Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Xenon σε Tiger 1050

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Πες μου πως εννοείς απλά "Made in Japan"...
    ναι αλλα να ξερεις οτι το νεο versys (2010) ειναι made in thailand

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ναι
    Πάλι καλά...
    Άκου HIDs Kawasaki :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...

αλλα να ξερεις οτι το νεο versys (2010) ειναι made in thailand
    Να με συμπαθάς ρε Γιώργη, αλλά στ' @@ μου που φτιάχνεται το Versys...

ειδικα αμα δεις που φτιαχνεται το transalp
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ειδικα αμα δεις που φτιαχνεται το transalp

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΑ έχουν την ίδια ποιότητα.

Εαν θές ποιοτικά πας σε τιμές 400+ ευρώ το ένα τουλάχιστον

Πάλι καλά...
    Άκου HIDs Kawasaki :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ...

κανω διαφήμιση στο δικο μου ρε

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

η διαφορα στην αποδοση ηταν χαώδης σε σχεση με τις λαμπες αλογονου, ακομα και τις καλυτερες αφτερμαρκετ

πχ δες τη παρακατω φωτο απο το versys μου στη "μεσαια" σκαλα εχω βαλει hid xenon και στη "μακρινη" μια osram night braker (πολυ καλη λαμπα αλογόνου) και στα φωτα θεσης ledακια

http://img63.imageshack.us/img63/981/dsc00082th.jpg

η φώτο δεν αποδεικνύει τίποτα φίλε μου. άλλο πράγμα η "φασαρία" (πολυ φωτεινότητα που διαχέεται παντου και ιδιαιτέρα μπροστά απο την μηχανή) και άλλο η στοχευμένη φωτεινότητα σε απόσταση, εκεί που την χρειάζεσαι δηλαδή.

δές εδώ για να καταλάβεις το παραμύθι των XENON:

http://www.mybike.gr/topic/20412-%ce..._fromsearch__1

η διαφορα εχει τσεκαριστει με ιδιο μηχανακι διπλα διπλα και πιστεψε με οταν εχω δει με τα ματια μου το αποτελεσμα οι θεωρητικές συζητησεις πανε στο βροντο...

και επειδή γράφονται πολλά στο thead του mybike ελπίζω να μην σου ξεφύγει το ακόλουθο πολυ σημαντικό:

"Το πιο επικινδυνο κομματι των aftermarket HID kits ειναι οτι οταν τα τοποθετει κανεις, εχει την ψευδαισθηση οτι η αποδοση των προβολεων βελτιωθηκε κατακορυφα -κατι περα για περα παραπλανητικο! Η αποδοση του προβολεα μοιαζει να ειναι "καλυτερη" λογω του μεγαλυτερου επιπεδου ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥ φωτισμου (στο δρομο ακριβως μπροστα απο το οχημα).
    Στην πραγματικοτητα η φωτιστικη δεσμη που παραγεται απο αυτου του ειδους τις μετατροπες παντα δινει ΛΙΓΟΤΕΡΟ φως ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, και πολυ συχνα υπαρχει μια επικινδυνη ελλειψη φωτος εκει που θα επρεπε να υπαρχει το μεγιστο δυνατο φως.
    Το αποτελεσμα αυτης της ψευδαισθησης ειναι οτι μπορεις να δεις καλυτερα απο την πραγματικοτητα, και αυτο δεν ειναι καθολου ασφαλες.

Ειναι πολυ δυσκολο να υπολογισει κανεις την αποδοση φωτος ενος προβολεα χωρις καταλληλες γνωσεις, πολυ εκπαιδευση και ειδικο μετρητικο εξοπλισμο, διοτι οι προσωπικες αισθησεις του ανθρωπου ειναι πολυ παραπλανητικες. Εχοντας μεγαλη ποσοτητα εντονου φωτισμου στο προσκηνιο (δηλαδη στο δρομο ακριβως μπροστα μας και στα πλαγια) ειναι πολυ παρηγορο και προκαλει μια εντονη εντυπωση "καλου προβολεα".
    Το προβλημα βρισκεται στο οτι οχι μονο ο κοντινος φωτισμος ειναι δευτερευουσας σημασιας οταν κινουμαστε με πανω απο 50 χαω, αλλα εχοντας πολυ εντονο κοντινο φωτισμο κανει τις κορες των ματιων να κλεινουν, χειροτερευοντας την μακρυνη οραση! Και ολα αυτα ενω εχουμε την ψευδαισθηση της επιπλεον ασφαλειας!

Και αυτα βεβαια χωρις να υπολογιζουμε τα τεραστια ποσα ανακλασης στους αλλους οδηγους και ακομα και σε εμας, που προκαλουνται απο τετοια kit HID."

η διαφορα εχει τσεκαριστει με ιδιο μηχανακι διπλα διπλα και πιστεψε με οταν εχω δει με τα ματια μου το αποτελεσμα οι θεωρητικές συζητησεις πανε στο βροντο...
    έμπα στον κόπο να διαβάσεις την μελέτη, μην την προσπερνάς έτσι απλά. Δέν είναι γραμμένη απο ανθρώπους σαν και εμένα άσχετους. Θα εκπλαγείς...

οπως ειπα ελα σε μια συναντηση του k-b να δεις το μηχανακι μου διπλα σε ενα versys χωρις xenon hid kit και θα καταλαβεις

η δεσμη του φωτος οχι μονο ειναι δυνατοτερη αλλα παει και μακρυτερα το φως και οχι ψηλα(υπαρχει η "γραμμη" που σταματαει το φως στο υψος της πινακιδας των αυτοκινητων κανονικα)

να υποθεσω οτι το κειμενο εχει γραψει εισαγωγεας καποιου ακριβου κιτ???

οπως ειπα ελα σε μια συναντηση του k-b να δεις το μηχανακι μου διπλα σε ενα versys χωρις xenon hid kit και θα καταλαβεις

η δεσμη του φωτος οχι μονο ειναι δυνατοτερη αλλα παει και μακρυτερα το φως και οχι ψηλα(υπαρχει η "γραμμη" που σταματαει το φως στο υψος της πινακιδας των αυτοκινητων κανονικα)

να υποθεσω οτι το κειμενο εχει γραψει εισαγωγεας καποιου ακριβου κιτ???

δε γίνεται να σε κάνω να το διαβάσεις με το ζόρι τι να κάνουμε. Οι απαντήσεις απο το "που" "πως" "γιατί" κτλ είναι όλες μέσα σε αυτο το thread

αν βρείς ποτέ 10 λεπτάκια ελεύθερα και ρίξεις μια ματια στη μελέτη θα καταλάβεις. Μέχρι τότε θα είσαι ένας ακόμα που παραπλάνησαν που όμως δεν έχει άσχημο αποτέλεσμα μόνο στην τσέπη του αλλά κυρίως στους απέναντι οδηγούς.

Για μένα είναι απαράδεκτο που αφήνουν την κυκλοφορία σε τέτοια προϊόντα στην αγορά. Πέρα απο την αντικοινωνικότητα είναι και επικίνδυνα. Και το κακό είναι οτι δεν το γνωρίζουμε αλλά ούτε μας ενδιαφέρει να μάθουμε κιολας

η αληθεια ειναι σε μια αναλυση που κανει καποιος χωρις καν να ξερω ποιος ειναι και ποιος ο σκοπος του και οχι η δικη μου εμπειρία και η πραγματικη συγκριση ....

να χαρω εχω σκεπτικο!!!!

τεσπα ναι εχεις δικιο οι λαμπες αλογόνου ειναι καλυτερες, δε πουλαω hid xenon και δε με νοιαζει να αποδείξω το αντιθετο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη καθρεπτες σε tiger 1050
    από suzukimaniac στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2012, 00:54
  2. ΚΟΥΦΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Tiger 1050
    από JZER40 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 02:15
  3. σαμαρια ή βαλιτσες σε tiger 1050
    από adonis7387 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2010, 06:20
  4. xx1100 αμορτισερ σε tiger 1050
    από DrBig στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2010, 20:32
  5. ποσα χλμ μεχρι ρεζερβα σε tiger 1050?
    από adonis7387 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2010, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF