Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: Helios

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Εκτος απο τον αεροσυνοδο, που προσπαθησε να σωσει το αεροπλανο, ολοι οι υπολοιποι ηταν αναισθητοι. Να ενα σχετικα καλο, αφου δεν καταλαβαν τιποτα.

Γιώργο, ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης τί έπαθαν;Άκουσα τον χειριστή του F-16 να λέει πως δεν έβλεπε κανένα μέσα στο cockpit.Ξέρεις τίποτα γι'αυτό;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Δεν διεγνωσαν εγκαιρως τα σημαδια της αποσυμπιεσης και συνεχισαν την ανοδο μετα την απογειωση, χωρις να εχουν φορεσει τις μασκες τους. Συνεπεια αυτου ηταν να λιποθυμησουν λογω της υποξιας.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Δεν διεγνωσαν εγκαιρως τα σημαδια της αποσυμπιεσης και συνεχισαν την ανοδο μετα την απογειωση, χωρις να εχουν φορεσει τις μασκες τους. Συνεπεια αυτου ηταν να λιποθυμησουν λογω της υποξιας.

Κρίμα να μην μπορέσει ο συνοδός να επικοινωνήσει στον ασύρματο ώστε να τον βοηθήσουν να το προσγειώσει
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Κρίμα να μην μπορέσει ο συνοδός να επικοινωνήσει στον ασύρματο ώστε να τον βοηθήσουν να το προσγειώσει

Στην φαση της ανοδου, τους αναψε Master Caution, μαζι με ενδειξη υπερθερμανσης οργανων. Η κονσολα για να το τσεκαρουν αυτο ειναι ακριβως πισω απο τη θεση του κυβερνητη. Σηκωθηκε για να τσεκαρει και λιποθυμησε, ενω ο συγκυβερνητης εμεινε στη θεση του. Για αυτο και ο F16ας αναφερει αρχικα πως βλεπει μονο ενα ατομο στο πιλοτηριο πεσμενο πανω στα χειριστηρια!
    Ο συνοδος ειχε διπλωμα ερασιτεχνη πιλοτου...Τι να πεις.. αυτος ο ανθρωπος θα περασε μαρτυρικες ωρες μεχρι το τελος..

Οταν βρεις χρονο τσεκαρε τη σειρα που ποσταρε ο Μακης πιο πανω. Αναφερει εκτενεστερα τα παντα!
    Μπαινω στο merge...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ακόμα και αν μπορούσε να επικοινωνήσει, και παρόλο που είχε κάποιες βασικές γνώσεις χειρισμού δεν θα άλλαζε τίποτα.
    Προσγείωση τέτοιων αεροσκαφών με οδηγίες απ΄τον ασύρματο γίνονται μόνο στις ταινίες....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Βύρωνα είναι συγκεκριμένες οι διαδικασίες κατά την προσγείωση.Αν κατάφερνε μέσω οδηγιών να ευθυγραμμιστεί με το αεροδρόμιο,ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αφορούσαν την ταχύτητα και την γωνία καθόδου ίσως θα μπορούσαν να σωθούν.Δεν μιλάμε για τέλεια προσγείωση φυσικά,μιλάμε για μία προσγείωση που θα άφηνε περιθώρια να βγει κάποιος ζωντανός απο κει μέσα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αυτοι οι ανθρωποι ηταν τελειωμενοι... Και να καταφερνε να το προσγειωσει το παλικαρι, ολοι οι επιβατες ειχαν παθει σοβαρες εγκεφαλικες βλαβες...
    Μπαινω στο merge...

Γράψτε και το όνομά του βρε παιδιά...
    Αξίζει να το θυμηθούμε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Γράψτε και το όνομά του βρε παιδιά...
    Αξίζει να το θυμηθούμε.
    Ανδρεας Προδρομου...
    Μπαινω στο merge...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Υπήρχε μια ασυνεννοησία μεταξύ του πιλότου και των υπολοίπων ή είναι ιδέα μου; Είκοσι φορές τους είπε να μην μιλάνε όλοι μαζί αλλά να μιλάει με μια συχνότητα. Τους εξηγούσε απλά και ξεκάθαρα τι έβλεπε και αυτοί καταλάβαιναν ό,τι ήθελαν, "βλέπω κάποιον με μάσκα", "βλέπεις κάποιον να βοηθάει τους άλλους να βάλουν μάσκες;;;"

Λίγο βλάκες μου φάνηκαν (οι του εδάφους όχι ο πιλότος). Που και που τον ρώταγαν αν βλέπει ακόμα το αεροσκάφος, έλεος αυτό κάνει, F16 έχει και ακολουθεί ένα σχεδόν ακυβέρνητο πολιτικό αεροσκάφος... είναι δυνατόν να το χάσει;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Υπήρχε μια ασυνεννοησία μεταξύ του πιλότου και των υπολοίπων ή είναι ιδέα μου; Είκοσι φορές τους είπε να μην μιλάνε όλοι μαζί αλλά να μιλάει με μια συχνότητα. Τους εξηγούσε απλά και ξεκάθαρα τι έβλεπε και αυτοί καταλάβαιναν ό,τι ήθελαν, "βλέπω κάποιον με μάσκα", "βλέπεις κάποιον να βοηθάει τους άλλους να βάλουν μάσκες;;;"

Λίγο βλάκες μου φάνηκαν (οι του εδάφους όχι ο πιλότος). Που και που τον ρώταγαν αν βλέπει ακόμα το αεροσκάφος, έλεος αυτό κάνει, F16 έχει και ακολουθεί ένα σχεδόν ακυβέρνητο πολιτικό αεροσκάφος... είναι δυνατόν να το χάσει;;

Ποσο δικιο εχεις σε αυτο... Φαντασου να πετας κλειστο σχηματισμο με ενα 737, να τσεκαρεις μεσα να δεις τι γινεται, να χειριζεσαι το δικο σου αεροσκαφος, να δινεις οδηγιες στον 2 σου και ταυτοχρονα να πρεπει να μιλας με 2 διαφορετικα ατομα και να λες 20 φορες τι βλεπεις! Και μεσα σε ολα αυτα να ακους και την κυκλοφορια απο το Βενιζελος.
    Φαινεται οτι τα παιρνει σε μια φαση και τους ζηταει να ειναι σε μια συχνοτητα ολοι μαζι.
    Μπαινω στο merge...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Ρωτανε συνεχεια γιατι δεν βλεπουν στα ρανταρ το σημα απο το τρανσποντερ του Μπόινκγ και πρεπει να ξερουν το υψος και την πορεια του... Εχουν αρκετα αλλα αεροσκαφη στην περιοχη και πρεπει να αποφευχθουν τα χειροτερα με την κινηση.....
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Επίσης οι του εδάφους μάλλον απλά περίεργοι ήταν πάρα θέλαν να βοηθήσουν γιατί όταν πέφτει τελικά και ο πιλότος τρελαίνεται, αυτοί λένε ναι οκ περιμένουμε συντεταγμένες.

Μια απορία: μάλλον ήταν χαμένη υπόθεση ήδη όλοι τους όπως είπες και ζούσε μόνο ο συνοδός. Δε λέω να προσπαθούσαν να το προσγειώσουν ή προσθαλασσώσουν αλλά μια προσπάθεια να το οδηγήσουν στη θάλασσα ή εκτός κατοικημένης περιοχής γιατί δεν έγινε; Γιατί είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που υπήρχε και από όσο κατάλαβα καταλάθος έπεσε εκεί και όχι σε κατοικημένη περιοχή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    αλλά μια προσπάθεια να το οδηγήσουν στη θάλασσα ή εκτός κατοικημένης περιοχής γιατί δεν έγινε;
    Ποιός θα το έκανε αυτό; Ο Προδρόμου; Αφού δεν είχε radio επαφή με τα 2 jets
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ασύρματος γιατί δε δούλευε; Κι αυτός γιατί δεν προσπάθησε (μπορεί και να κάνω λάθος) να επικοινωνήσει με κάποιον; Το να το καταλάβει μόνος του ότι είναι χαμένος και να στείλει το αεροσκάφος στη θάλασσα για να μην πέσει σε κατοικημένη περιοχή 'ντάξει θέλει μεγάλα @@.

Αλλά αν τον πλεύριζαν τα μαχητικά και του έδειχναν μια κατεύθυνση; Μπορεί και να είναι επικίνδυνο για τα ίδια τα μαχητικά απλά ρωτάω.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Helios. Οι τελευταίες φωτό, ή απλά Photoshop ???
    από Μήτσος1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 15:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF