Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: Κοιτα Τι Κανει Ο Ακρανοσ Μπαμπα...

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Ετσι νομιζω και γω !
    Σε σποτακι στη τηλεοραση καλοκαιριατικα !!

Δεν ειναι κατασταση πια αυτη !

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate
    Δε νομίζω να γλίτωσε ο τυπάς ε?
    Πάντως, πρέπει να δείχνονται για να βάζουν μυαλό μερικοί μερικοί! Και να τα φοράνε!
    Πάντως ρε παιδιά, το χέρι του μοιάζει λες και το δάγκωσε μεγάλο ζώο!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Όχι ρε Φούστη μου, πρωί -πρωί!

Τι είμαστε εδώ μέσα?
    Το rotten???
    Αν είναι δυνατόν!!!

Υποτίθετε ότι είμαστε μεγάλα "παιδιά" και προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον κόσμο την αναγκαιότητα του κράνους και του εξοπλισμού.

Τι μαμακίες είναι αυτές τώρα?

Σαν το μαρκετινκγ της αστυνομίας ρε γαμώτο.

Είμαι και διαφήμιστής, και την ξέρω και την ψάχνω την δουλειά.
    Μην κάνετε τέτοιες βλακείες.
    Αντίθετα ή παράλληλα αποτελέσματα έχει.

Το πολύ πολύ από τους 100, να πείσεις έναν, να αναγουλιάσεις 50, και να κάνεις να φύγουν από τον μοτοσυκλετισμό 49.

Ευτυχώς που είμαστε σε επόμενη σελίδα. δεν ξαναπάω στην πρώτη, ούτε για πλάκα.
    Συγκεντρωθείτεεεεε
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Παιδιά ΜΟΝΟ έτσι ξυπνάει ο κόσμος!!

Σε λίγο έρχονται και τα νέα πακέτα τσιγάρων με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τέτοιας κλάσης... Πρόλαβα και τα είδα στην Αγγλία από το 2003. Lupo, παγκόσμίως πάρα πολλοί <αρμόδιοι> είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει αποτέλεσμα. Σε ποια χώρα ήταν που έβαζαν τα ίδια τα ΙΧ μετά από τρακάρισμα σε κοινή θέα σε αυτοκινητοδρόμους?

Επι τη ευκαιρία: δεν έχετε προσέξει ότι πάρα πολλοί (εγώ θα πω οι περισσότεροι) που φοράνε κράνος μέσα στην πόλη, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ?

Μέχρι και Ζ-άδες με λυτό Nolan έχω δει...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

..

Loipon, mia tetoia statistiki analisi skeftomoun na kano kai ego kathe fora pou pigaina i girnousa apo tin douleia kai evlepa tosous ksekranotous. Ontos ta pososta einai stenaxora, idios an skeftei kaneis poso poly kindineuoume ekei ekso.

Tora, gia tis fotografies anatrixiastika realistikes, alla akoma kai an othisoun esto 1-2 ksekranotous sto na to forane, auto einai kerdos. Kai epi tou prokeimenou, protimo na xaso tin diathesi mou i na kano emeto mia fora i kai perissoteres otan koitakso tis fotos, an einai na valoun mialo oi 1-2 pou anefera poio pano.

Afou mporoume na mikrinoume tis pithanotites na sosoume toulaxiston to kefali mas, giati na min to kanoume? Kai kala to diko mas, to koritsaki i o mantraxalos pou tha katsei apo piso, ti mas ftaiei?
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αν ανακατευτηκατε και νομιζετε οτι για τη καλη ψυχολογικη διαθεση σας ειναι καλυτερα να μη τα βλεπετε πεστε στον αντιμιστρεϊτορα να τα βγαλει.

Εγω δεν τα βγαζω !

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα φίλε SF.

Δεν τον ξυπνάς τον άλλον μ'αυτό το τρόπο.
    Όταν κάνουμε πλάκα, μεταξύ μας, εδώ μέσα, ότι "σε είδα, χωρίς κράνος" κτλ, κατηγορώντας φυσικά, αλλά με παρείστικο ύφος.
    Ο πιτσιρικάς όμως που θα μπεί εδώ μέσα, θα πεί ότι, εντάξει, καμμιά φορά και να μην βάλω κράνος, μαγκιά είναι!

Προσωπικά, πηγαίνω στην θάλασσα με το κουτί, γιατί αν πάω με μηχανή, δεν θα μπορώ να βάλω το δερμάτινο.

Άρα δεν θα καβαλήσω μηχανή.
    Πακέτο, αλλά και στα 500 μέτρα, βάζω πανοπλία.

Με το να μου δείξουν τέτοιες φωτογραφίες΄, νομίζεις έμαθα?

Σου λέω , ότι είναι και οι σπουδές μου, και το μεράκι μου, και ξέρω λίγο από διαφήμιση και ενημέρωση. Όπως και το πως να κατευθύνεις.
    Στην Κύπρο, η αστυνομία, δείχνει τέτοιες διαφημίσεις, με ατυχήματα.
    Στην πρώτη διαφήμιση που θα δει κάποιος, θα κολλήσει. Ίσως και να σκεφτεί λίγο. Ίσως.
    Όταν την ξαναδει, θ'αλλάξει κανάλι. Σίγουρο αυτό που σου λέω.
    Η πλέον , δεν θα του κάνει καμμία εντύπωση αυτό που βλέπει, άρα δώρον άδωρον.

Ενημερώνω...είναι είναι ο χειρότερος τρόπος να πεισεις έναν άνθρωπο να κάνει το σωστό, να του εξηγήσεις, και να γίνει ώριμος μοτοσυκλετιστής.
    Είναι και ο καλύτερος για δημιουργήσεις το άλλο άκρο.
    -Να τον τρομάξεις τόσο , ώστε να φύγει από τον μοτοσυκλετισμο ή απ'όπου αλλού θέλεις να του πεις τους όρους.
    -Να τον κάνεις τόσο αναίσθητο, που θα γίνει ένας καγκουρας , που δεν θα ενδιαφέρετε για τίποτα. Είτε φοράει σορτς, είτε περνάει μία γιαγιά τον δρόμο κι αυτός κατεβαίνει στην μία, με χίλια.
    Σκέψου το.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Αν ανακατευτηκατε και νομιζετε οτι για τη καλη ψυχολογικη διαθεση σας ειναι καλυτερα να μη τα βλεπετε πεστε στον αντιμιστρεϊτορα να τα βγαλει.

Εγω δεν τα βγαζω !

tifoefs, ξέρω ότι κι εσύ, και όλοι μας εδώ μέσα, ή σχεδόν όλοι, προσπαθούμε για το ίδιο.
    Το μόνο που λέω, κι εξηγώ, είναι ότι ο τρόπος είναι ΠΟΛΥ λάθος.

Το να με πιάσει αναγούλα, χέστηκα. Το πολύ πολύ να ηραμήσει ο πονοκέφαλος από τα χθεσινά ξύδια, βλέποντας την εθνική.
    Δεν κολλάω σ'αυτό.
    Στο ότι κάνουμε λάθος έτσι, κολλάω.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Δεν θα υποστηριξω με μεγαλη θερμη την αποψη μου, μονο και μονο για τον λογο οτι δεν εχω στατιστικα στοιχεια για την "αντιδιαφημιση" αυτου του ειδους.

Το μονο που μπορω να πω (και ειπα) ειναι το τι συναισθηματα προκαλει σε 'μενα!

Θα συμφωνησω και με τον Βασιλη στο οτι, οσο κι αν μ' ενοχλει προσωπικα, αν ειναι να "σωθει" εστω και ΕΝΑΣ, τοτε ειναι ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια!

Σπυρακο ηρεμησε λιγο ...
    Κι η διαφορα με το τσιγαρο ειναι μεγαλη.
    Εδω μιλαμε για ΑΜΕΣΟ τραυματισμο, ενω εκει για μακροχρονιο και ΕΜΜΕΣΟ με πιθανοτητα 65%!

Την γνωμη μου μονο καταθετω και τιποτ' αλλο ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ευτυχώς έφυγαν.......

Άμα δείτε δηλαδή σφαγμένο μοσχάρι δεν θα ξαναφάτε μπριζόλα;

Τέτοιες φωτό δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

τα εβγαλα εγω!!!

σας παρακαλω πολυ μην ξαναβαλετε τετοιες φωτογραφιες αιντε πρωινιατικα

Τωρα οσον αφορα τις φωτογραφιες αυτες και τον λογο που μπηκαν...τον θεωρω ηλιθιο αρχικα

ειμαστε μεγαλα παιδια και γνωριζουμε πολυ καλα τις επιπτωσεις μιας πτωσης πιστεψτε με ολοι μας και επισης υπαρχουν ανθρωποι που εχουν πεσει εδω μεσα και εχουν καταληξει σχεδον ετσι δεν χρεαιζεται να τους τα υπενθυμιζουμε

εχει ξαναγινει τετοια συζητηση

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!

Ειναι τουλαχιστον αρρωστημενο να βαζεις τετοιες φωτο και να λες παρτε για να παραδειγματιστειτε!!!!

φωναξτε λετε παντα για τον προστατευτικο εξοπλισμο με επιχειρηματα και οποιος ακουσει

Αυτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    .......................
    Σου λέω , ότι είναι και οι σπουδές μου, και το μεράκι μου, και ξέρω λίγο από διαφήμιση και ενημέρωση. Όπως και το πως να κατευθύνεις.
    Στην Κύπρο, η αστυνομία, δείχνει τέτοιες διαφημίσεις, με ατυχήματα.
    ......................

Δεν ειμαι ειδημων (στο διαφημιστικο κομματι) και δεν εχω επιχειρηματα για να σε αντικρουσω ...

Πιανομαι μονο απο το οτι αυτοι που αποφασισαν να παιξουν τετοια σποτακια, προφανως θα εχουν "ψαξει" λιγο την δουλεια ... :wacko:

Αρχηγου παροντος, πασα αρχη παυσατω !!!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν ειμαι ειδημων (στο διαφημιστικο κομματι) και δεν εχω επιχειρηματα για να σε αντικρουσω ...

Πιανομαι μονο απο το οτι αυτοι που αποφασισαν να παιξουν τετοια σποτακια, προφανως θα εχουν "ψαξει" λιγο την δουλεια ... :wacko:
    Σαφώς και έχουν ψάξει την δουλειά οι άνθρωποι, φίλε μου.
    Το πόσο και το πως, δεν ξέρω.
    Απλά να πώ ότι τέτοιου είδους εκστρατείες, έγιναν και γίνοντε και σε άλλες χώρες.
    Απλά, δεν μπορείς να συγκρίνεις και να βάζεις στο ίδιο επίπεδο, τον Γερμανό τηλεθεατή, τον Άγγλο, τον Κύπριο, τον Έλληνα, τον Αμερικάνο, ή τον Αφρικανό.
    Διαφορετικές οι παράμετροι σε κάθε κοινωνία, διαφορετικά θα είναι και τ'αποτελέσματα, ασχέτως αν είναι ακριβώς το ίδιο σποτάκι.

Το μόνο ψάξιμο που έγινε, ήταν ότι, το Μαρκετινγκ της Ελληνικής Αστυνομίας, συμβούλευσε και κατεύθηνε την Κυπριακή. Η Κυπριακή, αποτάνθηκε στην Αγγλική, η οποία είχε έτοιμα σποτάκια,(άρα πιο φτηνά) και είχε παρουσιάσει και μία μικρή μείωση με την καμπάνια αυτή.

Στην Κύπρο παρουσιάστηκε μεγάλη αύξηση, έχω να πώ.
    Δεν θυμάμαι πόσο %, απλά θυμαμαι ότι είναι πολύ.
    Δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια με κάθε μοτοσυκλέτα, και να συμπεριφέρετε , κάθεμια της το ίδιο.
    Κάποια, θα κρατάει την γραμμή της, ενώ κάποια άλλη, με τον ίδιο τρόπο, θα σε πετάξει από πάνω της.

Φιλικά, πάντα,έτσι παλιέ λύκε?
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!

μηπως θελετε μετα το τρακαρισμα να βαζουν τα αυτοκινητα μαζι με τους νεκρους σε τιποτα πλατειες μεχρι να βρωμισουν και να λενε ετσι θα καταληξετε αν δεν φορατε ζωνες η τρεχετε πολυ!!!

Η τιποτα ακεφαλους καβαλαρηδες στα καφε για να υπενθυμιζουν την χρηση του κρανους...αιντε συνελθετε!!!!!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κοιτα τι βρηκα
    από afrolykos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2005, 00:02
  2. Κοίτα τι μπορεί να βρει κανείς...
    από mrmojo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 09:54
  3. Τι κανει αυτο το παιδι?????
    από GTZ750 στο forum Off topic