καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος φιλαρακι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος φιλαρακι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fear_No
Καλοριζικα κ καλοταξιδα κ τα δυο φιλε μου.Εγω πιστευω πως τα καλυτερα δωρα παντοτε ειναι αυτα που κανουμε εμεις στους εαυτους μας!Με το κρανος τι εκανες με το νουμερο?Πηρες αυτο που φορας κ στην Ελλαδα ή πηρες 1 νουμερο μικροτερο?Κατι τετοιο θυμαμαι απο συζητησεις που ειχαν γινει παλιοτερα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου, εννοειται πως τα καλυτερα δωρα τα κανουμε εμεις στον εαυτο μας....αν περιμεναμε απ τους αλλους ζητω που καηκαμε......
Για το κρανακι τωρα....τα καινουρια shoei XR1100 και Χ Spirit... εχουν ακριβως τα ιδια νουμερα παντου....οποτε δοκιμασα εδω το κρανακι και μετα προχωρησα στην αγορα του απο αμερικη μιας και πιστεψε με βγηκε παρααααα πολυ φτηνοτερα απο δω....
Μια συμβουλη προς ολους...επειδη το καινουριο κελυφος και του Χ Spirit 2 αλλα και του ΧR 1100 ειναι λιγο πιο μεγαλο απο τους προκατοχους τους καλο θα ηταν να παρετε ενα νουμερακι μικροτερο απ οτι φορατε τωρα... ( οσοι εχουν τετοιο κρανακι τελος παντων ) βεβαια μια δοκιμη στο κρανος λυνει καθε αμφιβολια για το νουμερο....αυτα τα λιγα προς το παρον, εντυπωσεις για το κρανος μολις το δω σε καμια γρηγορη βολτα....
Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......
Καλοτάξιδο!![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Ασε ρε γλήγορε που πας και βόλτες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
....αυτα τα λιγα προς το παρον, εντυπωσεις για το κρανος μολις το δω σε καμια γρηγορη βολτα....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
έλα ρε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είδες για να έχεις πλούσιο νονο;
Εμένα μου φέραν λαμπάδα το πάσχα...![]()
ζει ο μπαλτάθαρ?
btw: ilia24 ... καλοτάξιδο και καλοστριφτο μαν!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασε ρε γλήγορε που πας και βόλτες.....
![]()
κουλος ειμαι ρε συ αλλα να μη το λεμε παραεξω και μας παρουν χαμπαρι......![]()
![]()
![]()
![]()
by the way..... το κρανακι ειναι στο νουμερο σου....αν θες ελα απο το γραφειο να το δοκιμασεις μπας και ξεκολλησεις επιτελους απο το RX7 GP....
Ούτε παραέξω, ούτε παραμέσαΑρχικά δημιουργήθηκε από ilias24
κουλος ειμαι ρε συ αλλα να μη το λεμε παραεξω και μας παρουν χαμπαρι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ετσι ετσι.... σε ποιο υπογειο εισαι χωμενος παλι εσυ και δε σε ειδα καθολου σημερα...????Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ούτε παραέξω, ούτε παραμέσα![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
με γειες τα καινουργια καλουδια....παντα ορθιος κ υγιης να τα χαιρεσαι παντα.......![]()