Ωραια ειμαστε 4 ως τωρα μια χαραΑς παρει ενας τα ηνια του τοπικ να μας οδήγησή στην καταναλωση φραπε με δρομολογια και τετοια
ριξτε καμμια ιδεα για που να παμε και αν ειναι να το κανουμε για Σ/Κ να μπορει και ο pilotos
![]()
Ωραια ειμαστε 4 ως τωρα μια χαραΑς παρει ενας τα ηνια του τοπικ να μας οδήγησή στην καταναλωση φραπε με δρομολογια και τετοια
ριξτε καμμια ιδεα για που να παμε και αν ειναι να το κανουμε για Σ/Κ να μπορει και ο pilotos
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Πολλά τα πλάνα και θα μπερδευτούμε παιδιά.![]()
Λοιπόν, Σάββατο (για να είναι και ο Πιλότος) 09:00 το πρωί Καμάρα για καφέ καικαι από εκεί Καλλιθέα για καφέ και
.
Όποιος έχει καλύτερη πρόταση, ελεύθερα.![]()
Mεσα !Λοιπόν, Σάββατο (για να είναι και ο Πιλότος) 09:00 το πρωί Καμάρα για καφέ και και από εκεί Καλλιθέα για καφέ και . Όποιος έχει καλύτερη πρόταση, ελεύθερα.
zolotas ?
pilotos?
Κατα τους αλλους..
Να σΟΥ πω... συμ-Βόρειε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
[B]Εγώ πάντως πρόσφατα βρέθηκα στο λιμάνι του Πειραιά, και είπα να πιω φραπεδάκι στο κυλικείο...αλλά δεν είχε !!!!! Και με κοιτούσε η μ@λ@κο λες και ήρθα από το υπερπέραν...
Τι σκ@τ@ πίνετε εκεί κάτω ρε μάγκες ? Καφέ φίλτρου και
Αν αρχίσεις έτσι, με τις λεμονίτες, τα "καλαμάκια", τις Έβγες, τα "έλα μου" και χάμου , κλπ δεν θα συμμαζεύεται με τίποτα η κόντρα ...![]()
![]()
για καφε θα πατε ή να ριξετε μπετα??Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Πολλά τα πλάνα και θα μπερδευτούμε παιδιά.![]()
Λοιπόν, Σάββατο (για να είναι και ο Πιλότος) 09:00 το πρωί Καμάρα για καφέ καικαι από εκεί Καλλιθέα για καφέ και
.
Όποιος έχει καλύτερη πρόταση, ελεύθερα.![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
για καφε θα πατε ή να ριξετε μπετα??![]()
![]()
Κατα τους αλλους..
Καλημέρες ... να σας έρθω κι εγω?
![]()
xxx
Αν εχεις F1 yamaha, sebring εξατμιση , wiseco πιστονι και ασπρη καλτσα με τις ρακετες να κανουν ΧΚαλημέρες ... να σας έρθω κι εγω?μακριαα απο μας !!
φυσικα και να ερθεις φιλεη βολτα ανοιχτη για ολους ! απλα να μαζευτουμε πρωτα ! περιμενουμε και απαντηση απο piloto και zolota !
Κατα τους αλλους..
παιδια ακυρος εγω μιας κ προεκυψε δουλεια![]()
καλα να περασετε!!![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Να σΟΥ πω... συμ-Βόρειε ...
Αν αρχίσεις έτσι, με τις λεμονίτες, τα "καλαμάκια", τις Έβγες, τα "έλα μου" και χάμου , κλπ δεν θα συμμαζεύεται με τίποτα η κόντρα ...![]()
![]()
Τελικά πήρα φρέντο καπουτσίνο με ''καλαμάκι'', αλλά δεν ταιριάζει η γεύση τους όπως ο φράπ'ς με τη μπουγάτσα:a04: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για καφε θα πατε ή να ριξετε μπετα??
![]()
Λεύθερος είσαι έ ?![]()
9 το πρωι δε τρεχω για καφε,
αν κανονίσετε καπου κεντρο μια ανθρωπινη ωρα μπορει να περασω να σας δω!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ντεμεκ καφε ρε γμτ ! αν μπορει ο vales αλλη ωρα παμε ρε παιδια εγω μπορώ ολες τις ωρες. καλα 9 ναι ειναι δύσκολαβγαλτε ακρη μεταξυ σας ριξτε και ενα ποστ για ωρα και παμε και τιποτα νεους επιβατες και για βολτα ετσι κοντα
εχω μπερδευτεί ενας κεντρο αλλος χαλκιδικη το χασαμε
![]()
παμε εκει για την γνωριμία και τα επομενα Σ/Κ παμε και στην καλαμπακα![]()
Κατα τους αλλους..
Οκ πάμε για καφέ στην Αριστοτέλους κατά τις 14:00, και από εκεί πάμε βόλτα μέχρι... την Αρετσού![]()
Καλή ξεκούραση παιδιά.![]()