απο οπου θα περασει το απλο μεσα στην πολη θα περασει και το adventure γιατι το πιο μεγαλο σημειο ειναι ο κινητηρας που και στα δυο ειναι ιδιος .
απο οπου θα περασει το απλο μεσα στην πολη θα περασει και το adventure γιατι το πιο μεγαλο σημειο ειναι ο κινητηρας που και στα δυο ειναι ιδιος .
Δεν ειναι θεμα περάσματος, όσο μανουβραςΑρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
απο οπου θα περασει το απλο μεσα στην πολη θα περασει και το adventure γιατι το πιο μεγαλο σημειο ειναι ο κινητηρας που και στα δυο ειναι ιδιος .![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εκτος αν φοράς τις βαλίτσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
παρε το απλό αδερφέ. Και να αλλαξεις γνώμη ο metalaxis θα κανει κωλοτουμπες να σου δώσει το μεγάλο.
To adv είναι άσχημο και χοντρό (γνώμη μου).
Το 1200 το απλό μπροστά του είναι κομψότατο και καλλίγραμο. Τώρα σε ταξίδι σίγουρα το adv προσφέρει περισσότερη άνεση. Αλλά μην τρελαθούμε ότι δεν ταξιδεύει άνετα ένα απλό 1200gs, στο κάτω κάτω αν θέλεις το κάτι παραπάνω σε άνεση μάλλον δεν είναι μηχανή αυτό που ψάχνεις (γνώμη μου).![]()
![]()
Εγώ είναι BMWάδικιας αλλά θεωρώ το 1200 Advetnure μια μεγάλη πατάτα της BMW. Το έχει κάνει πολύ ογκώδες και βαρύ. Αρκούδα μαλιαρή. Χανεις έτσι όλα τα πλεονεκτήματα της μείωσης βάρους που έγινε από το 1150. Το 1150 adventure θα το έπαιρνα. Το 1200 adventure ποτέ. Προτιμώ να πάρω το ΚΤΜ.
Πάρε το απλό 1200 και 2-3 πραγματάκια που θα θέλεις επιπλέον στα ταξίδια μπαίνουν και σε αυτό. Και δεν θα έχεις και τον τεράστιο όγκο του ρεζερβουάρ να σε δυσκολεύει.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ε, ναι ρε σεις, ελεος.... Καποτε ανεβηκα Ολλανδία με το funduro, τριβαλιτσο και δικαβαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
[...]Αλλά μην τρελαθούμε ότι δεν ταξιδεύει άνετα ένα απλό 1200gs[...]
Μην τρελαθούμε οτι δε φτάνει το απλό GS για 800-1000 χλμ μια φορά το δίμηνο....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ηλια πες μας σε ποια περιπτωση θα επαιρνες ΕΣΥ το adv,
ετσι απο περιεργεια κ μονο!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αμα ξεκίναγε φέτος δικάβαλλος και τιγκα φορτωμένος για την Ολλανδία.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ετσι απο περιεργεια κ μονο!
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αμα ξεκίναγε φέτος δικάβαλλος και τιγκα φορτωμένος για την Ολλανδία.![]()
Τώρα μιλάμε ανάμεσα σε δυο ενήλικες ελέφαντες , ποιος έχει πιο μεγάλη …. Προβοσκίδα ..
Αφού πας στην κατηγορία +15000 ευρω και +250 κιλα φιλε , πάρε όποιο σου γουστάρει ΕΣΕΝΑ στο μάτι…
Το ίδιο … «ευκίνητα» είναι και τα δυο..
![]()
τι ππραςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αμα ξεκίναγε φέτος δικάβαλλος και τιγκα φορτωμένος για την Ολλανδία.![]()
:rotflmao:
Εαν ταξίδευα σε μέρη όπου η μεγάλη αυτονομία του θα ήταν χρήσιμηΑρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ετσι απο περιεργεια κ μονο!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
και συνεχίζω...
Διαφορές GS Adventure σε σχέση με το απλό GS
1. Ρεζερβουάρ 33 λτ.
2. Μεγαλύτερη ζελατίνα φέρινγκ
3. Αλουμινένια προστατευτική ποδιά
4. Προστατευτικά πλαϊνά, πλαστικά ρεζερβουάρ
5. Ατσάλινη σχάρα και βάσεις για βαλίτσες
6. Ρυθμιζόμενη σε ύψος σέλα
7. Χούφτες
8. Μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων κατά 20 χλστ.
9. Ακτινωτές ζάντες
10. Φαρδύτερα μαρσπιέ
11. Ρυθμιζόμενο πεντάλ φρένου
12. Παραπάνω κιλά (άμα τρώς το φαϊ σου δεν θα έχεις πρόβλημα)
αφού ξεπεράσεις τις παραπάνω διαφορές, κλέισε τα αυτιά σου σε ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σχόλια και πάρε αυτό που γουστάρεις να καβαλάς και να βλέπεις.
Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.
Από την στιγμή που είσαι κάτοχος του 1100 το adv δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου, όμως για την χρήση που έχεις σκοπό να κάνεις το απλό GS σε καλύπτει και με το παραπάνω θα έλεγα.
Όμως ότι και να λέμε η απόφασή σου για το adv μου φαίνεται να υπερτερεί οπότε.........αντε και καλορίζικο![]()
![]()
Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί
Εχει πλακα εδω, ολοι εχουν αποψη για το GSA αλλα καποιος που να εχει GSA δεν εχει μιλησει!
Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που απαντησαν το εχουν οδηγησει το GSA?
Ενατξει ειναι ψηλο , και αν εισαι κατω απο 1,80 ισως να εχεις προβλημα, αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι φαρδυτερο απο το απλο GS. Ιδιαιτερα προβληματα στην πολη δεν εχει ασε που σχεδον ολοι οι καθρεφτες των αυτοκινητων βρισκονται κατω απο το τιμονι σου.
Τωρα για το θεμα των ταξιδιων, βεβαια και με τα δυο (και το απλο και το GSA) πηγαινεις. Κι εγω οταν ημουν 17 εφτανα με το παπι απο την Αθηνα στο Πηλιο αλλα το θεμα δεν ειναι αν φτανεις αλλα πως φτανεις.
Εν πασει περιπτωσει το θεμα τελικα ειναι τα χρηματα. Αν πραγματικα σου αρεσει περισσοτερο απο το απλο GS και δε σε 'ζοριζει' οικονομικα μη το σκεφετσαι. Οπου παει το απλο GS( και το ΚΤΜ και το Vstrom) μεσα στη πολη παει και το GSA.
Αλλωστε φανταζομαι για να κοιτας τετοιο μηχανακι μαλλον δε σκοπευεις να κανεις πρωταθλητισμο στη 'σφηνα'.
Εγω παντως θα δοκιμαζα κι ενα test ride για να μου λυθουν οι τυχων αποριες.