περαστικά![]()
Περαστικά στο παλικάρι, όταν τελειώσουν τα δικαστήρια μάλλον δε θα ζει ο "κ@λ@"γερος...
Περαστικά και απο εμένα μάγε....
Να ρωτήσω και κάτι που μου πέρασε από το μυαλό.... με μια σπαστή μανέτα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα?
δεν νομίζω... η μανέτα δεν μπήκε απο την άκρη της μέσα στον Νίκο.... Η μανέτα έσπασε στην μέση της και το κομμάτι που τον τρύπησε ήταν απο την μέση και μετά. Όπως είπα... έμεινε η μπίλια μόνο εκτός καθώς έγινε σαν μαχαίρι.
Εκείνο ίσως που να τον έσωνε να ήταν μια χούφτα κλειστού τύπου αλλά όλα πλέον είναι θεωρίες. Το ζητούμενο είναι οτι διέφυγε του κινδύνου , αλλά θα έχει πολύ μεγάλη ταλαιπωρία μπροστά του και κυρίως οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι (γονείς, αδερφός) που θα τον ζούν καθημερινά και θα χρειάζεται για αρκετούς μήνες την βοήθεια τους για να επανέρθει πλέον.
Η ΤΟΤΑ για την ιστορία τον έχει "κάψει" τον τύπο χαρακτηρίζοντας τον στην αναφορά ώς "ανεπαρκή οδηγό" όπου δεν έφερε χαρτί βεβαίωσης ικανότητος οδήγησης (είχε λήξει , άρα δεν είχε περάσει και έλεγχο οτι είναι ικανός πλέον). Δικηγόρος έχει επιληφθεί του θέματος καθώς η ασφάλεια του τρακτέρ δεν τον καλύπτει.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Διαβάζοντάς το σκέφτομαι πόσο καλά έκανα που πήρα το δίπλωμα του πατέρα μου στα 65 όταν έληξε και του πούλησα την βέσπα του όταν κατάλαβα οτι πλέον δεν έχει καλή επαφή με τον δρόμο....και του είχα πει οτι δεν το κάνω για να μην πάθει τίποτα αυτός αλλά για να μην σκοτώσει κανένα παιδάκι.... και κοίτα τελικά τι μπορεί να γίνει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η ΤΟΤΑ για την ιστορία τον έχει "κάψει" τον τύπο χαρακτηρίζοντας τον στην αναφορά ώς "ανεπαρκή οδηγό" όπου δεν έφερε χαρτί βεβαίωσης ικανότητος οδήγησης (είχε λήξει , άρα δεν είχε περάσει και έλεγχο οτι είναι ικανός πλέον). Δικηγόρος έχει επιληφθεί του θέματος καθώς η ασφάλεια του τρακτέρ δεν τον καλύπτει.
Gandalf
Περαστικά εύχομαι στον ξάδερφο και καλή δύναμη σε όλους σας μάγε.....![]()
πολυ σωστη κινηση φιλε μου,και νομιζω θα πρεπει ολοι σε αναλογες περιπτωσεις να πρατουμε αναλογα.ακομα και οταν ερθει η σειρα μας,να βαλουμε στην ακρη τον εγωισμο μας και να κανουμε το σωστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Διαβάζοντάς το σκέφτομαι πόσο καλά έκανα που πήρα το δίπλωμα του πατέρα μου στα 65 όταν έληξε και του πούλησα την βέσπα του όταν κατάλαβα οτι πλέον δεν έχει καλή επαφή με τον δρόμο....και του είχα πει οτι δεν το κάνω για να μην πάθει τίποτα αυτός αλλά για να μην σκοτώσει κανένα παιδάκι.... και κοίτα τελικά τι μπορεί να γίνει....
(
περαστικα στο παληκαρι και καλη δυναμη στους δικους του γιατι εχουν βουνο μπροστα τους.
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Περαστικά κι από μένα. Να πάνε όλα καλά.
safety doesn't happen by accident
Αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου φίλε argy_kap, όπως καταλαβαίνεις απο πρώτο χέρι πλέον, εντούτοις επέτρεψε μου αδερφέ να μην συμφωνήσω να γίνεται σε όλους αυτό.
Αρκεί να πάει σε μια νέα επανεξέταση όπου όμως θα είναι κάποιος μαζί του για να τσεκάρει και αυτόν που θα ελέγχει αν μπορεί όντως να οδηγήσει ο πατέρας του ή οχι. Δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και κάποιοι ίσως στα 60+ τους να είναι άριστοι οδηγοί και πολύ καλύτεροι απο πολλούς μας.
Γεγονός όμως είναι πως απο μια ηλικία και ύστερα έχει δίκιο απόλυτο ο νόμος να ζητά την τακτική επαναξέταση ικανότητα οδήγησης του κάθε οδηγού , για να είναι όλοι ασφαλείς,..... αυτό και οι γύρω του.
Ακόμα σε καταστολή ο Νίκος... μόλις ξυπνήσει θα ενημερώσω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.