Οντως πολλα θεματα εχουν ανοιξει σχετικα με αυτον.Αλλα μια απορια εχω.Οι ανθρωποι αυτοι που την πατανε κανουν μετα καταγγελια?Κανονικα αυτος με τοσα που εχουμε ακουσει θα επρεπε να φαει ισοβια.
Οντως πολλα θεματα εχουν ανοιξει σχετικα με αυτον.Αλλα μια απορια εχω.Οι ανθρωποι αυτοι που την πατανε κανουν μετα καταγγελια?Κανονικα αυτος με τοσα που εχουμε ακουσει θα επρεπε να φαει ισοβια.
φιλε μου...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...ειναι τοσο απλο...απορω με την ''αφελια'' του φιλου σου...δεν υπαρχει καμμια κομπινα...μην πω τι υπαρχει...Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
Το καλα να παθει ειναι σχετικο αλλα αν το παθαινες εσυ δεν θα σου αρεσε να σου ελεγαν καλα να παθεις,τωρα αχετα απο αυτο δεν το εγραψα για να δουμε ποιος ειναι μ@λ@κ@ς και ποιος ο πονηρος αλλα για να μπορεσει καποιος να αποφυγει την κομπινα.Και δεν εχουν παρει χαρτια αγοροπωλησιας οποτε νομικα θα τον παει και βλεπει τι θα κανει μετα.
βασικα δεν ξερω...αλλα...λεω αλλα...απο την στιγμη που ξεκινησαν οι διαδικασιες μεσω ΚΕΠ μπορει το λαμογιο να πει οτι τα λεφτα τα εδωσε χερι με χερι...και καλα ξεμπερδεματα...
φιλος για να γλυτωσει 300 ευρω του εφαγαν 7.500 (νομιζω) για ενα vstrom πριν απο καποια χρονια...ακομα μαλακα τον ανεβαζω...μαλακα τον κατεβαζω...
σοβαρα και φιλικα καλα ξεμπερδεματα στον φιλο σου...μακαρι να βγαλει ακρη και να βαλει μυαλο...γιατι αν ειναι τοσο αφελης δεν τον κοβω καλα...
ρε Σωτηρακη εγω μαζι σας ειμαι...αλλα αλλο το να σε πιασει κοτσο και μαλακα με το να σε εχει στο περιμενε για καμποσο καιρο και αλλο να του πουλας κατι και να σου λεει θα στα βαλω στην τραπεζα...δηλαδη ποσο πιο πολυ να βρωμαει???ημαρτον...Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Πάνο δεν ειναι ετσι και το ξερω ότι το ξερεις γιαυτο και δε σχολιάζω περεταιρω...
Όποιος λοιπόν από μας καλώς ή κακώς κανει κάτι ένα λάθος δεν τον σταυρώνουμε - υποτιθεται ότι υπάρχουμε εδώ μεσα να τον βοηθήσουμε.![]()
Εγώ αναρωτιέμαι πάντως για το συγκεκριμένο αρχίδι πότε θα έρθει η ώρα...... http://www.youtube.com/watch?v=LsifF...eature=related γιατι θα ερθει......
Bρε ουτε εγω υπηρχε περιπτωση αν δεν επαιρνα το μαρουλι πρωτα να εβαζα οποιαδηποτε τζιφρα τωρα αν ηταν τοσο απελπισμενος να την δωσει δεν το ξερω...Αυτο που ξερω ειναι οτι την χαρισε...Μακαρι να βγαλει ακρη αυτος και αλλοι ποσοι που τους εχεουν φαει χρηματα η μηχανακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
φιλε μου...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...ειναι τοσο απλο...απορω με την ''αφελια'' του φιλου σου...δεν υπαρχει καμμια κομπινα...μην πω τι υπαρχει...
βασικα δεν ξερω...αλλα...λεω αλλα...απο την στιγμη που ξεκινησαν οι διαδικασιες μεσω ΚΕΠ μπορει το λαμογιο να πει οτι τα λεφτα τα εδωσε χερι με χερι...και καλα ξεμπερδεματα...
φιλος για να γλυτωσει 300 ευρω του εφαγαν 7.500 (νομιζω) για ενα vstrom πριν απο καποια χρονια...ακομα μαλακα τον ανεβαζω...μαλακα τον κατεβαζω...
σοβαρα και φιλικα καλα ξεμπερδεματα στον φιλο σου...μακαρι να βγαλει ακρη και να βαλει μυαλο...γιατι αν ειναι τοσο αφελης δεν τον κοβω καλα...
When the unnamed feeling
It comes alive
Then the unnamed feeling
Takes me away
Παιδια οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και δεν πρεπει να εμπιστευεστε ΚΑΝΕΝΑΝ![]()
![]()
![]()
Οικογενειακο προσωπο πηγε στον 2ο μεγαλυτερο αντιπροσωπο AUDI εκει στην ΑΘηνα να παρει ενα Α3.Το πληρωνει κανονικα,παιρνει το αμαξι και μετα απο 2-3 μερες του ειπαν να περασει να παρει και τα χαρτια της μεταβιβασης και οτι αλλο ηταν.
Οι μερες περνουσαν και τα χαρτια δεν ετοιμαζονταν παρολες τις πιεσεις που ασκουσε το παλικαρι.Ωσπου μια μερα το αυτοκινητο κατασχεθηκε απο την τραπεζα, γτ ο αντιπροσωπος βαρεσε κανονι και η μεταβιβαση δεν εγινε ποτε !!!20.000Ε εκαναν φτερα και μετα απο πολλα τρεξιματα καταφερε να παρει μια 3μηνη επιταγη για να του επιστραφουν τα χρηματα.Τωρα,αν στην ληξη της προθεσμιας αυτη η επιταγη θα εχει αντικρυσμα δεν το ξερουμε και περιμενουμε...![]()
Αλλιως,πανε τα 20.000Ε...![]()
![]()
![]()
Επισης ,δεν καταλαβαινω γτ δεν βαζεται το ονομα του εν λογω εμπορου δημοσια αφου επανελλημενα εχει αποδειχτει οτι ειναι απατεωνας!!!Δεν ειναι ολοι Αθηναιοι,ουτε παρακολουθουν ολοι ολο το φορουμ!Δε νομιζω τοσες περιπτωσεις να λενε ψεμματα...![]()
![]()
Κριμα το μηχανακι ρε παιδια...τοση αφελεια?
Καντε μια χαρη καποιος....
Στειλτε ενα π.μ. να μαθω και γω ποιοι ειναι αυτοι οι δυο....
Πλιιιιιιιιιιζ....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Επισης ,δεν καταλαβαινω γτ δεν βαζεται το ονομα του εν λογω εμπορου δημοσια αφου επανελλημενα εχει αποδειχτει οτι ειναι απατεωνας!!!Δεν ειναι ολοι Αθηναιοι,ουτε παρακολουθουν ολοι ολο το φορουμ!Δε νομιζω τοσες περιπτωσεις να λενε ψεμματα...![]()
![]()
Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα συμφωνήσω με τον καμεν. Σας έχει κάνει τόσες λαμογιές κι ακόμα δεν βάζετε τ' όνομά του?
Μήπως γλιτώσει και κανένας άλλος..
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σωστοοοοοοοο
Γραφονται τοσα και τοσα αλλα ονοματα, πολιτικων, ηθοποιων κτλ κτλ.
Γιατι οχι αυτου του κ@@@@@@;;;
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Και εγω θα ηθελα να pm με το ονομα αυτου του εμπορου.
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
Μεγάλη μαλακία να δίνεις υπογραφή χωρίς λεφτά.Δε λέω .
Αλλά ........Δεν υπάρχει κανείς εκεί πάνω να πάει να τον κοπανήσει ?
.
Καλά, αυτός είναι ''παγκοσμίως'' γνωστός...
Άκυρο, άλλος είναι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
![]()
Υπήρχε μέχρι εχθές.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
[B]http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=102008Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Tα link που έβαλες δεν ζουν και βασιλεύουν από τύχη. Υπήρχαν και υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες στη διάθεση μας, από ανθρώπους που έχασαν 5.000 ως 15.000? και είδαν μηχανάκι μόνο σε προσπέκτους.
..............αν μπει κάποιος και κλαίει τα λεφτά του για το μηχανάκι που δεν παρέλαβε απ΄τον ξέρεις ποιόν, θα του πω να μιλήσει μαζί σου γιατί η δυσφήμιση κάποιου που κλέβει λεφτά με την δυσφήμιση κάποιου που βάζει λάθος μπουζί χρήζει της ίδιας αντιμετώπισης.