Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Φρένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    το πρόβλημα δε παρουσιάστηκε από μέρα σε μέρα
    πριν την αλλαγή των υγρών πάντως (γιαυτό είπα και να τα αλλάξω μπας και φτιάξει γιατί είχε σκουρύνει και το χρώμα των παλιών υγρών από τη χρήση)
    πριν πάω στο λαστιχά
    τα τακάκια υποτίθεται είναι καλύτερα κλπ σε σχέση με τα μαμά που φόραγα πριν και όντως στην αρχή ήταν τζι τζι αλλά σιγά σιγά η μανέτα έχασε την αμεσότητα που είχε. 2-3 εκατοστά πατήματος δηλαδή είναι σα να μη κάνει τίποτα ενώ παλιά έπιανε
    προσοχή: δε λέω ότι δεν φρενάρει, μια χαρά φρενάρει και δυνατά και απ'όλα. απλά θέλω να δαγκώνει με το καλημέρα όπως έκανε μια εποχή και όχι να χρειάζεται να πατάω τη μανέτα με τα 2 δάχτυλα
    ευχαριστώ και πάλι !
    Αρα δεν φταινε τα υγρα, ουτε ο λαστιχας...
    Μπορει τα τακακια να εχουν γυαλισει απο καμια ψιλουπερθερμανση (οχι απαραιτητα στην αρχη). Μπορει ακομη να ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα για τα συγκεκριμενα τακακια.
    Κατι παρομοιο ειχα και εγω με τα EBC που ειχα μεχρι προσφατως. Στην αρχη ηταν μια χαρα, αλλα οταν εφτασαν στη μεση, ηθελαν περισσοτερη δυναμη στη μανετα και η αισθηση ειχε παει περιπατο. Τι τα ετριψα, ξαναετριψα, τιποτε. Μολις τα αλλαξα, το φρενο δαγκωνει οπως στα νιατα του...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    και γω το ιδιο προβλημα εχω κ το ψαχνω ...

και εγω τα μοτουλ ειχα βαλει , και τακακια HH premier, υποτηθεται οτι εχουν καλυτερο συντελεστη τριβης.

εξαερωση ξανα κ ξανα , αλλα βελτιωση δεν ειδα ...

Λες να φταινε τα υγρα τελικα ?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια δε φταινε τα υγρα, και δε παιζουν και κανενα ρολο...και νερο να βαλετε το ιδιο θα δουλευει...

τα τακακια ''φταινε''...το οτι βαλατε αλλα, δε σημαινει πως ειναι καλυτερα ντε και καλα απο τα ΟΕΜ...

πολλες εταιριες τα ΟΕΜ τακακια που χρησιμοποιουν ειναι αρκετα καλα

τωρα που τα πληρωσατε, ζηστε με αυτα

ξανακανε εξαερωση και κοιτα αν βελτιωθει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Πράγματι τα καινούργια τακάκια μέχρι να στρώσουν έχουν πολύ απότομο δάγκωμα.
    Δεν είναι απαραίτητα καλό, όσο πιό προοδευτικό είναι το φρενάρισμα τόσο πιό καλός έλεγχος υπάρχει.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Αφου τα τακακια ειναι καινουργια τοτε θελουν καμια 500αρια χλμ εως να πατησουν καλα και να πιανουν...

Πριν φορουσες τα ιδια τακακια?
    500χλμ μου φαίνονται αρκετά για να στρώσουν τα καινούρια τακάκια,νόμιζα 200-250χλμ ήταν πιο λογικό. Πάντως πρόσφατα χρειάστηκε να αλλάξω τακάκια μπρος πίσω (F650 GS) και για λόγους οικονομίας ο μάστορας μου έβαλε τακάκια της Braking αντί για τα brembo που φοράει κανονικά,λέγοντάς μου ότι έχουν την ίδια απόδοση αλλά είναι σχεδόν μισή τιμή...έχω κάνει καμιά 200ρια χιλιόμετρα περίπου αλλά ομολογώ πως δεν είμαι ευχαριστημένος.Εκτός του ότι το μπροστινό όχι απλά ΤΡΙΖΕΙ αλλά εκτελεί χρέη δεύτερης κόρνας,νομίζω πως τα μαμίσια είχαν καλύτερη απόδοση και επιβράδυναν τη μοτοσυκλέτα πολύ αποδοτικότερα και επειδή φρένα=ασφάλεια προσανατολίζομαι μέσα σε ένα μήνα από την τοποθέτησή τους να τα αλλάξω αν και καινούρια...κάποιοι μου λένε ότι είναι περιττή κίνηση και σίγουρα αντιοικονομική.Κάποια γνώμη;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φρένα..
    από derd στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 13:49
  2. Τακάκια / Φρενα HORNET 98
    από npoulis στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2005, 22:07
  3. Φρένα!!
    από powerphot στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks