Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Εσύ που έχεις ήδη μπέμπα και την ξεχρεώνεις σε βολεύει...εγώ θα πρέπει να βρω dealer να πάρει την africana και να πληρώσω διαφορά.

Ισχύει ότι η BMW έχει συνεργασία με την Interamerican για ασφάλεια μηχανής από κλοπή (που είναι 25000χιλ μηνιαίως...αλλά λόγω συνεργασίας είναι 12500χιλ)????
    File SAS,
    Gia tis BMW den 3ero na sou po ti ginete. Gia to Multistrada ekana ego auth thn asfalia ths interamerican. Prepei na omologiso oti einai polla ta lefta alla kai apo thn allh exo to kefali mou hsuxo. H Interamerican exei sunergasia me kapious dealers kai gia kapoies mhxanes. Sigoura gia Ducati kai gia KTM. H asfalia pou ekana ego pera apo odikh boh8eia kai asfaleia gia atuxima perilambanei epishs: Olikh kloph, zimia apo fusika aitia, pirkagia (otidipote px kai apo emprismo akoma), nomikh prostasia. Den 8umamai tora kati allo. Se periptosh klophs h interamerican 8a psa3ei gia 2 mhnes peripou gia na brei thn mhxanh. an den thn brei sou dinoun metrita ta lefta pou exei h mhxanh (gia ton proto xrono) kai gia ton epomeno xrono to poso pou 8a kostize san metaxirismenh, duladu -30% apo thn arxikh timh ths mhxanhs.

se periptosh pirkagias ta lefta ta perneis kateu8ian. Pali omos to poso pou anefera kai sthn periptosh klophs.
    tora gia perisoteres leptomeries rota thn interamerican na sou pei.

Gia ola auta pantos plurono 600 euro to xrono. Einai polla ta lefta alla apo tou xronou sugoura 8a kopso kati na plurono ligotera asfalistra.

aa na sou epishmano epishs oti an h mhxanh exei sunargiarmo h filazete se idiotiko parking h garage klp sou kanoun kapoia ekptosh. apo thn arxikh timh ths asfalishs.

phsteuo na boh8isa ligo.

Πανευτυχής που ξεμπερδέψα με τους Γιαπωνέζους

Δεν μετανιώνω που αγάπησα εσένα μόνο.....

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί δεν ήμουν σίγουρος (απλά φήμες άκουγα)...αλλά αν έχεις δώσει 12-13-14 χιλιάδες ευρώ για μια μηχανή (τα οποία και δεν σου περισσεύουνε...άλλη περίπτωση αν τα έχεις μπόλικα) τα 600 το χρόνο τα δίνεις χαλαράαααααα.
    Αν και νόμιζα ότι ήταν 900..ακόμα καλύτερα επομένως.

δεν επέστρεψα
    νέα ενημέρωση του PDF, με "καθάρισμα" και τεχνικά χαρακτηριστικά πια

Πέρασα από δύο αντιπροσωπείες BMW και μου είπαν ότι ανεπίσημα η τιμή του θα είναι γύρω στα 15500!!!!! ευρώ.
    Τόσα πολλά???
    Γιατί ρε γαμώτο?

δεν επέστρεψα
    εγώ έμαθα διάφορα

1) έχω αργήσει ενώ νόμιζα ότι είμαι και μπροστά

2) ΗΔΗ έχουν παραγγελθεί τουλάχιστον 15 κομάτια μόνο από τον Βαγιανέλη (δεν πάω εγώ σε αυτόν - πέρασε φίλος)!!! με βλέπω αν αργώ να παίρνω την 2η γενιά (καλά δεν είναι υποχρεωτικά κακό αυτό)

3) εγώ έμαθα ότι έρχεται λίγο πιο φτηνή από την τωρινή 1150 (!!!)

4) επιβεβαίωσα ότι μπορεί να γίνει τράμπα με τη δικιά μου (και μετακυλίσεις δόσεων κλπ.) γιουχου!!! (τώρα μένει να ψήσω το έταιρο μισό)

5) για όποιον θέλει 1150 είναι Η ΠΙΟ ΓΑΜΩ εποχή... υπάρχουν μποξεράδες που πουλάνε ΤΕΛΕΙΕΣ μηχανές γιατί θέλουν την 1200! πχ. ο φίλος είδε μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ στην ουσία 1150Adventure με 6000 χλμ. ( = 0 για BMW) τελειώς τζιτζί στη βιτρίνα για αυτό το λόγο!

6) το απόγευμα θα περάσω από BMW να μάθω λεπτομέρειες γενικά

7) το PDF είναι στην έκδοση 2.7 ε;

Για μάθε και πες....γιατί με αυτά που άκουσα εκνευρίστηκα, λυπήθηκα γκρρρρρ κλαψ λιγμ.

Εμένα την Africana κομματάκι δύσκολο να την πάρουν.

Αλλά αν ισχύσει αυτό που σου είπαν για την τιμή......

δεν επέστρεψα
    πες μου από ποιούς πέρασες

πάντως ΝΟΜΙΖΩ ότι πρέπει να το κάνω εγώ αν:

- πάρουν το dakar μου (ΕΙΔΙΚΑ αν το πάρουν ΟΤΑΝ έρθει το άλλο)
    - δώσω κάτι ψιλά για συμπλήρωμα
    - κανονίσουν και έχω ίδιες δόσεις απλά κάνα χρόνο επιπλέον

εσύ θα το έκανες;

NLS εννοείται και θα το έκανα....το συζητάς?????(και το καλό είναι ότι ψήνεται ή καλύτερα με προτρέπει και το έτερον ήμιση αν και δεν είναι αυτό που λέμε μηχανόβια)
    Αφού έχεις καταλήξει ότι θα πας για μεγαλύτερο και δεδομένου ότι οι επιλογές που σου δίνονται πλέον είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικές (ΚΤΜ-1200GS), η απάντηση είναι θετικότατη.
    Το μόνο που μένει είναι να τα βάλουμε κάτω και να αποφασίσουμε ποιό από τα δύο.

Πέρασα από έναν στην Εθνικής Αντιστάσεως (Χαλάνδρι) και από έναν στο Γέρακα.

Αν δεν σου είναι κόπος, σε αυτούς που θα πας για πληροφορίες ρώτα και αν δέχονται ανταλλαγές με Africa 95.

δεν επέστρεψα
    οκ

το θέμα είναι ότι με το LC8 δεν έχω τις ίδιες επιλογές

το trade γίνεται μόνο αν έχω BMW και πάρω BMW (το κάνουν δηλαδή οι μεταπωλητές BMW)

όταν είχα πάρει το Dakar, ο Δουνάκης (motogenesis) δεν μου είχε κάνει βέβαια κάτι τέτοιο με το ΑΧ-1 μου, απλά επειδή έχει ΚΑΙ μαγαζί non-BMW, το έβαλε εκεί μπας και πουληθεί (προσοχή ΔΕΝ το δέχτηκε σαν ανταλλαγή - ΕΓΩ το πούλαγα, όχι αυτός)

αντίστοιχα και τώρα αν πάω πχ. στο MAC δεν σημαίνει ότι θα μου τα κάνει αυτά που είπα για να πάρω το LC8...

οπότε το 1200GS έρχεται πιο κοντά για αυτό το λόγο

πάντως δεν παίζει τίποτα άλλο πέρα αυτών των δυο

Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής (εκ των δύο..κάτι είναι και αυτό, αφού μέχρι πρότινος υπηρχε μόνο το LC8).

Από αυτά που λες πάντως χλωμή η ανταλλαγή για μένα...θα πρέπει να βγω στη ν αγορά να τη σκοτώσω.

Όσο για ποιό από τα δύο...σκέψου ότι στη μία περίπτωση παίρνεις μια πολεμική μηχανή (για την κατηγορία της) και στη δεύτερη μια μηχανή (εξίσου καλή, με άλλο χαρακτήρα) για πολλάααααα χρόνια.

δεν επέστρεψα
    ε το δεύτερο είναι βασικό μια και όταν ξεκινάς οικογένεια σταματάνε τα "α γαμώ η νέα τάδε γιατί βάλαν νέες... βίδες και βγήκε σε νέα χρώματα, πάω να την πάρω"

επίσης η... "μη" πολεμική μηχανή 1200GS έχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην ροπή από την LC8 (βασικά από όλα), ΙΔΙΑ κιλά και ίδιους ίππους... επίσης για του λόγου το αληθες, ακόμα και με το BMWάδικο γρανάζωμα της, η 1200GS έχει 0-100 σε 3.4 ενώ στα τεατ βρήκα την LC8 γύρω στο 3.7 μέσο όρο (όχι ότι θα φανεί πουθενά μια τέτοια διαφορά μισού παλμού καρδιάς και όχι ότι δεν θα έχει σχέση με το αν ο οδηγός είχε ένα χιλιοστό τραβηγμένο γκάζι πριν ή όχι, αλλά λέμε)... απλά αυτό το αναφέρω για να μην την βγάλουμε και ψόφια την 1200... άσε που ΑΝ κάποιοι κατσαβιδάκιδες αποφασίσουν να αρχίσουν να παίζουν με την 1200 φαντάζεσαι ότι θα έχουν μεγαλύτερο περιθώριο παιχνιδιού από έναν 950 ε;

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

NLS...

PROSFATA AGORASE ENAS FILOS MOY TO 1150 -AD.
    PRIN KANA MHNA KAI ENO DEN EIXE PROLABEI..NA BALEI KAGELA KAI PROSTATEYTIKA..EIXE ENA ATYXHMA!
    TOY PETAXTHKE ENA AMAXI KAI TON PETAXE KATO ME 30-40 XILIOMETRA!
    APOTELESMA;;
    TORA TO PALIKARI PHGE KAI AGORASE ENA TDM 850 TOY 99 MIAS KAI TO BMW EINAI SE GARAZ AXRHSTO!EKTOS..KAI AN APOFASISEI NA ALAXEI MOTER...KATI POY GIA NA GINEI..PREPEI NA POYLHSEI TO TDM KAI TA LEFTA NA TA DOSEI STOYS GERMANOYS!
    AYTO STO LEO GIA NA KATALABEIS [AN THES BEBAIA] OTI O BOXER EXEI POLLA MEIONEKTHMATA SE PERIPTOSH STRABHS!

TORA KATI ALO ETSI ENHMEROTIKA MIAS KAI TO EZHSA!
    TO 950 POY LES...GIA KATSABIDIASMA EXEI POLLY PERISOTERO OREXH GIA BELTIOSH!
    ENA PALIKARI APLA TOY ALAXE TA CARB!KAI EBALE AKRA KAI FILTROKOUTI!
    ME AYTA KAI MONO AYTA TO LC ....SKOTONEI!!OTAN LEO SKOTONEI..TO ENNOO!
    KAI ENO EXEI IDI KAMPOSA ALOGA PARAPANISIA...AYTOS PSAXNETAI TORA NA PARAGHLEI EKENTROFOROYS...

TA PERISOTERA KYBIKA DE SHMENEI OTI SOY DINOUNE PERISOTERA PERITHORIA STH BELTIOSH!

Για τα περί οικογένειας που είπες συμφωνώ (αυτός είναι ο τρόπος σκέψης).

Όσο για τους κατσαβιδάκηδες που λες, δε νομίζω να επιδέχεται κατσαβίδι, αφού όλα είναι ηλεκτρονικά (επομένως σχετικά εύκολα θα μπορεί να ανέβει και άλλο η απόδοσή της, ηλεκτρονικό πείραγμα-και το οποίο σίγουρα θα μπορεί να δώσει 5-10 αλόγατα παραπάνω).

Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

δεν επέστρεψα
    λοιπόν κύριοι τώρα που τα νέα είναι φουλ πια, δυο (ξεκινάν το ίδιο αλλά το καθένα έχει ανεξάρτητη εξέλιξη) thread που άνοιξα στα ADVrider και UKGS'er forum με αφορμή και την αχανή συλλογή μου από φώτο της νέας κυρίας και το νέο (παλιό πια; ), moto με το review της 1200GS

μάλλον θέλω να το πάρω τελικά

http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=35403

http://www.ukgser.com/forums/showthr...threadid=17412

Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
    Εσύ που έχεις ήδη μπέμπα και την ξεχρεώνεις σε βολεύει...εγώ θα πρέπει να βρω dealer να πάρει την africana και να πληρώσω διαφορά.

Ισχύει ότι η BMW έχει συνεργασία με την Interamerican για ασφάλεια μηχανής από κλοπή (που είναι 25000χιλ μηνιαίως...αλλά λόγω συνεργασίας είναι 12500χιλ)????

Η interamerican ειναι η μονη η' σχεδον μονη που εχει ασφαλεια κλοπης για μηχανες αλλα κοστιζει ο κουκος αηδονι, το λεω επιδη τα σκαω καθε εξαμηνο. Η ασφαλεια για την κλοπη και μονο αξιζει περιπου τα μισα λεφτα απ' οτι ολο το ασφαλιστηριο μαζι

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεα μοντελα: BMW G 650 Xchallenge
    από leonis_lj στο forum BMW
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2006, 19:08
  2. Νεα Μοντελα ΜΧ
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2004, 16:06
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα