:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εντάξει, φύγετε όλοι και αφήσετε τα χώματα για τα οποία μάτωσαν ολοι οι πρόγονοί σας βορά στα πολύχρωμα όρνια!...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εντάξει, φύγετε όλοι και αφήσετε τα χώματα για τα οποία μάτωσαν ολοι οι πρόγονοί σας βορά στα πολύχρωμα όρνια!...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οτι θες με περνεις τηλεφωνο.σου εχω στειλει πμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Συνάδελφοι μηχανόβιοι, ούτε λίγο ούτε πολύ σκέφτομαι να την κάνω για Σουηδία.........
Εντάξει ρε συ, όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Δεν είναι κακό. Στην τελική τι να τον κάνεις, δε φελάει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εντάξει, φύγετε όλοι και αφήσετε τα χώματα για τα οποία μάτωσαν ολοι οι πρόγονοί σας βορά στα πολύχρωμα όρνια!
Τα όρνια διώξτε απ τον τόπο σας, όχι τις ψυχές σας!
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Δίκιο έχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Στην τελική τι να τον κάνεις, δε φελάει.
Τι κάθομαι και ασχολούμαι και εγώ απορώ...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Για κλάμματα είμαστε Γιώργο, όχι για γέλια...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
...... Στην τελική τι να τον κάνεις, δε φελάει.δικιο εχετε...οι ελληνες που φυγανε στα εξωτερικα δεν φελαγανε.ενω αυτοι που μεινανε ε...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δίκιο έχεις.
Τι κάθομαι και ασχολούμαι και εγώ απορώ...![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί ρε φιλαράκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οτι θες με περνεις τηλεφωνο.σου εχω στειλει πμ.
Μένεις εκεί και ξέρεις?
Ή άνοιξες travel plan?![]()
![]()
You BETA believe...
εισαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Για κλάμματα είμαστε Γιώργο, όχι για γέλια...
εγω δε φελαω.μονο γελαω![]()
Το γμστε πάντως...
Γιαννάκη, δες και για Ολλανδία. Εχουμε και γνωστούς εκεί στο αντικείμενό σου, εχει και πιο εύκολη γλώσσα.
Εχει καλυτερο καιρό αλλα δεν εχει βουνα![]()
(πρέπει να τρεχεις ως τις Αρδέννες)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί ρε φιλαράκι....
Μένεις εκεί και ξέρεις?
Ή άνοιξες travel plan?![]()
![]()
![]()
Ρε αδερφέ δεν είπα αυτό εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δικιο εχετε...οι ελληνες που φυγανε στα εξωτερικα δεν φελαγανε.ενω αυτοι που μεινανε ε...?![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά λέω ότι αν κάποιος θέλει να φύγει, προφανώς τα έχει βάλει κάτω και βλέπει ότι αυτό είναι το καλύτερο για αυτόν.
Δεν έχει νόημα να του λέει κάποιος , μείνε ξέρω εγώ τι είναι το καλύτερο για σένα. Για αυτό που θεωρεί ο Εχετλαίος πχ καλύτερο, αυτός που θέλει να φύγει δεν φελάει.
Απλό.
οκ σορυ.παρεξηγησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε αδερφέ δεν είπα αυτό εγώ.
Απλά λέω ότι αν κάποιος θέλει να φύγει, προφανώς τα έχει βάλει κάτω και βλέπει ότι αυτό είναι το καλύτερο για αυτόν.
Δεν έχει νόημα να του λέει κάποιος , μείνε ξέρω εγώ τι είναι το καλύτερο για σένα. Για αυτό που θεωρεί ο Εχετλαίος πχ καλύτερο, αυτός που θέλει να φύγει δεν φελάει.
Απλό.
![]()
Σαφώς και είμαστε. Δυστυχώς είμαστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εισαστε.
εγω δε φελαω.μονο γελαω![]()
Εσύ οχι.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Απλό.![]()
συνεννοούμεθαΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()