Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Έτσι μάλιστα, μαζί τους!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Έτσι μάλιστα, μαζί τους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    "Καλησπέρα βάλτε τη μηχανή με προσοχή στην άκρη έχει γαρμπίλι..."

...

"εντάξει, αρκούν, βλέπω δεν φοράς μπότες φίλε μου (δεν φορούσα.... ) να ξέρεις ότι είναι απαραίτητες σε περίπτωση ατυχήματος μπορούν να σώσουν τα κάτω σου άκρα"

...

"Και το γάντι σου είναι λεπτό, καλοκαιρινό, χρειάζεται καλό γάντι να αντέχει στη τριβή...η συνεπιβάτης σου φοράει πολύ καλύτερο γάντι απο εσένα"

..

"Ο δρόμος που πρόκειται να διανύσετε έιναι πολύ επικίνδυνος, τα αυτοκίνητα πετάγονται απο δεξιά και αριστέρα και δυστυχώς δεν προσέχουν της μοτοσικλέτες, αδιαφορούν. ΄Έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα, να είστε ιδίαιτερα προσεκτικοί στα επόμενα χιλιόμετρα. Καλό δρόμο να έχετε, ευχαριστώ για τη προσοχή σας..."

...

Σε ποιά χώρα πήγες ταξίδι;;;
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πολύ ενθαρρυντικό μύνημα, όταν θα σταματήσουμε να ποστάρουμε τέτοιου είδους περιστατικά σάν απίθανα, θα ήμαστε σε καλό δρόμο.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σεβασμός σ'αυτόν τον άνθρωπο, μακάρι να παραμείνει πάντα έτσι και να μη φθαρεί από το σύστημα που μας κάνει να γελάμε όταν συναντήσουμε ένα τέτοιο σπάνιο αλλά ταυτόχρονα και τόσο ανθρώπινο γεγονός .

:a19:

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σεβασμός σ'αυτόν τον άνθρωπο, μακάρι να παραμείνει πάντα έτσι και να μη φθαρεί από το σύστημα που μας κάνει να γελάμε όταν συναντήσουμε ένα τέτοιο σπάνιο αλλά ταυτόχρονα και τόσο ανθρώπινο γεγονός .

+10000 λεμε!!
    Keep spamming!!!:a13:

Ρε χυμαδορ, μπας κι ονειρεύτηκες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Σπανιο σαν τριχα σε σπανό
    ΄

:rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    νταξει ο ανθρωπος βγηκε απο ουτοπια !

respect !
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody

Un-fuckin-believable !!!!!!!

CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: Έτσι μάλιστα, μαζί τους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Σαββάτο απόγευμα και κατεβαίνω δικάβαλος για το πατρικό μου έξω από τη Κόρινθο. Στην παλαιά εθνική Κορίνθου - Πατρών, τα αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα μου παίζουν τα φώτα, "μπλόκο σκέφτομαι...στα @@ μου σκέφτομαι μετά...καθ΄όλα νόμιμος είμαι".

Μετά από κανά χιλιόμετρο διακρίνω το χαρακτηριστικό φλούο κιτρινοπράσινο γιλέκο μπροστά από λευκό αυτοκίνητο...το χέρι δείχνει εμένα και μου κάνει σήμα για δεξιά...μου υποδεικνύει να σταματήσω σε ένα σημείο, πλησιάζει και μου λέει:

"Καλησπέρα βάλτε τη μηχανή με προσοχή στην άκρη έχει γαρμπίλι..."

πρώτο σοκ!...εγώ ήδη έχω βγάλει κράνος και ψάχνω τα χαρτιά...έρχεται κοντά ο τροχαίος, πολύ φιλικός, του δίνω άδεια, δίπλωμα, μου λέει:

"εντάξει, αρκούν, βλέπω δεν φοράς μπότες φίλε μου (δεν φορούσα.... ) να ξέρεις ότι είναι απαραίτητες σε περίπτωση ατυχήματος μπορούν να σώσουν τα κάτω σου άκρα"

τι μου λέει τώρα αυτός; συνεχίζει:

"Και το γάντι σου είναι λεπτό, καλοκαιρινό, χρειάζεται καλό γάντι να αντέχει στη τριβή...η συνεπιβάτης σου φοράει πολύ καλύτερο γάντι απο εσένα"

εν τω μεταξύ έχει σταματήσει και μια κοπέλα με monster τη καλέι και αυτή κοντα και μας λέει:

"Ο δρόμος που πρόκειται να διανύσετε έιναι πολύ επικίνδυνος, τα αυτοκίνητα πετάγονται απο δεξιά και αριστέρα και δυστυχώς δεν προσέχουν της μοτοσικλέτες, αδιαφορούν. ΄Έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα, να είστε ιδίαιτερα προσεκτικοί στα επόμενα χιλιόμετρα. Καλό δρόμο να έχετε, ευχαριστώ για τη προσοχή σας..."

επι της ουσίας δηλαδή, ο άνθρωπος μας σταμάτησε όχι για να μας κάνει ένα τυπικό έλεγχο που προφανώς θα τον είχα διατάξει ο διοικητής του, αλλά για να μας ενημερώσει για την επικινδυνότητα του δρόμου και να μου κάνει συστάσεις για τον εξοπλισμό μου...ότι δηλαδή θα όφειλε να κάνει η τροχαία...

τι να πω; μπράβο του χίλιες φορές!!!
    Πάντα το έλεγα ότι τα ληγμένα είναι πρόβλημα... :rotflmao:

Στην αρχη εψαξα την ημερομηνια μπας και γραφτηκε 1 Απριλη ..(επιτιχυμενο θα ελεγα),επειτα σκεφτηκα οτι θα ειναι μια φαντασιωση ενος μοτοσυκλετιστη ,υστερα στραφηκα στον αστυνομικο ...ρε σεις λετε να ειχε χασει καποιο στοιχημα και να ηταν παραπερα οι συναδελφοι του και να γελουσαν;;

:rotflmao:

Ευγε στον τροχαιοπαληκαρο ,ειναι μια καλη αρχη και ας παραμεινη ετσι !

Μανιβελάτο μέλος
    όχι στα ναρκωτικά..

1.000 μπράβο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ήταν να μην έρθει το ΔΝΤ... είδες αλλαγές;

(μπράβο στον άνθρωπο, μακάρι να ήταν πολλοί έτσι)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αντε παλι τα ιδια.Καθε φορα που "κουμπωνει" ο χυμαδορ θα τρεχουμε εμεις να απανταμε στα ποστακια του.:rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αντε παλι τα ιδια.Καθε φορα που "κουμπωνει" ο χυμαδορ θα τρεχουμε εμεις να απανταμε στα ποστακια του.:rotflmao:
    η αλήθεια είναι ότι προς στιγμή νόμιζα ότι μου τα έσκασε κάποιο βραδυφλεγές του παρελθόντος...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 07:34
  2. Τα Vstrom σας καλουν για βόλτα/καφέ μαζι τους
    από Antono στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2007, 10:02
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα