Επειδή διαβάζω διάφορα και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, αν και νομίζω ότι τουλάχιστον σ΄αυτό το forum καταλαβαινόμαστε σε γενικές γραμμές, γι΄αυτό και γράφω όποτε μπορώ, είμαι σίγουρος ότι αν επιτραπούν καταγγελίες, θα συμβούν όλα ή μέρος των παρακάτω:
α. Θα υπάρξουν περιπτώσεις μελών που όταν θα αρχίσουν τα ραβασάκια (εξώδικα), θα γίνουν κατά το κοινώς λεγόμενο μπουχός, ενώ μέχρι τότε θα το παίζουν ... Μεγαλέξανδροι, αφήνοντας τους admin να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!
β. Η αναγραφή στοιχείων που αναφέρθηκε (όνομα και διεύθυνση) είναι κενό γράμμα, αφού δε νομίζω να ζήτησε κανείς ταυτότητα για να μας γράψει μέλη και ο καθένας μας μπορεί να δηλώσει ότι λέγεται Τζούλια και μένει στην οδό Πίπας 69.
γ. Τόσο σε Αθήνα - Θεσ/νίκη, όσο και στην επαρχία που ο μοτο κόσμος είναι μικρός, μπορεί να γραφτεί κάποιος επαγγελματίας (μαντράς, συνεργείο, αξεσουάρ κλπ) με στοιχεία Μπάμπης Τρεχαγυρευόπουλος και να θάβει τους ανταγωνιστές του, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Μαντέψτε ποιός θα την πληρώσει: Ναι έχετε δίκιο, οι μαγαζάτορες που θα χάνουν τη δουλειά τους χωρίς να φταίνε και οι admin, που δικαίως θα εισπράξουν την αντίδρασή τους.
δ. Τώρα η προφύλαξη των συμφορουμιτών από κάθε λογής λαμόγια μπορεί να γίνει με pm ή με προσωπική επαφή. πχ. Θέλω να αγοράσω ένα R1, απωθημένο πολλών χρόνων![]()
![]()
, ανοίγω thread και ρωτάω. Αξιολογώ τις απαντήσεις και έχω μια βοήθεια που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη. Εξάλλου αυτός δεν είναι και ένας απο τους λόγους ύπαρξης του forum???
ΥΓ. Δεν έχω καμία επαγγελματική εμπλοκή με το κεφάλαιο μοτοσυκλέτα.
ΥΓ2. Μήπως περισσεύει σε κανέναν αυτό το R1 που λέγαμε?????