Επειδη δεν το 'πιασα , πως καταλαβες οτι ειναι παραεισαγωγης?![]()
Μια απο τα ιδιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
![]()
Απλά, είχαμε συνενοηθεί τηλεφωνικώς ότι πηγαίνοντας για την μεταβίβαση θα πρέπει να έχει μαζί του και ΟΛΑ τα συνοδευτικά χαρτιά της μοτοσυκλέττας (μάνουαλ στα Ελληνικά, κάρτα εγγύησης, βιβλίο σέρβις κλπ...).Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Όταν όμως τα ζήτησα, άρχισε να λέει ότι ο έμπορος από τον οποίο το αγόρασε (προ 8 μηνών) δεν του τα είχε δώσει, και του είχε πεί να περάσει να τα πάρει μια άλλη μέρα, και εκείνος το είχε αμελήσει και κάτι τέτοια...
Ψυλιάστηκα αμέσως και παίρνοντας επί τόπου την αντιπροσωπεία τηλέφωνο από το κινητό, σε 3 λεπτά τσεκαρίστηκε ο αριθμός πλαισίου και έλαμψε η αλήθεια...
Τόσο τραγικά απλό !!!
Το θέμα είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα εγώ ασχολήθηκα κυρίως με το μηχανάκι και το οικονομικό και αφού με είχε ήδη διαβεβαιώσει πως είναι επίσημο, δεν μου είχε καν περάσει από το μυαλό ότι μπορεί και να μην είναι έτσι, αφού έτσι και αλλιώς θα φαινόταν....
Όπως και φάνηκε....Λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές !!!
Και μετά, άρχισε να βρίζει τον έμπορο που του το πούλησε ότι (τάχα?) τον είχε κοροιδέψει, και (τάχα ?) του είχε πουλήσει μηχανάκι παραεισαγωγής ενώ αυτός νόμιζε ότι ήταν επίσημο... και πιάστο αυγό και κούρευτο...
Εγώ (αν και σαλταρισμένος από το γεγονός) σκέφτηκα ψύχραιμα και του πρότεινα να κάνει μια επιπλέον έκπτωση από την τιμή και να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση, αλλά εκείνος θυμωμένος δεν το δέχτηκε και είπε θα πήγαινε να τσακωθεί με τον έμπορο, θα τον πήγαινε στα δικαστήρια και κάτι τέτοια...
Εεεε όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση να τον παρακαλέσω κιόλας...Θεωρητικά, υπάρχει ακόμα μια (μικρή έως ανύπαρκτη) πιθανότητα να το σκεφτεί πιο ψύχραιμα και σήμερα - αύριο να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να το τελειώσουμε το θέμα (αν και δεν το πιστεύω....).
Και επειδή δεν θέλω να είμαι έστω και 1 στις χίλιες άδικος, δεν αποκλείεται όντως και να την είχε πάθει έτσι αν και τραβηγμένο μου ακούγεται...
Τι να πώ ρε παιδιά...Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα πάθω τέτοιο χουνέρι...Μιλάμε ότι έμεινα με τα λεφτά στο χέρι σαν μαλάκας...Ο κόσμος έχει χαλάσει εντελώς...![]()
![]()
![]()
Xε, χε, χε, χε, χε, χε, χε, χε,.......Νο2.....
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά δεν θα χαλάσει τίποτα![]()
Παρακαλούνται οι γκαντέμηδες του φόρουμ να μην απαντήσουν...![]()
![]()
Y.Γ. V2 rules ......
xe xe xe xe....
V2 RULES yeeeehhhh !!!!!
χε χε χε χε ...
Το ήξερα ότι σιγά σιγά όλοι σας θα βρείτε τον σωστό δρόμο...
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
ωωπ μυριζομαι..... ναι τωρα νομιζω οτι το ακουω κιολας καθαρα.... SV 1000 ?????
οτι και νανε ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ![]()
![]()
Τώρα εγώ είμαι ή δεν είμαι γκαντέμης:hypnotize
Θα δείξει.....![]()
![]()
![]()
Άντε με το καλό ρεεεεεεε....
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Xε, χε, χε, χε, χε, χε, χε, χε,.......Νο2.....
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά δεν θα χαλάσει τίποτα![]()
Παρακαλούνται οι γκαντέμηδες του φόρουμ να μην απαντήσουν...![]()
![]()
Y.Γ. V2 rules ......
ρε θα πείς ή θα σε κάνουμε ban????
πάντως για να λές για V2 είσαι σε καλό δρόμο
και απανταω και εγω με τη σειρα μου:΅
χε,χε,χε,χε,χε.........
μολις πηρα και εγω το καινουργιο μου.....
αν μαντευω σωστα, θα εχουμε ιδια μαρκα, ιδια κυβικα, και δυο κυλινδρα διαφορα........καλοριζικα!!!!!!
Σε λίγη ώρα ο φίλος που έχω αγγαρέψει θα έρθει με το καινούργιο μηχανάκι κάτω από το μπαλκόνι...
Και εγώ διανύοντας την 1η μετεγχειρητική ημέρα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να την κοιτάω....
Άντε και να την βγάλω μια φωτό έτσι για να σας την δείξω...
Να χαίρομαι ή να κλαίω ???![]()
![]()
![]()
Θα σας την δείξω μόλις φτάσει...![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ.ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΤΕ![]()
![]()
Ντροπή σου ρε να παίζεις με τον πόνο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ.ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΑΤΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εάν κρίνω απο το ιστορικό των τεστ ride σου,τοτε είσαι στο V2s κλάμπ.Καλορίζικο και καλοτάξιδο![]()
![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Nα υποθεσω.....K4???Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και απανταω και εγω με τη σειρα μου:΅
χε,χε,χε,χε,χε.........
μολις πηρα και εγω το καινουργιο μου.....
αν μαντευω σωστα, θα εχουμε ιδια μαρκα, ιδια κυβικα, και δυο κυλινδρα διαφορα........καλοριζικα!!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Nα υποθεσω.....K4???![]()
δεν δυσκολευτηκες και πολυ....ε?