πηγαν κ βρηκαν κ αυτοι οι τραχανες εναν ησυχο επαρχιακο δρομο.....ψυχη δε περναει!!
μηπως τελικα φταινε οι μπριζολες του ταβρνιαρη που εχει κανει την υπαιθρο μπ00000ελο?
πηγαν κ βρηκαν κ αυτοι οι τραχανες εναν ησυχο επαρχιακο δρομο.....ψυχη δε περναει!!
μηπως τελικα φταινε οι μπριζολες του ταβρνιαρη που εχει κανει την υπαιθρο μπ00000ελο?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Γιαυτο στις σχολες οδηγων μας λεει ο δασκαλακος, "αναβουμε φλας, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ελεγχουμε καλα, και μετα στριβουμε".
Μου φαινεται ξεχναμε πολλα πραγματα, κατ αρχην η ταχυτητα δεν μπορει να διαπιστωθει οποτε ο οδηγος του φορτιγου φταιει νομικα αλλα και πρακτικα κατα την γνωμη μου.
Και για να προλαβε να σταματησει... παει να πει οτι αν σταματουσε εντελως απο πριν θα προλαβαινε το κακο.
Δηλαδη αν βγει απο το στοπ μια καριολα ξαφνικα και την φας στα μουτρα τι θα σου πει... "α ετρεχες φιλαρακι δεν σε ειδα".
Μην λεμε αστεια πραγματα.
Δεν πρεπει να τρεχουμε φυσικα σε καμια περιπτωση αλλα και οταν βγαινουμε απο τον δρομο μας πρεπει να κοιταμε ΚΑΛΑ, για αυτοκινητα ΚΑΙ για μηχανες που φαινονται δυσκολοτερα φυσικα.
Παντως ειναι ο ιδιος τυπακος που στο 2.20 στο χιλιοστο την γλυτωσε την μετωπικη αφου ειχε μπει ο ιδιος στο αντιθετο ρευμα πανω στη στροφη!!
χμμμ,,,,,θα πω κατι αλλο εγω......που σκεφτηκα ......
σαν οδηγός μηχανής εχω καταλάβει οτι η προβλέψει ,το τη μπορεί να σου πεταχτεί ανα πασα στιγμή και τη μπορεί να γινει στον δρόμο είναι το παν.....!
αυτος ο καραγκιόζης δεν ειδε 3 μέτρα χ 6 άσπρο φορτηγάκι με φλας αναμένω και να σκεφτεί έστω κ λιγο οτι μπορεί να στρίψει?????
οχι για να κόψει τελείως αλλα τουλάχιστον να μην περάσει με 150????? γιατι αμα ειχε κόψει θα το έσωνε!!!!
γιαυτο κ δινω ευθύνη στον οδηγό της μηχανής!
καλημερα
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
λεω για ολους αυτους που εχουν παρει διπλωματα πληρωμενα και καθε μερα παιζουνε με τις ζωες μας.
κακως πιστευα οτι εδω μεσα ειναι αλλιως τα πραματα.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χιλιογραμμενο το θεμα. . .![]()
απο νομικης πλευρας φταιει το φορτηγακι.
Απο ηθικης πλευρας φταιει το μηχανακι για την ταχυτητα του.
Την πληρωνει ομως ο οδηγος του μηχανακιου&ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!![]()
Μην εισαι απολυτος...απο τη στιγμη που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επαφη.....τρεχα γυρευε ποιος φταιει νομικαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
χιλιογραμμενο το θεμα. . .![]()
απο νομικης πλευρας φταιει το φορτηγακι.
Απο ηθικης πλευρας φταιει το μηχανακι για την ταχυτητα του.
Την πληρωνει ομως ο οδηγος του μηχανακιου&ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!![]()
![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
Ρωτάω τώρα εγώ κι ας με πείτε μαλάκα, τα όρια ταχύτητας σε επαρχιακό δρόμο γιατί τα βάζουν? Μήπως γιατί ο δρόμος εξυπηρετεί και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και ο καθένας μπορεί να σταματήσει - στρίψει με συνοπτικές διαδικασίες? Αν ο φίλος μοτο/στής πήγαινε με 200 + και ο οδηγός του βαν κοίταξε πρίν στρίψει, λογικά δεν τον είδε ή τον είδε πολύ αργά για να κάνει κάτι όπως είπε προλαλήσαντας. Αν ο λεβεντάκος πήγαινε 60-70 και δεν έκανε TD σε επαρχιακό δρόμο για να αποδείξει στους φίλους του ότι είναι χεράς, θα το μάζευε το μηχανάκι?
Γ@μήστε το ποιός φταίει και ποιός όχι, πείτε μου ποιός την πλήρωσε τελικά. Αν δεν βάλουμε καλά μέσα στο τσερβέλο μας ότι το αυγό θα σπάσει αν συγκρουστεί με την πέτρα, είτε κυλήσει το αυγό προς την πέτρα είτε η πέτρα προς το αυγό, δεν την παλεύουμε λέμεεεεε.
Και για σας τους νεότερους που σας γαργαλάει το δεξί σας χεράκι. Ότι μα ότι μαλακία, καγκουριά ή @ρχιδιά θέτε να κάνετε, ποτέ μα ποτέ σε δημόσιο δρόμο ακόμα κι αν ξέρετε ότι είναι άδειος από κίνηση. Αν πεταγότανε λέω τώρα εγώ ένας σκύλος ή μία γάτα στο συγκεκριμένο περιστατικό και γινότανε μαλλιά κουβάρια ο αναβάτης ποιός θα έφταιγε το 4ποδο ζώο ή το 2ποδο που καβαλάει πυροβόλο με όλα όσα στον δρόμο?
Αυτά (ελπίζω να την έβγαλε καθαρή ο αναβάτης).
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
λεω για ολους αυτους που εχουν παρει διπλωματα πληρωμενα και καθε μερα παιζουνε με τις ζωες μας.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ο παπαρας ο μοτοσυκλετιστης
και αμα ημουν οδηγος του βαν και εβγαινε σώος ο αναβατης απο το ατυχημα θα τον σκότωνα εγω...
γιατι φταίει δεν φταίει ο οδηγος, για μενα δεν φταιει γιατι και προσεχτικα έκοψε και φλας και αργησε να μπει γιατι μαλλον προφανως έλεγξε το δρόμο πριν.Γιατι έκοψε πολύ σε ταχυτητα πριν στριψει.
αλλά μια Α ευθυνη στον εαυτο του ο ίδιος θα την ρίξει. Οπως και ν εχει συμμετείχε σε ενα ,πολύ πιθανο, θανατηφόρο ατυχημα
ε για κανεναν πούστη δεν είμαι διατεθειμενος να σκεφτομαι στην ζωη μου ότι ενδεχεται να φταίω λίγο που τον σκότωσα. Και να μην φταις πάλι θα το σκέφτεσαι λίγο.
οκ ατυχηματα γίνονατι, όλοι μεσα ήμαστε αλλα επειδή ο κ@λης ήθελε βιντεακια και καγκουριες σε τετοιο σημείο πάει πολύ
αποζημίωση στον οδηγο του βαν θα εβγαζα για ψυχική οδύνη
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
αν ήταν κανένας φίλος σας από εδώ μέσα, να έβλεπα τι θα γράφατε ....
Στην ανάγκης σας να ξορκίσετε το κακό ,αδυνατείτε να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ! Κρίμα![]()
Φιλε μου δυστηχως δεν συμφωνω.....τι παει να πει φιλος αδερφος ακομα και πατερας...η εισαι σωστος και λες/βλεπεις το σωστο η οχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
αδυνατείτε να αποδώσετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι ! Κρίμα![]()
Και φιλος να ηταν θα το ετρωγε το κραξιματακι του......αν σε ρωτουσε φιλος να πας να ψευδομαρτυρησεις σε ατυχημα στο οποιο ησουν μπροστα και εφταιγε θα πηγαινες?
Θα το στρωσω που θα παει..
Τι αναλύετε ρε παιδιά; Και οι δύο φταίνε! Και οι δύο παρανομούν (ταχύτητα, σημείο ελιγμού).
Ο τύπος με το φορτηγό είναι πολύ απρόσεκτος αλλά είναι σχετικό το κατα πόσο πρόλαβε να δει τον άλλο να έρχεται, ο οποίος είτε πήγαινε σαν τρελός χωρις να βλέπει είτε βασίστηκε στο ότι θα τον δει ο άλλος (Μεγάλο Λάθος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
για καντο λιγο πιο λιανα...
θυμίζει λίγο την αντιπαράθεση με το βιντεάκι απ το μπράλο που κατέβαινε το τυπάκι "μαλλιά" και του μπήκε από κάθετο αμάξι μπροστά. ευτυτώς το είχε σώσει!
...