Δεν μίλησα άσχημα για το funduro. Για το πραπρίλια μίλησα και λίγα είπα κιόλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί μιλάς άσχημα για το fundurακι μου ρε;![]()
![]()
Δεν μίλησα άσχημα για το funduro. Για το πραπρίλια μίλησα και λίγα είπα κιόλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γιατί μιλάς άσχημα για το fundurακι μου ρε;![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν μίλησα άσχημα για το funduro. Για το πραπρίλια μίλησα και λίγα είπα κιόλας.![]()
![]()
(Φωτ' δεν υπάρχει μονομπουζο funduro ρεεεε !)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
E όσο υπάρχει μονόμπουζο, άλλο τόσο μοιάζει με το funduroΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
(Φωτ' δεν υπάρχει μονομπουζο funduro ρεεεε !)![]()
τι ενδιαφέρον ??
στο στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό θα είναι και μια κούτα διακόπτες, φύσες, καντράν, σπρέυ αδιαβροχοποίησης για να μη μπάζει απο παντού,
κινητήρας (άρα και πακέτο ηλεκτρονικών πιθανόν) απο dorso/shiver για το 750?
![]()
:rotflmao:
![]()
οκ, μαζί και οδική βοήθεια αλά τουαρέγκ (με καμήλες)
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι ενδιαφέρον ??
στο στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό θα είναι και μια κούτα διακόπτες, φύσες, καντράν, σπρέυ αδιαβροχοποίησης για να μη μπάζει απο παντού,
κινητήρας (άρα και πακέτο ηλεκτρονικών πιθανόν) απο dorso/shiver για το 750
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Omnia mea mecum porto -
ασε μας ρε βασιλακη πρωινιατικο.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ασε μας ρε βασιλακη πρωινιατικο.
Μη μου πεις οτι το ζαχαρωνες![]()
- Omnia mea mecum porto -
Οχι φιλαράκι. Ειναι πραγματική adventure μηχανή και μπορεί να λειτουργήσει και με κοινό διακόπτη για λαμπατερΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στο στάνταρ εργοστασιακό εξοπλισμό θα είναι και μια κούτα διακόπτες, φύσες, καντράν, σπρέυ αδιαβροχοποίησης για να μη μπάζει απο παντού,![]()
![]()
![]()
Πράγματα που τα βρίσκεις παντου δλδ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μη μου πεις οτι ηπιες μαλακαδα σημεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Μη μου πεις οτι το ζαχαρωνες![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μα και τα υπόλοιπα που αναφέρω είναι για πραγματικό αντβέτσουρ χαρακτήρα ... να βρέχει και να βλέπεις το κοντέρ να γίνεται ενυδρείο ας πούμε ... γιατί άμα έχεις χαθεί και δεν έχεις να φάς και ρίχνει καρεκλοπόδαρα, να σου η απρίλια σου λέει "πάρε και μια πετονιά, και ψάρεψε μέσα απο το κοντέρ αθερίνα"Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι φιλαράκι. Ειναι πραγματική adventure μηχανή και μπορεί να λειτουργήσει και με κοινό διακόπτη για λαμπατερ![]()
![]()
![]()
Πράγματα που τα βρίσκεις παντου δλδ![]()
Σε αντίθεση με τη εταιρία που εκπροσωπείς που σου λέειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να σου η απρίλια σου λέει "πάρε και μια πετονιά, και ψάρεψε μέσα απο το κοντέρ αθερίνα"
"και για τους λάτρεις του adventure, μια πετονιά στα αγωνιστικά χρώματα της BMW είναι πάντα απαραίτητη.
Μεσινέζα σκέτη 650?.
Με χρωματιστά αγκίστρια 950?.
Με εργάτη μπροστινού φτερού 2350?"
Ασε μας ρε Γιάννη λέμε....![]()
ρε φίλε γιατί μου το χαλάς? το κόστος είναι άλλο κεφάλαιο, εδώ μιλάμε για αξιοπιστία ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε αντίθεση με τη εταιρία που εκπροσωπείς που σου λέει
"και για τους λάτρεις του adventure, μια πετονιά στα αγωνιστικά χρώματα της BMW είναι πάντα απαραίτητη.
Μεσινέζα σκέτη 650?.
Με χρωματιστά αγκίστρια 950?.
Με εργάτη μπροστινού φτερού 2350?"
Ασε μας ρε Γιάννη λέμε....![]()
να μου πείς ότι η BMW δίνει στον εξοπλισμό ελαιολεκάνη συλλογής μαζί με μια νταμιτζάνα εξαραιτικό παρθένο για πάσα διαρροή, να το δεχτώ ευχαρίστως!![]()
M'αυτά και μ'αυτά.. βρε δεν περιμένω τον Ιάπωνα άλλα 20 χρονάκια...:rotflmao:
Πέρα από την όποια κακιά φήμη της εν λόγω εταιρίας με τα ηλεκτρονικά της, ένα V2 750 που να μοιάζει σαν την 1η φωτογραφία θα ήταν υπέροχο! (Το 2ο δεν βλέπεται, και το λέω ενώ είχα και Versys)
Σαν να ανοίγει λίγο η κατηγορία μου φένεται, εκεί που υπήρχε μόνο το 950/990 τώρα έχουμε το F800GS, τα σχέδια της Aprilia και τις φήμες τις Triumph.
ΑΚΟΥΤΕ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΙΔΕΣ?!![]()
ΠυρηνέλαιοΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
να μου πείς ότι η BMW δίνει στον εξοπλισμό ελαιολεκάνη συλλογής μαζί με μια νταμιτζάνα εξαραιτικό παρθένο για παν διαρροή, να το δεχτώ ευχαρίστως!![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais