Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ότι καλύτερο έχω ακούσει τελευταία.
Όχι ακόμα η άποψή μου.
Κοίτα φίλε και τα καβασάκια
kawasaki er 600
kawasaki ninja 250 αν θέλεις .
i'll second that...
στις ερωτήσεις σου φίλε:
1.δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν υπάρχει λόγος να κοπείς στα πρακτικά..η εξέταση είναι γελοία αν έχεις συμπληρώσει και τα υποχρεωτικά μαθηματα.
2.ναι στην ασφάλεια ισχύει ο 1 χρόνος του διπλώματος για επασφάλιστρο καθώς και αν είσαι κάτω των 23
3.όσον αφορά στη γνώμη μας αφού τη ζητάς θα σου πρότινα κάτι μικρότερο σε κυβικά.Και ένα 600αρι με σεβασμό είναι μια χαρά για να μάθεις να κάνεις και την κ@υλα σου,μεταχειρισμένο για να μη πληρώσεις ένα κάρο λεφτά και σιγά σιγά μπορείς να πας αργότερα σε ένα χιλιάρι.
4.για τα κράνη σου απαντήσαν και τα παιδιά πιο πάνω και άσε με να σου πω το εξής:όταν παω σουπερ μάρκετ, 5χλμ από το σπίτι μου με το σκουτεράκι φοράω και το κράνος και το μπουφάν και τα γάντια.Είχα πέσει μια φορά λόγω απότομου φρεναρίσματος του μπροστινού μου γιατί γλίστρισε το σκούτερ και το κράνος έκανε λακουβίτσα.και full face πάντα ε?τα xr1000 τσάμπα τα δίνει πια..
καλως ήρθες,καλά μυαλά και πάντα όρθιος.
α τη μηχανή γιατί χρήση τη θες?
επίσης ρε παιδιά ένα κακό στο φόρουμ.πάντα μα πάντα όταν κάποιος μπει με λάθος νοοτροπία θα υπάρξουν άτομα που θα τον ειρωνευτούν με σχόλια που αν κάποιος δεν ξέρει πραγματικά μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις..οκ κάνει λάθος.πείτε το απλά και όμορφα και απο κει και πέρα ας κάνει ότι νομίζει..ούτε αυτόν βοηθά η ειρωνία και κυριώς ούτε εσάς.