπον στο 4ο καλυτερο πανεπιστημιο χημικων μηχανικων του ηνωμενου βασιλειου αλλα και ολοκληρωσα με επιτυχια ενα μεταπτυχιακο τιτλο ο οποιος το 2005 εκανε την παρθενικη του εμφανιση στην ευρωπη. Για να μη μακρυγορω και οντας αναγνωρισμενος χημικος μηχανικος σε ολο το κοσμο, μονο η δικη μου χωρα μου ζητα να καθησω παλι στα θρανεια και να αποδειξω τι? Οτι οι σπουδες μου στην αγγλια δεν ηταν επαρκεις? Οτι προσπαθησα λιγοτερο απο τους φοιτητες του ΕΜΠ? Ακομα βασανιζω το μυαλο μου και ακομα αναθεματιζω την ωρα και τη στιγμη που γυρισα πισω γιατι αγαπω τη χωρα μου και το σπιτι μου. Αρα στα 32 πια καθομαι παλι να διαβασω για να παρω την ισοτιμια των 2!!! πτυχιων μου που μεσω πολυς προσπαθειας θα ειναι ισοτιμα με 1. καληνυχτα σας

Εχω γνωρισει πολλους στη θεση σου. Ισως θα επρεπε να δεις την ευρωπη (η το κοσμο ολο) σα το σπιτι σου και οχι την ελλαδα μονο.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    καταρχην ποτε δεν προκειται να ανεβει σε θεση εξουσιας καποιος διαφορετικος μιας και το υπαρχον συστημα εξουσιας αναπαραγει τον εαυτο του. παγκοσμιως

και αν ακομη υπαρχει χαραμαδα να ξεπιδησει καποιος, αμεσως η χαραμαδα σιλικονεται. κοινως
    σορρυ, αλλα το συστημα ΔΕΝ αλλαζει εκ των εσω

οι αλλαγες συμβαινουν μονο με εναν τροπο που μακαρι να μην , αλλα ιστορικα παντα, δεν ειναι αναιμακτος-ειτε κυριολεκτικα ειτε μεταφορικα.

πειτε με μηδενιστη (που δεν ειμαι καν φιλος αυτου του τοσο σημαντικου φιλοσοφικου κινηματος) αλλα και ο τσαρουχης τοχε πει σωστα: "στην ελλαδα που μελλοντος ευεργετης δεν θαναι αυτος που κτιζει αλλα αυτος που γκρεμιζει" -και δεν εννοουσε μονο τα κτιρια

και οσο περναει ο καιρος απλη και αληθινη σκεψη και πραξη δεν βρισκω περα απο κατι πιτσιρικαδες......και εξακολουθω να βρισκω επικαιρη τη κατωθι φωτο
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

όπου γης Το avatar του/της iosif
    α

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	anthosneolaias.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	13,5 KB 
ID:	194636
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Δωσε την μαχη "κατω απο τον ηλιο", βεβαια ευκολα το λες δυσκολα το κανεις...
    μαχη για να υπερασπισεις τι?

Όσοι μπορείτε κάντε την.
    Όλα τα άλλα είναι για να χαιδεύουμε τ'αυτιά μας.

+ σε όλα με τον doctor.

.
    .
    .

You BETA believe...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude

Το έκανες κατόπιν ωρίμου σκέψης (και ενώ είχες πετύχει να μπεις και εδώ ...? αυτό δεν το κατάλαβα ...διευκρινησέ το σε παρακαλώ) και δεν γνώριζες ότι για να αναγνωριστεί το πτυχίο σου θα έδινες εξετάσεις? δεν γνώριζες ότι με 4 έτοι σπουδών στο εξωτερικό (3 + 1 μεταπτυχιακό) είσαι ισότιμος ελληνικού ΑΕΙ τετραετούς φοιτησης?(αντίστοιχα και για ΕΜΠ....)
    Γιατί είναι δύσκολο να περάσεις τις εξετάσεις ενώ είσαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και μάλιστα από το 4ο καλύτερο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου?
    Και εγώ έχω μεταπτυχιακό από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου και κατέχω τα της κατάστασης...
    Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική κόντρα αλλά μην συγκρίνουμε καταστάσεις που καμία σχέση δεν έχουν μεταξύ τους....

konstantinos, iosif, DrBig κτλ ...συμφωνούμε αλλά πρέπει πλέον να κάνουμε και κάτι...

κouli19 ξαναδιαβασε με προσοχή τι γράφεις και θα καταλάβεις το λάθος σου... η μέρα των εκλογών καθορίζει μια τετραετία... και δείχνει μια ολόκληρη στάση ζωής και την παιδεία του κάθε λαού...
    Όσο γαι τα υπόλοιπα που γράφεις θα χρειαστείς μια εμπειρία ζωής από το εξωτερικό για να καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι απλά όπως τα νομίζεις....
    Ρώτα και την κοπέλα του άρθρου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Δεν ξερω τι βλεπεις (η τι παιρνεις ) και μας βλεπεις τοσο γαματους, αλλα εγω ειλικρινα διαφωνω. Ο καθενας παντως βλεπει διαφορετικα πραγματα, ολοι φοραμε τα προσωπικα γυαλια μας και τα βλεπουμε απο την δικη μας σκοπια...
    Με την λογικη σου ειμαστε μαλακες που καθομαστε εδω περα ετσι?Λες να ειμαστε ολοι τοσο χαζοι ή και τοπολατρες που δεν γουστραρουμε αλλες χωρες?Καμια σχεση.Απλα πιστευω πως αμα ο καθενας παλεψει μονος του για τον εαυτο του θα βρει την ακρη να μεινει εδω περα.Αυτη ειναι η γνωμη μου και μπορει να ειμαι λαθος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

konstantinos, iosif, DrBib κτλ ...συμφωνούμε αλλά πρέπει πλέον να κάνουμε και κάτι...

Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεισω την γυναικα μου να φυγουμε στην σουηδια, σε εταιρια ερευνας και αναπτυξης προνοσοκομειακης φροντιδας, μια κι εχω αντιστοιχους τιτλους σπουδων, αλλα επειδη η αγαπη στην οικογενεια μου υπερισχυει του χρηματος, εκατσα να παιδευομαι απο τα ΤΕΠ στο ΕΚΑΒ και απο εκει σε εργαστηριο αρτοποιας μεχρι να διοριστω .
    Φυσικα παλευω στα 29 μου για επιπλεον τιτλους, οπως και πολλοι απο εδω, και σιγουρα δεν προκειται να φτασω εκει που φτανει ενα παιδι μεγαλης-γνωστης-πλουσιας οικογενειας.
    Τα τζακια εκαναν παντα κουμαντο στην ελλαδα, και οι εξυπνοι βαφτισαν την λασπη φιλοδοξια, και το θρασος φιλοτιμο.
    Αν ακομη καποιος περιμενει να αλλαξει κατι στην ελλαδα τοτε πλαναται πλανην οικτραν.
    Η ελλαδα τρωει τα παιδια της με ευχαριστηση και υστερα γλυφει το σκατο της.

Πλεον ο καθενας για την παρτη του και την οικογενεια του μεχρι να φαγωθουμε μεταξυ μας εξω απο την βουλη...και δεν θα υπαρχει ουτε παντεσπανι.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Όσοι μπορείτε κάντε την.
    Όλα τα άλλα είναι για να χαιδεύουμε τ'αυτιά μας.

+ σε όλα με τον doctor.

.
    .
    .
    και αλλα τοσα απο μενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τράπεζα", η μεγαλύτερη μαφία..
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2011, 16:06
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 13:29
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 20:50
  4. Απαντήσεις: 885
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 17:57