Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ G****!!!!

Οντως πολλα θεματα εχουν ανοιξει σχετικα με αυτον.Αλλα μια απορια εχω.Οι ανθρωποι αυτοι που την πατανε κανουν μετα καταγγελια?Κανονικα αυτος με τοσα που εχουμε ακουσει θα επρεπε να φαει ισοβια.

Re: Re: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ G****!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Το καλα να παθει ειναι σχετικο αλλα αν το παθαινες εσυ δεν θα σου αρεσε να σου ελεγαν καλα να παθεις,τωρα αχετα απο αυτο δεν το εγραψα για να δουμε ποιος ειναι μ@λ@κ@ς και ποιος ο πονηρος αλλα για να μπορεσει καποιος να αποφυγει την κομπινα.Και δεν εχουν παρει χαρτια αγοροπωλησιας οποτε νομικα θα τον παει και βλεπει τι θα κανει μετα.
    φιλε μου...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...ειναι τοσο απλο...απορω με την ''αφελια'' του φιλου σου...δεν υπαρχει καμμια κομπινα...μην πω τι υπαρχει...

βασικα δεν ξερω...αλλα...λεω αλλα...απο την στιγμη που ξεκινησαν οι διαδικασιες μεσω ΚΕΠ μπορει το λαμογιο να πει οτι τα λεφτα τα εδωσε χερι με χερι...και καλα ξεμπερδεματα...

φιλος για να γλυτωσει 300 ευρω του εφαγαν 7.500 (νομιζω) για ενα vstrom πριν απο καποια χρονια...ακομα μαλακα τον ανεβαζω...μαλακα τον κατεβαζω...

σοβαρα και φιλικα καλα ξεμπερδεματα στον φιλο σου...μακαρι να βγαλει ακρη και να βαλει μυαλο...γιατι αν ειναι τοσο αφελης δεν τον κοβω καλα...

Re: Re: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ G****!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Πάνο δεν ειναι ετσι και το ξερω ότι το ξερεις γιαυτο και δε σχολιάζω περεταιρω...
    Όποιος λοιπόν από μας καλώς ή κακώς κανει κάτι ένα λάθος δεν τον σταυρώνουμε - υποτιθεται ότι υπάρχουμε εδώ μεσα να τον βοηθήσουμε.

Εγώ αναρωτιέμαι πάντως για το συγκεκριμένο αρχίδι πότε θα έρθει η ώρα...... http://www.youtube.com/watch?v=LsifF...eature=related γιατι θα ερθει......
    ρε Σωτηρακη εγω μαζι σας ειμαι...αλλα αλλο το να σε πιασει κοτσο και μαλακα με το να σε εχει στο περιμενε για καμποσο καιρο και αλλο να του πουλας κατι και να σου λεει θα στα βαλω στην τραπεζα...δηλαδη ποσο πιο πολυ να βρωμαει???ημαρτον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1

Re: Re: Re: Re: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ G****!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλε μου...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΜΕΣΑ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...ειναι τοσο απλο...απορω με την ''αφελια'' του φιλου σου...δεν υπαρχει καμμια κομπινα...μην πω τι υπαρχει...

βασικα δεν ξερω...αλλα...λεω αλλα...απο την στιγμη που ξεκινησαν οι διαδικασιες μεσω ΚΕΠ μπορει το λαμογιο να πει οτι τα λεφτα τα εδωσε χερι με χερι...και καλα ξεμπερδεματα...

φιλος για να γλυτωσει 300 ευρω του εφαγαν 7.500 (νομιζω) για ενα vstrom πριν απο καποια χρονια...ακομα μαλακα τον ανεβαζω...μαλακα τον κατεβαζω...

σοβαρα και φιλικα καλα ξεμπερδεματα στον φιλο σου...μακαρι να βγαλει ακρη και να βαλει μυαλο...γιατι αν ειναι τοσο αφελης δεν τον κοβω καλα...
    Bρε ουτε εγω υπηρχε περιπτωση αν δεν επαιρνα το μαρουλι πρωτα να εβαζα οποιαδηποτε τζιφρα τωρα αν ηταν τοσο απελπισμενος να την δωσει δεν το ξερω...Αυτο που ξερω ειναι οτι την χαρισε...Μακαρι να βγαλει ακρη αυτος και αλλοι ποσοι που τους εχεουν φαει χρηματα η μηχανακια...
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παιδια οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι και δεν πρεπει να εμπιστευεστε ΚΑΝΕΝΑΝ
    Οικογενειακο προσωπο πηγε στον 2ο μεγαλυτερο αντιπροσωπο AUDI εκει στην ΑΘηνα να παρει ενα Α3.Το πληρωνει κανονικα,παιρνει το αμαξι και μετα απο 2-3 μερες του ειπαν να περασει να παρει και τα χαρτια της μεταβιβασης και οτι αλλο ηταν.

Οι μερες περνουσαν και τα χαρτια δεν ετοιμαζονταν παρολες τις πιεσεις που ασκουσε το παλικαρι.Ωσπου μια μερα το αυτοκινητο κατασχεθηκε απο την τραπεζα, γτ ο αντιπροσωπος βαρεσε κανονι και η μεταβιβαση δεν εγινε ποτε !!!20.000Ε εκαναν φτερα και μετα απο πολλα τρεξιματα καταφερε να παρει μια 3μηνη επιταγη για να του επιστραφουν τα χρηματα.Τωρα,αν στην ληξη της προθεσμιας αυτη η επιταγη θα εχει αντικρυσμα δεν το ξερουμε και περιμενουμε...

Αλλιως,πανε τα 20.000Ε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Επισης ,δεν καταλαβαινω γτ δεν βαζεται το ονομα του εν λογω εμπορου δημοσια αφου επανελλημενα εχει αποδειχτει οτι ειναι απατεωνας!!!Δεν ειναι ολοι Αθηναιοι,ουτε παρακολουθουν ολοι ολο το φορουμ!Δε νομιζω τοσες περιπτωσεις να λενε ψεμματα...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Κριμα το μηχανακι ρε παιδια...τοση αφελεια?

Καντε μια χαρη καποιος....

Στειλτε ενα π.μ. να μαθω και γω ποιοι ειναι αυτοι οι δυο....

Πλιιιιιιιιιιζ....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Επισης ,δεν καταλαβαινω γτ δεν βαζεται το ονομα του εν λογω εμπορου δημοσια αφου επανελλημενα εχει αποδειχτει οτι ειναι απατεωνας!!!Δεν ειναι ολοι Αθηναιοι,ουτε παρακολουθουν ολοι ολο το φορουμ!Δε νομιζω τοσες περιπτωσεις να λενε ψεμματα...

Για πρώτη φορά στη ζωή μου θα συμφωνήσω με τον καμεν. Σας έχει κάνει τόσες λαμογιές κι ακόμα δεν βάζετε τ' όνομά του?
    Μήπως γλιτώσει και κανένας άλλος..
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σωστοοοοοοοο

Γραφονται τοσα και τοσα αλλα ονοματα, πολιτικων, ηθοποιων κτλ κτλ.
    Γιατι οχι αυτου του κ@@@@@@;;;
    Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Και εγω θα ηθελα να pm με το ονομα αυτου του εμπορου.
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

για στειλτε ενα pm και απο δω να ξερουμε
    Triumph Tiger 800!

Μεγάλη μαλακία να δίνεις υπογραφή χωρίς λεφτά.Δε λέω .
    Αλλά ........Δεν υπάρχει κανείς εκεί πάνω να πάει να τον κοπανήσει ?

.

Καλά, αυτός είναι ''παγκοσμίως'' γνωστός...

Άκυρο, άλλος είναι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Υπήρχε μέχρι εχθές.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Tα link που έβαλες δεν ζουν και βασιλεύουν από τύχη. Υπήρχαν και υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες στη διάθεση μας, από ανθρώπους που έχασαν 5.000 ως 15.000? και είδαν μηχανάκι μόνο σε προσπέκτους.

..............αν μπει κάποιος και κλαίει τα λεφτά του για το μηχανάκι που δεν παρέλαβε απ΄τον ξέρεις ποιόν, θα του πω να μιλήσει μαζί σου γιατί η δυσφήμιση κάποιου που κλέβει λεφτά με την δυσφήμιση κάποιου που βάζει λάθος μπουζί χρήζει της ίδιας αντιμετώπισης.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=102008
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στον κόμβο Κηφισίας-Κατεχάκη...
    από Ichigo στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2010, 12:56
  2. Προσοχή στον δημόσιο δρόμο.. το κάνουμε;
    από hidefnick στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2010, 07:41
  3. Προσοχη στον παγετό!
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2008, 14:54
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ