Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Κάρτα για αγορές απο το internet?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω πειραιως ημουνα μια χαρα

κανεις λογαριασμο+καρτα τζαμπα

και οτι εχεις εκει μεσα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για αγορες

βαζεις οσα χρειαζεσε λοιπον για την αγορα σου και εισαι ησυχος
    δεν μπορουν να σε χρεωσουν παραπανω..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Υπάρχει βέβαια και η απλούστατη λύση της κανονική πιστωτικής κάρτας....
    Και της περίπτωσης να σου φορτώσουν ταξίδι στη Καραϊβική αν κάτι δεν πάει καλά ή στην κλέψουν. Αποζημιώνεσαι μεν, αλλα έχει το τρέξιμο της.

Οι prepaid αυτό διασφαλίζουν. Ότι αν γίνει η στραβή αυτό που θα σου πάρουν είναι ότι έχεις καταθέσει μέσα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις electron visa αν χρησιμοποιείται όπως η prepaid (να μην έχει άλλα χρήματα μέσα) και τέτοιες κάρτες με τις ευκολίες που ανέφερε ο bannana τις παρέχουν αρκετές τράπεζες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από danaos75
    +1000 στην prepaid της Κύπρου την έχω χρησιμοποιήσει αρκετες φορές,

το μόνο μείον είναι αυτό
    .
    Επίσης θα σου πρότεινα να μην πάρεις την καρτα αμέσωσ και ανώνυμη γιατι θα δυσκολευτεις να την συνδεσεις με paypal, καλύτερα να περιμένεις 1 εβδομάδα να σου βγάλουν επώνυμη.

Εγώ για ένα χρόνο ημουν ο Mr Prepaid Card στο paypal και unverified κάτι το οποίο έχει επιπτώσεις σε ορισμένες συναλλαγες που γινονται μόνο με verified paypal users.

ανωνημη εβγαλα κ εχω κανονικα verified κ χωρις καποιο αλλο προμπ.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Και της περίπτωσης να σου φορτώσουν ταξίδι στη Καραϊβική αν κάτι δεν πάει καλά ή στην κλέψουν. Αποζημιώνεσαι μεν, αλλα έχει το τρέξιμο της.

Οι prepaid αυτό διασφαλίζουν. Ότι αν γίνει η στραβή αυτό που θα σου πάρουν είναι ότι έχεις καταθέσει μέσα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις electron visa αν χρησιμοποιείται όπως η prepaid (να μην έχει άλλα χρήματα μέσα) και τέτοιες κάρτες με τις ευκολίες που ανέφερε ο bannana τις παρέχουν αρκετές τράπεζες.
    ειναι ακομα πιο ασφαλης απο οσο περιμενα,
    τελευταια εκανα μια αγορα εκτος του Αι-μπει, κ απο το καταστημα μετα τη πληρωμη θυμήθηκαν οτι επρεπε να με χρεωσουν επιπλεον 30λιρια γιατι εκαναν τα πραματα 2 κουτες κ οχι μια οπως ειχε βγει το τιμολογιο απο το ηλεκτρονικο του καταστημα,
    με μια καταγγελια στην τραπεζα για αρνηση πληρωμης κ σε ενα μηνα τα χρηματα επεστρεψαν στη καρτουλα μου!!!!

εκδοτρια τραπεζα eurobank
    ...αν κ φανταζομαι οτι κ αλλες τραπεζες θα μπορουν να καλυψουν τους πελατες τους σε παρομιες περιπτωσεις

Εγω φιλε στην πειραιως ειμαι και μου βγαζουν χρεωστικη δωρεαν.Απλα σε χρεωνει στην καρτα αναλογα με το ποσο μεγαλο ειναι το ποσο.Απο 1-5 ευρα.

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Έχει και η Eurobank προπληρωμένες κάρτες Visa:

http://www.eurobank.gr/online/home/g...id=693&lang=gr

Νομίζω ότι δεν πληρώνεις για την έκδοση της και η πρώτη "φόρτιση" είναι 2€ και οι επόμενες 1€.

Εγω χρησιμοποιώ προπληρωμένη για ασφάλεια...βάζεις το ποσό που θέλεις (μέχρι 1000€ είναι στην eurobank) και δεν έχεις φόβο μη γίνει τίποτα και σε φεσώσουν με κάνα τρελό ποσό απο αγορές στα νησιά Κέιμαν...
    ΤΕΛΟΣ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    με μια καταγγελια στην τραπεζα για αρνηση πληρωμης κ σε ενα μηνα τα χρηματα επεστρεψαν στη καρτουλα μου!!!!

εκδοτρια τραπεζα eurobank
    ...αν κ φανταζομαι οτι κ αλλες τραπεζες θα μπορουν να καλυψουν τους πελατες τους σε παρομιες περιπτωσεις
    Ισχύει αυτό. Εγώ έκανα καταγγελία 3+ μήνες απ΄την πληρωμή, μιας και οι απατεώνες δεν μου επέστρεφαν το ποσό της προκαταβολής που υποτίθεται θα συμψηφιζόταν. Το paypal αρνήθηκε βέβαια παρόλο που μπορούσα να αποδείξω τη κομπίνα γιατί είχαν περάσει οι 45 μέρες.

Όλες οι κάρτες το κάνουν, μιας και είναι παροχή της Visa προφανώς. Αν θυμάμαι καλά το όριο είναι 120 μέρες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    ερωτηση σχετικα με την prepaid της Κυπρου..την εχω κανα μηνα και πριν 5 μερες(δευτερα 26/4) κατεθεσα ενα ποσο για να κανω μια αγορα απο ιντερνετ.στον λογαριασμο paypal ομως δεν φαινεται το ποσο που κατεθεσα ακομα..ηξερα οτι θελει κανα 2 εργασιμες αλα εχω φτασει ηδη στις τεσσερις..με επικοινωνια που ειχα με την υπηρεσια της Κυπρου μου ειπαν οτι η καταθεση φαινεται στον λογαριασμο.ξερεις κανεις τι παιζει;πριν αρχισω τα τηλεφωνα στα εξωτερικα..!
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
    ερωτηση σχετικα με την prepaid της Κυπρου..την εχω κανα μηνα και πριν 5 μερες(δευτερα 26/4) κατεθεσα ενα ποσο για να κανω μια αγορα απο ιντερνετ.στον λογαριασμο paypal ομως δεν φαινεται το ποσο που κατεθεσα ακομα..ηξερα οτι θελει κανα 2 εργασιμες αλα εχω φτασει ηδη στις τεσσερις..με επικοινωνια που ειχα με την υπηρεσια της Κυπρου μου ειπαν οτι η καταθεση φαινεται στον λογαριασμο.ξερεις κανεις τι παιζει;πριν αρχισω τα τηλεφωνα στα εξωτερικα..!
    αν το βλεπει η τραπεζα εισαι οκ,απλα θα πρεπει να περιμενεις 2-3 μερες ακομα.αρκετες φορες οι ανανεωσεις αργουν,κι εγω ιδια καρτα εχω

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    ευχαριστω φιλε μου για την αμεση απαντηση!υπομονη λοιπον..arai θα βλεπω και το Σ/Κ στον υπνο μου
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

τα χρηματα ειναι στη καρτα σου το ιδιο λεπτο που τα βαζεις*.
    στο paypal ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ, εαν δεν χρησιμοποιησεις την υπηρεσια.
    οταν θα κανεις μια αγορα μεσω paypal τοτε το paypal θα τραβηξει το συγκεκριμενο ποσο για να γινει η συναλλαγη.
    λεφτα στο paypal θα μπουνε οταν θα σου στειλουν πληρωμη στο email το οποιο ειναι συνδεδεμενο στο λογαριασμο του paypal.

*τουλαχιστον στη eurobank που χρησιμοποιω, ισως να ποικίλει ο χρονος αναλογα με τους ορους της καθε τραπεζας.

Νέο μέλος
    για να σου μεταφερω και εγω την εμπειρια μου χρησιμοποιω εδω και περιπου δυο χρονια την prepaid της eurobank.Δεν απαιτουσε (τουλαχιστον τοτε)κανενα minimum ποσο εναρξης,κραταει ενα ευρω για καθε καταθεση και το σημαντικοτερο -για εμενα -ειναι οτι η εκταμιευση αρα και η πληρωμη του πωλητη απο το εξωτερικο γινεται εντος δεκαλεπτου (τσεκαρισμενο καθως βαζω τα χρηματα πχ στις δεκα το πρωι και δεκα και τεταρτο εχω προχωρησει σε αγορα και πληρωμη μεσω ebay.AΠΤΑ......

Κωστα...πας στην Κυπρου...ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου (χωρις υποχρεωτικη καταθεση ποσου)...αμεσα ζητας και atm καρτα που στην εκδιδουν επιτοπου...ειναι visa (electron)...οποτε θες να αγορασεις κατι βαζεις τα λεφτακια μεσα...καμμια χρεωση...αν εχεις και κοντα τραπεζα Κυπρου με καταθεση χωρις φακελλο εισαι ακομα οκ...πιστωνετε αυτοματα ο λογαριαμος...οτι ωρα και να ειναι...

δοκιμασμενο εδω και πολλα χρονια...perpaid μαλακιες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis21
    πρεπει να κανεις verified την καρτα...για να γινει αυτο πας στα στοιχεια της καρτα σου και πατας verified...το paypal θα σου τραβηξει 1,50 ευρω...θα φανει στον λογαριαμο σου αυτη η συνναλαγη...βαζεις τα 4 τελευταια ψηφια στο verification του paypal και εισαι ετοιμος...βασικα καπως ετσι το θυμαμε...εχουν περασει και αιωνες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVAG
    για να σου μεταφερω και εγω την εμπειρια μου χρησιμοποιω εδω και περιπου δυο χρονια την prepaid της eurobank.Δεν απαιτουσε (τουλαχιστον τοτε)κανενα minimum ποσο εναρξης,κραταει ενα ευρω για καθε καταθεση και το σημαντικοτερο -για εμενα -ειναι οτι η εκταμιευση αρα και η πληρωμη του πωλητη απο το εξωτερικο γινεται εντος δεκαλεπτου (τσεκαρισμενο καθως βαζω τα χρηματα πχ στις δεκα το πρωι και δεκα και τεταρτο εχω προχωρησει σε αγορα και πληρωμη μεσω ebay.AΠΤΑ......
    30? η πρωτη φόρτιση
    1? μεχρι 50? -αν δε κανω λαθος-
    2? απο 50? μεχρι 500?
    5? απο 500+?

για τη γιουρομπανκ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2011, 15:55
  2. Ισοθερμικό για μέσα από το κράνος.
    από Respect στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 23:25
  3. Αγορες απο το δικτυο
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2007, 00:06
  4. ΠΡΩΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Internet! Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
    από jinks στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2006, 10:29
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2004, 10:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ