δώσε το χαρτί στο CSI Π.Φαλήρου ,αν έχουν δουλειά στείλε το στο CSI Λούτσας ,που είναι πάρα πολύ καλό !!!
Μέχρι και ανάλυση ούρων μπορούν να κάνουν!!!![]()
![]()
δώσε το χαρτί στο CSI Π.Φαλήρου ,αν έχουν δουλειά στείλε το στο CSI Λούτσας ,που είναι πάρα πολύ καλό !!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
εσυ προσεχε το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΙ και ασε τις εξυπναδες!
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως αν ειναι αληθεια, που δε το νομιζω... σιγα μη μπαιναν στη διαδικασια να γραψουν και χαρτακι, ειναι οντως να τον πιασεις και να του περασεις το λουκετο piercing στα @@δια!
Μολών λαβέΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εσυ προσεχε το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΙ και ασε τις εξυπναδες!
![]()
![]()
[i]
Παντως αν ειναι αληθεια, που δε το νομιζω... σιγα μη μπαιναν στη διαδικασια να γραψουν και χαρτακι, ειναι οντως να τον πιασεις και να του περασεις το λουκετο piercing στα @@δια! [/B]![]()
το θράσος ορισμένων έχει πιάσει κόκκινα !!!!![]()
Aποκλειεις να σου εκανε πλακα ο φιλος σου ο Geo η τα κοριτσια?Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
Σημερα πηγα στα village στο παλαιο φαληρο με τον φιλο μου τον Geo και τα κοριτσια να δουμε την τιτανομαχια...
....καλα δεν υπηρχε περιπτωση να παω με την μηχανη γιατι εχω ακουσει πολλα για καποιους που πηγαν καβαλαρηδες και γυρισαν περπατωντας απο τα village...
Oποτε πηραμε και οι δυο τα παπακια και πηγαμε....κλειδαρια δισκοφρενου ο γιωργος , πεταλο εγω , και μια μικρη αλυσιδα που πιασαμε τις μπροστινες μας ροδες μαζι!
Οταν τελειωσε η ταινια και εφυγαν οι γυναικες με το αμαξι πηγαμε στα μηχανακια να τα ξεκλειδωσουμε και να φυγουμε.
...βρηκα στο γανταζακι δεξια αυτο:
Τετοια συμπτωση?
Να σκεφτεσαι μη σου κλεψουν τη μηχανη και να βρισκεις και προειδοποιηση?
Εκτος αν μας λες μουφες...
...cause the place seems still alive...
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
![]()
παντως σε ενα παλληκαρακι στο πειραια που ειχε πρασινο μηχανακι του αφησαν μυνημα εμεις στο πειραια τα καιμε τα πρασινα
μετα απο μια μερα η 2 δεν θυμαμαι ανακαλυψε και ποιος του εκανε πλακα
ΜΑΚΑΡΙ λοιπον να ειναι ενα αστειο γιατι αλλιως....μετα την κλεψια με απειλη οπλου στα φαναρια και το ξυλο παλι σε φαναρι
αν εχουμε και αυτα πρεπει σοβαρα να λαβουμε τα μετρα μας σαν κοινωνια.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και ελεγα να παρω τη γυναικα με τη μηχανη να ανεβουμε απο κορινθο να τη δουμε τη ταινια...
Μπρρρρ......
τσ τσ τσ μαναρι μου...
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
και εγω πλακα πιστευω πως ειναι.τιποτα πιτσιρικαδες παποβιοι θα το κανανε.ποιος κλεφτης προειδοποιει για το χτυπημα του?![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εγω θεωρω οτι ειναι πλακα.ισως να φανηκε υπερβολικο σε καποιον (οχι σε μενα) το 2 παπακια 3πλοκλειδωμενα και να το γραψε αστειευομενος.απο την αλλη βεβαια δε μπορεις να εφησυχαζεις...προσοχη παιδες.![]()
Και εμενα ακριβως ετσι μου φανηκε...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
...παντα κλειδωνω τις μοτοσυκλετες μου οσο πιο καλα μπορω και μαλιστα εχω επενδυσει και αρκετο χρημα για αυτον τον λογο....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εγω θεωρω οτι ειναι πλακα.ισως να φανηκε υπερβολικο σε καποιον (οχι σε μενα) το 2 παπακια 3πλοκλειδωμενα και να το γραψε αστειευομενος.απο την αλλη βεβαια δε μπορεις να εφησυχαζεις...προσοχη παιδες.![]()
Ακομα δεν μπορω να ξεχασω την φωνη του φιλου μου του σπυρου στο τηλεφωνο οταν με πηρε να μου πει για το Κ5 στα village του ρεντη.
δεν εχω βρεθει και δεν θελω να βρεθω ποτε σε αυτην την κατασταση.
Για την συγκεκριμενη περιπτωση φιλε trooper ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι προκειται για αστειο και μαλιστα απο αγνωστο , καθως ειπα οτι ακομα δεν γνωριζουν φιλοι και γνωστοι το παπι εφοσον το εχω εδω και λιγες μερες.
...δηλαδη προκειται για ''αστειακι'' απο καποιον αργοσχολο , πιθανως χωρις γυναικα εδω και καιρο που του φανηκε οτι αξιζε τον κοπο να βρει χαρτι , στυλο να κατσει να γραψει μ@λακιες και να το αφησει στο γαντζακι της ποδιας....
...και μαλιστα για ηλιθιο αργοσχολο γιατι δεν σκεφτηκε την περιπτωση που θα τον εβλεπα...![]()
![]()
...ειπαμε οχι...διαβαζε καλυτερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Aποκλειεις να σου εκανε πλακα ο φιλος σου ο Geo η τα κοριτσια?
Τετοια συμπτωση?
Να σκεφτεσαι μη σου κλεψουν τη μηχανη και να βρισκεις και προειδοποιηση?
ρε!...........ψιτ!.............γνωριζομαστε?Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εκτος αν μας λες μουφες...![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
....ωραια τα λες φιλε , ετσι στον χαβαλε γιατι στα σοβαρα δεν παιζει να συμβει κατι τετοιο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
Εδω ο αλλος πουλαγε το μηχανακι (παπι) , πηγε ενα @ρχidi να το δει και καλα σαν ''υποψηφιος αγοραστης'' , ζητησε να κατσει λιγο πανω (μετα απο σχετικη φιλικη κουβεντα , το εβαλε μπροστα και ...ΚΑΠΝΟΣ!!...μπροστα στα εκπληκτα ματια του ...πωλητη!
...εφοσον γνωρισε τον δραστη face to face , πηγε εκανε καταγγελια και ειδε φωτο υποπτων!
Αναγνωρισε τον δραστη στην ασφαλεια κανονικα και με τον νομο , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ (θρασσος για να κλεβεις φατσα-μπατσα ε?)..
...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ CSI Las argyroypolis XAXAXAXAXAXA ΡΕ ΠΛΑΚΕΣ!!!!...να'καλα τα παιδια της σημανσης...βρε γλεντια!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο δεν ειναι ουτε σουπα-μουπες ουτε -ακουσα απο καποιον -καποτε-στην αγρια στυση κλπ!...το εχει παθει φιλος!
Για το αρχειο ηταν ενα τσογλανι κλεφτρονι απο τον μαραθωνα κακο ψοφο να'χει!
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...δηλαδη προκειται για ''αστειακι'' απο καποιον αργοσχολο , πιθανως χωρις γυναικα εδω και καιρο που του φανηκε οτι αξιζε τον κοπο να βρει χαρτι , στυλο να κατσει να γραψει μ@λακιες και να το αφησει στο γαντζακι της ποδιας....
...και μαλιστα για ηλιθιο αργοσχολο γιατι δεν σκεφτηκε την περιπτωση που θα τον εβλεπα...![]()
![]()
...ειπαμε οχι...διαβαζε καλυτερα..
ρε!...........ψιτ!.............γνωριζομαστε?![]()
φιλε πρεπει να χαλαρωσεις λιγο..
οχι στο θεμα ασφαλειας στα αλλα..
και ψιτ! δεν ειναι κακο να σου κανε λιγη πλακα η γυναικα σου![]()
κοολ μαν
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
...αντε παλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ειναι κακο να σου κανε λιγη πλακα η γυναικα σου![]()
κοολ μαν
..κατσε να κανουμε λιγο csi-moto για ολους τους ντετεκτιβ κλουζω!
1)....ουτε που ειχα παρκαρει δεν ειδε!...ηρθε με το αμαξι απο την δουλεια και το εβαλε ευθυς στο parking!
2).....με τον Geo ειχα παντα οπτικη επαφη.κλειδωσα εγω τα μηχανακια και φυγαμε για τα ταμεια!
3)....αν εκανε την πλακα καποιος φιλος , τοσες ωρες δεν θα επαιρνε ενα τηλ να γελασει?
4)....το παπι ειναι αγνωστο στον κυκλο μου ακομα καθοτι καινουργιο...
....βασικα ειμαι χαλαρος!
Τοσο ωστε να ξαναδεχτω την ιδια ερωτηση: ''και αν μου εκανε πλακα η γυναικα μου?''
σαν το ανεκδοτο με τις πινεζες!![]()
![]()
![]()
![]()
.......πινεΔΖες εχετε??
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδια εγω ανεβασα το θεματακι πιο πολυ σαν κατι ''περιεργο''.....αν ειμουνα με την μηχανη επειδη εχει συγκεκριμενο βαψιμο και στησιμο , ξεχωριζει καραμπαμ οτι ειναι δικια μου!
....εδω ειχα βαλει καποτε κατι ''κλαξον'' σε μηχανες φιλων και τις φωτογραφιζα για πλακα να γελασουμε!
νατο!!!: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=89565
...αν ηταν θα το εβαζα στο ''χιουμορ''!
¨Μπηκα μαγκας και αλανης,μεσα σε τεκε χαρμανης...¨Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...παντα κλειδωνω τις μοτοσυκλετες μου οσο πιο καλα μπορω και μαλιστα εχω επενδυσει και αρκετο χρημα για αυτον τον λογο....
Ακομα δεν μπορω να ξεχασω την φωνη του φιλου μου του σπυρου στο τηλεφωνο οταν με πηρε να μου πει για το Κ5 στα village του ρεντη.
δεν εχω βρεθει και δεν θελω να βρεθω ποτε σε αυτην την κατασταση.
Για την συγκεκριμενη περιπτωση φιλε trooper ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι προκειται για αστειο και μαλιστα απο αγνωστο , καθως ειπα οτι ακομα δεν γνωριζουν φιλοι και γνωστοι το παπι εφοσον το εχω εδω και λιγες μερες.
![]()
...ειπαμε οχι...διαβαζε καλυτερα..
ρε!...........ψιτ!.............γνωριζομαστε?![]()
![]()
Το εχεις ακουσει?
Χαλαρωσε...
Breath in...breath out...
ΟΧΙ!.....μηπως μας λες μουφες??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Το εχεις ακουσει?
...καλα , δεν ειμαι και με το πιεσομετρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Χαλαρωσε...![]()
![]()
Ρε.........ψιτ............γνωριζομαστε??Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
ΟΧΙ!.....μηπως μας λες μουφες??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...καλα , δεν ειμαι και με το πιεσομετρο!![]()
![]()
![]()