Γκουγκλ ιτ!! (μαδαφάκα θα λέγανε κάποιοι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
τι ειναι το ΚΟΠΑΝΕΛΙ???![]()
Γκουγκλ ιτ!! (μαδαφάκα θα λέγανε κάποιοι..)Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
τι ειναι το ΚΟΠΑΝΕΛΙ???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Επιτελους θα κανω σουζα
και δεν θα με λένε BMWδακια....τι να κανω που αρχισα τις μηχανες μεγαλος?? καποτε επρεπε να ξεκινησω και εγω
file ta kokkala de peirazei na spasoun, ξανακολλανε ετσι κι αλλιως
![]()
![]()
![]()
κριμα να φας καπακι, ειτε να σου φυγει στο πλαι και να το μαμησεις το μηχανακι...
ολα κανουν σουζα αλλα πρεπει να ξερεις τι και πως...
παρε κανα μικρο εντουρακι, να μαθεις να το σουζαρεις και μετα πας και στη μπεμπα...ετσι κι αλλιως, σε περιπτωση που πεσεις απο σουζα με τη μπεμπα, η ζημια που θα της κανεις θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το κοστος που θα εχει ενα εντουρακι με το οποιο θα μαθεις κιολας(και οχι μονο σουζες)
γαμηθήκανε να μου χαλάσουνε το video ...![]()
Πιθανόν, αλλά οχι μ΄αυτό που καβαλάς.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Επιτελους θα κανω σουζα
ΥΓ. Μη μασήσεις απ΄τις μλκς του παπ. Θέλει να σε τραβήξει βίντεο και να φωνάζει "τον μαλάκα, τον μαλάκαααα" την ωρα που πέφτεις στον Κηφισσό. :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μην μασας Γιωργο... Απο χέσιμο δεν θα παω με τιποτα....αρα θα ερθω στο μαθημα!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
Τι να πω και εγω που ειμαι στις μηχανες απο μικρος, παλι σουζα ποτε δεν εμαθα, νομιζω ειναι ειτε το χεις ειτε δεν το χεις :P
Κριμα οντως ομως πανω στο Gs. Και εγω σκεφτομαι ωρες ωρες οτι πρεπει να μαθω σουζα, αλλα καλυτερα να παρω κανα σαραβαλο με 1000 ευρα και να μαθω παρα πανω σε ακριβο μηχανακι :P
Τι ωρα στο σεφ αυριο ειπαμε.......?Το "μεσημερι" ειναι πολυ γενικο :P
ξεκινα προπονησεις με κανενα ποδηλατο πρωτα.
Οταν καταφερεις να μηνεις ορθιος πανω απο 10 μετρα τοτε εισαι ετοιμος να ''δαμασεις''και το bmw![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
...Κάποιοι με ξέρετε, άλλοι όχι...αισιως έφτασα τα 38 και έχω ένα BMW R 1200 GS.
Βλέπω στους δρόμους αρκετούς να κάνουν σούζα και ζηλεύω. Ξέρω ότι οι φίλοι μου κάνουν σούζα και ζηλεύω.
Αν και 38 νομίζω ότι δεν είναι ποτέ αργά.
Πείτε μου κάποιος/οι, που γνωρίζουν την τέχνου της σούζας, πως θα κάνω σούζα με ένα BMW GS?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
threadακια με φωτό βήμα-βήμα, ή βιντεάκια θα προτιμηθούν
ilektriko grilo me rodaki:wacko:
8a stamatas ke sto fanari me souza...:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Καποιοι που δεν σε ξέρουν καθόλου σε παίρνουν στα σοβαρά!
Καποιοι που σε ξέρουν λίγο γνωρίζουν οτι ξέρεις να κάνεις σούζα!
Καποιοι που σε ξέρουν -όπως νόμιζαν- καλά, νόμιζαν οτι καταλαβαίνουν πότε κάνεις πλάκα και πότε ψαρώνεις κάποιον!
Γνωρίζεις το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό που την πάτησε γιατι μια φορα είπε την αλήθεια και κανείς δεν τον πίστεψε?
Αν όχι ρώτα να το μάθεις! Εχει ενδιαφέρον!
Αν πάλι βαριέσαι ψάξε μήπως είναι αναδρομος ο Ερμής σου και σε έχει επηρεάσει!
Όπως και να έχει, αν τελικά αποφασίσεις να μάθεις (που δεν είναι δύσκολο ούτε με το BMW) τουλάχιστον φόρα φουλ εξοπλισμό!
Τέλος, αν θέλεις more info για το τί μπορείς να πάθεις κάνοντας σούζα που ίσως να μή πετύχει, κάλεσε το 697 4480926 να σου πούν!
Καλή επιτυχία!
γαμηθήκανε να μου χαλάσουνε το video ...
μην μασας Γιωργο... Απο χέσιμο δεν θα παω με τιποτα....αρα θα ερθω στο μαθημα!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
pane xese re xalas tin parea....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καποιοι που σε ξέρουν -όπως νόμιζαν- καλά, νόμιζαν οτι καταλαβαίνουν πότε κάνεις πλάκα και πότε ψαρώνεις κάποιον!
Γνωρίζεις το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό που την πάτησε γιατι μια φορα είπε την αλήθεια και κανείς δεν τον πίστεψε?
Όπως και να έχει, αν τελικά αποφασίσεις να μάθεις (που δεν είναι δύσκολο ούτε με το BMW) τουλάχιστον φόρα φουλ εξοπλισμό!
Τέλος, αν θέλεις more info για το τί μπορείς να πάθεις κάνοντας σούζα που ίσως να μή πετύχει, κάλεσε το 697 4480926 να σου πούν!
Καλή επιτυχία!
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
(burp...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καλή επιτυχία!
ΓΕΝΙΚΓ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...Ποιος ρώτησε την γνωμη σου???? ειπαμε μονο οσοι ξέρουν να απαντησουν, οχι αυτοι που φερνουν καπακια!!!
Ειδικα ανα Θέμα
Κάποιοι που δεν με ξερουν για το καλο της υγειας σου ας μην με μαθουν διοτι ειμαι η κακες παρεες που τους ελεγε παντα η μανα τους
Καποιοι που με ξερουν λίγο ειναι ευχαριστημενοι με αυτο που ξερουν και μια χαρα ολα
Καποιοι που νομιζαν οτι με ηξεραν καλα...ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΑΝ, και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΟΥΝ!!! Αν δεν τους έδωσε μυαλο ο ΘΕΟΣ, εγω τι να κανω ενας απλος ΘΝΗΤΟΣ!!!! Οποιος έχει ανασφαλειες και δεν ειναι σιγουρος για τον εαυτο του, δεν του φταιω εγω αν δεν ξερει να ξεχωρισει την πλακα απο την αληθεια!
Οταν σε γνωρισα, δεν ηξερες τι θα πει εξοπλισμος, και τελικα όπως αποδειχτηκε εμπρακτως και με πολυ πονο ουτε ΕΜΑΘΕΣ!.....ξερω τι φοραω, και πως το φοραω
για τον Ερμη δεν απαντω διοτι δεν ξερω και δεν ασχολουμαι
...Ενημερωση για οποιον δεν καταλαβε....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ το ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΥΝΗΜΑ, και ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!! Ας σκεφτουν αυτοι οι μερικοι οτι μεχρι και απο τον afro ανεχομαι την πλακα!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;