Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: Περι καταγγελιών σε καταστήματα

Επειδή διαβάζω διάφορα και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ, αν και νομίζω ότι τουλάχιστον σ΄αυτό το forum καταλαβαινόμαστε σε γενικές γραμμές, γι΄αυτό και γράφω όποτε μπορώ, είμαι σίγουρος ότι αν επιτραπούν καταγγελίες, θα συμβούν όλα ή μέρος των παρακάτω:
    α. Θα υπάρξουν περιπτώσεις μελών που όταν θα αρχίσουν τα ραβασάκια (εξώδικα), θα γίνουν κατά το κοινώς λεγόμενο μπουχός, ενώ μέχρι τότε θα το παίζουν ... Μεγαλέξανδροι, αφήνοντας τους admin να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά!
    β. Η αναγραφή στοιχείων που αναφέρθηκε (όνομα και διεύθυνση) είναι κενό γράμμα, αφού δε νομίζω να ζήτησε κανείς ταυτότητα για να μας γράψει μέλη και ο καθένας μας μπορεί να δηλώσει ότι λέγεται Τζούλια και μένει στην οδό Πίπας 69.
    γ. Τόσο σε Αθήνα - Θεσ/νίκη, όσο και στην επαρχία που ο μοτο κόσμος είναι μικρός, μπορεί να γραφτεί κάποιος επαγγελματίας (μαντράς, συνεργείο, αξεσουάρ κλπ) με στοιχεία Μπάμπης Τρεχαγυρευόπουλος και να θάβει τους ανταγωνιστές του, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Μαντέψτε ποιός θα την πληρώσει: Ναι έχετε δίκιο, οι μαγαζάτορες που θα χάνουν τη δουλειά τους χωρίς να φταίνε και οι admin, που δικαίως θα εισπράξουν την αντίδρασή τους.
    δ. Τώρα η προφύλαξη των συμφορουμιτών από κάθε λογής λαμόγια μπορεί να γίνει με pm ή με προσωπική επαφή. πχ. Θέλω να αγοράσω ένα R1, απωθημένο πολλών χρόνων , ανοίγω thread και ρωτάω. Αξιολογώ τις απαντήσεις και έχω μια βοήθεια που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη. Εξάλλου αυτός δεν είναι και ένας απο τους λόγους ύπαρξης του forum???

ΥΓ. Δεν έχω καμία επαγγελματική εμπλοκή με το κεφάλαιο μοτοσυκλέτα.
    ΥΓ2. Μήπως περισσεύει σε κανέναν αυτό το R1 που λέγαμε?????
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εκτός αυτού, είναι γνωστό ότι το moto.gr είναι τίγκα στη διαφήμιση και στα banners. Τα παίρνουμε από παντού....όπως και στην πίτα που δώσαμε καμμιά 30αρία ? οι 10 μαλάκες που είμαστε εδώ για τα έξοδα της γιορτής.
    Δεν είπα ότι τα παίρνετε.Καλά κάνουνε και δίνουνε δώρα(το'γραψα αυτό ούτως ή άλλως παραπάνω).
    Δεν έδωσες στοιχεία....μάλιστα.
    edit:ΔΕΝ αναφέρομαι στο εξής κατάστημα ***** ,αλλά σ'ένα άλλο.... Κοντά στο Πεδίο του Άρεως είναι.Ανηφορίζεις(Ευελπίδων) και...google please!

όπου στα αστεράκια που έβαλα είχες γράψει το όνομα.
    Αυτά ΔΕΝ είναι στοιχεία καταστήματος,ούτε ονόματα.
    Να σου πω και εγώ όμως τι θεωρώ αδικαιόλόγητο.
    * Να μπαίνεις να γράφεις σε ένα φορουμ οτι ο τάδε είναι απατεώνας, αλλά στην επικοινωνία μαζί του να κάνεις το παγώνι.
    Έχεις ιδία άποψη;Ήσουνα παρόν;
    * Να τα γράφεις ανώνυμα, παρόλο που θα μπορούσες εξαιτίας αυτού του thread να μου στείλεις ένα πμ με τα στοιχεία σου για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε
    Αφού κατάλαβες,τί νόημα έχει;Και τί θα βγει;
    * Να γράφεις ότι ο απατεώνας μηχανικός σου έδωσε εγγράφως με σφραγίδα οτι το μηχανάκι δεν μπορεί να έλθει στην προτέρα κατάσταση και να το παρουσιάζεις ώς απόδειξη απατεωνιάς.
    Γιατί στο έδωσε αυτό το χαρτί ? Μήπως για καμμιά ασφαλιστική ? Λέω εγώ τώρα....
    Εγώ ξέρω ότι το μηχανάκι με πολύ απλές ρυθμίσεις έγινε πολύ καλύτερο από πριν.Άρα το περιεχόμενο της βεβαίωσης απλά δεν ισχύει.Το γιατί το έδωσε δεν έχει καμμία σημασία,τί κόπτεσαι;

Τέλως πάντων δεν ασχολούμαι άλλο...δε χαλάω τη ζαχαρένια μου για κανένα.Το φόρουμ δεν είναι δικό μου,οπότε όλοι πλην των ιδιοκτητών του φιλοξενούμενοι είμαστε.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Κι αν ανοίξω ρε παιδιά ένα thread και ρωτάω πχ:

«θέλω να πάρω μηχανή από το Global. Εσείς τι λέτε;»

Τι απαντήσεις επιτρέπονται; Απαγορευονται οι απαντήσεις τύπου "φυγε μακριά", "ούτε να πλησιασεις κοντα", "εμένα με έκλεψαν", "έλα να σου πω τι έπαθα εγώ" και άλλες τέτοιες; Αν ναι τότε ούτε να ρωτήσεις έχει νόημα.

Τεσπα. Σε τσιφλίκι αλλού δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο.

Τα φόρουμ ναι μεν είναι για ενημέρωση, αλλά για καταγγελία;;;
    Δηλαδή κάποιος κάνει την "καταγγελία" του σε ένα φόρουμ και έχει καθαρά χέρια;
    Το ΙΝΚΑ γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει κ θεωρώ πως από εκεί θα πρέπει να αρχίζει ο κάθε δυσαρεστημένος, το εαν θα το αναφέρει και σε κάποιο φόρουμ είναι προαιρετικό.
    Αλλά δεν ιχύει το αντίθετο.
    Δεν πρόκειται ν'αλλάξει ο καθείς εαν χάσει 5-10 πελάτες, οι οποίοι είναι ενήμεροι για την λαμογιά του από ένα φόρουμ, αλλά θα το σκεφτεί ιδιαίτερα να ξανακάνει μαλαγανιά εαν τον προσεγγίσει το ΙΝΚΑ με καταγγελία.
    Στην βάση του ότι θέλουμε το γενικότερο καλό, η αναφορά σε ένα φόρουμ είναι απλά μια τρύπα στο νερό και σαφώς δυσφήμηση και σχεδόν αδράνεια. Μονόδρομος για εμένα είναι η καταγγελία σε επίσημους (και ανεξάρτητους εί δυνατόν) φορείς.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Δεν έχεις δίκιο

είτε κανείς καταγγελία σε ΙΝΚΑ κλπ είτε κανείς μυνηση είτε ότι αλλο σχετικό, ο πολύς ο κόσμος δεν ενημερώνεται. Ενώ εάν το γράψεις σε ένα φορουμ θα το διαβασουν πολλοι.

Εάν αρχισουμε τώρα τα περί δυσφήμισης τότε όλα τα αρνητικά σχόλια για οτιδήποτε πρέπει να απαγορεύονται. Ακόμη κι όταν γράφεις ότι ένα λάστιχο είναι κακό και γλυστραει θεωρητικά κανεις με αυτη την λογική δυσφήμιση άσχετα εάν η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται γι αυτό.

Ο κάθε θιγομενος αλλωστε είναι ελευθερος να μπει καί να γράψει και αυτός την αποψή του.

Οσον αφορά την προστασία του site από μυνησεις είναι πανευκολο και δεν θα ανακαλύψουμε πάλι τον τροχό. Τα έχουν ανακαλύψει άλλοι εδώ και χρόνια αυτά.

Τεσπα. Όπως και να έχει ας μένει το κείμενο της καταγγελιας και ας σβηνονται τα ονόματα αφο είναι πόλιτικη των ιδιοκτητών αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να σβηνεται όλο το κείμενο. Και οποίος ενδιαφέρεται ας ενημερώνεται με ΠΜ.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αν δεν κάνω λάθος (παρακαλώ διορθώστε με) υπήρχε ένα πολυ καλό thread οπου τα μέλη της ΚΤΜ του moto.gr έβαζαν την ψήφο τους για τα μαγαζιά που προτείνουν. Ηταν μια παρα πολυ καλή μέθοδος χωρίς να δυσφημείται κανείς να μαζέψεις τις εμπειρίες απο όλους για το ποιοι είναι καλοί επαγγελματίες.

Αντί να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παράδειγμα όλες οι υπόλοιπες μάρκες και να επεκταθεί σε όλο το forum, μετα λύπης μου διαπιστώνω οτι αυτο το thread δεν υπάρχει πια.

άν η περίπτωση είναι απο αυτές που "χάνονται κάποια thread τυχαία" λόγω προβλημάτων του site τις τελευταίες μέρες τοτε έχει καλώς.

Φοβάμαι όμως μήπως το thread έφυγε γιατί κάποιο μαγαζί παραπονέθηκε.

PS. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση εγώ να είμαι γκαβός και να μην κάνω καλό search

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Φοβάμαι όμως μήπως το thread έφυγε γιατί κάποιο μαγαζί παραπονέθηκε.

Το thread έφυγε γιατί παραπονέθηκε χρήστης, οτι αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις περιπτώσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το thread έφυγε γιατί παραπονέθηκε χρήστης, οτι αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις περιπτώσεις.
    έται απλά? ... απο ένα απλό παράπονο χρήστη έφυγε ολόκληρο thread το οποίο υπήρχε για πολύ καιρό?

Το συγκεκριμένο το thread δεν παρέβαινε κανέναν κανόνα του forum. Μετά απο το παράπονο του χρήστη ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε οτι παραβαίνει κάποιους κανόνες?

Αντι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις καταγγελίες που συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να γίνονται έτσι απλά και ανώνυμα....

Αδικία

έται απλά? ... απο ένα απλό παράπονο χρήστη έφυγε ολόκληρο thread το οποίο υπήρχε για πολύ καιρό?

Το συγκεκριμένο το thread δεν παρέβαινε κανέναν κανόνα του forum. Μετά απο το παράπονο του χρήστη ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε οτι παραβαίνει κάποιους κανόνες?

Αντι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις καταγγελίες που συμφωνώ απόλυτα οτι δεν πρέπει να γίνονται έτσι απλά και ανώνυμα....

Αδικία

Συμφωνώ ότι είναι αδικία.
    Όταν εξαντλούνται τα επιχειρήματα γιατί κάποια μπαίνουν και κάποια όχι, και μπαίνουμε στην λογική "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές....
    Ουκ ολίγες φορές έχω φτιάξει, κόψει-ράψει thread σύμφωνα με την γνώμη των συμφορουμιτών. Πολλές φορές όμως ΟΤΙ και να γίνει υπάρχουν κάποιοι που γκρινιάζουν.

Και δεν καταλαβαίνω γιατί τη λέτε σε μένα. Διάβασε το παρόν θέμα και θα καταλάβεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εμένα αυτό το thread με είχε βοηθήσει πάντως αρκετά,είναι κρίμα. Το μοτο είναι φόρουμ απόψεων, δεν διακινεί πειρατικό υλικό, οπότε δεν έχει κάτι να φοβάται. Αν καποιος θέλει να αναφέρει μια αρνητική εμπειρία από ένα μαγαζί ας το αναφέρει επώνυμα ώστε ο ιδιόκτητης να μην απαιτεί τα ρέστα από τα παιδιά του φόρουμ. Έτσι είναι το σωστό. Θα σε πω αλήτη απατεώνα αλλά θα σου πω ότι με λένε και Μακρυγιάννη Δημήτρη και μένω εκεί. Δημοκρατικά και επώνυμα γίνονται όλα. Τα λέω στους υπεύθυνους γιατί έχουν κάνει καλή δουλειά ως τώρα και πρέπει να συνεχίσουν να σέβονται όλες τις απόψεις και να μην σβήνουν κατά βούληση.Υπάρχουν και ψηφοφορίες αν υπάρξει μεγάλο δίλημμα.Καλή συνέχεια
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Δε νομίζω ότι τη λένε σε σένα Βύρωνα, απλά σα διαχειριστής αντιπροσωπεύεις κατά κάποιον τρόπο τους ιδιοκτήτες.
    Όσον αφορά στο θρεντ για τα συνεργεία της ΚΤΜ που σβήστηκε επειδή παραπονέθηκε ένας (!) χρήστης, δεν ακούγεται και τόσο σοβαρός λόγος. Ήταν ένας καλός μπούσουλας και οι γνώμες που είχαν εκφραστεί δεν ήταν άστοχες.
    Καταλαβαίνω ότι τέτοια θέματα είναι "πονοκέφαλος" αλλά να μην καταλήξουμε να μπαίνουμε στο μοτό για να διαβάζουμε ανέκδοτα. Αν νομίζετε ότι η άρση της ανωνυμίας σε τέτοιου είδους ποστ είναι απαραίτητη, μπορείτε να ζητάτε τα στοιχεία των χρηστών που γράφουν σε αυτά. Θα συμφωνήσουν αρκετοί πιστεύω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ή έστω ιδιοκτητη.Κάτι τέτοιο ΔΕΝ έγινε ποτέ στα thread μου.Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό;
    Φοβάμαι όμως μήπως το thread έφυγε γιατί κάποιο μαγαζί παραπονέθηκε. :rolleyes
    Τhread που έφυγαν για το λόγο που λες είναι τα 2 πρώτα τις υπογραφής μου.Γι'άλλα δεν ξέρω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν είναι απαραίτητο να σβηνονται τα posts. Βάλτε απλά αστερακια σε ότι αναφέρεται σε όνομα ή διεύθυνση
    Αυτό είναι καλή λύση.Ας το κάνουν και στα δικά μου Thread,όπως ακριβώς έκαναν και χτες για τον G*****. Τότε θα'ναι δίκαιο για όλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Τhread που έφυγαν για το λόγο που λες είναι τα 2 πρώτα τις υπογραφής μου.Γι'άλλα δεν ξέρω.

απο δικό σου παράπονο έφυγε το "O ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ"?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ή έστω ιδιοκτητη.Κάτι τέτοιο ΔΕΝ έγινε ποτέ στα thread μου.Τόσο δύσκολο είναι να γίνει κατανοητό;
    Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι μιλάω για σένα, αφού δεν σε ανέφερα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται! Προφανώς τον έκανε να το υποψιαστεί ο ίδιος λόγος που έκανε και το μαγαζί να υποψιαστεί πως αναφέρονταν σ' αυτό!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ελαστικών σε on-off
    από Costas KLE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 17:14
  2. Ερώτηση περί αναρτήσεων σε Tenere...
    από catmaster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2008, 16:27
  3. Περι καταγγελιων για καταστηματα ....
    από hornet στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 10:35
  4. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2005, 12:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας