Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω, μιας και ξέρω το εκλεκτό μέλος,
είναι:
Τις μπύρες τις φέρνουν μαζί με το φαγητό ?
![]()
είναι:
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
μπα, απο το δελεαρ τις τσιμπαει! στη γειτονια εχει πει οτι κανει διαιτα και ετσι δεν μπορει να παρει απο περιπτερα, ψιλικατζιδικα ή σ.μαρκετς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
είναι:
![]()
ακομα, γιατι νομιζεις οτι φευγει πιο νωρις απο τους υπολοιπους απο δελεαρ? μεχρι να φορτωσει το καφασι στην μηχανη του....![]()
![]()
Αυτή την φωτογραφία εκεί πάνω δεξιά κάπου την έχω ξαναδείΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Πρεπει να σας πω οτι κι εγω επεσα απο τα συννεφα μολις το ειδα...Αλλα μετα που καταλαβα τη θυληκη του πλευρα....Η σχεση μας εξεληχτηκε....Θα βαλω μια πρωτη φωτογραφια για να βοηθησω λιγο....![]()
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και για να βοηθησω λιγο ακομα....Αχ κατα βαθος λυπαμαι το ατυχο μελος που εκανε το λαθος να με απειληση...Που να ηξερε...
Ρε πανουργία …….κάτι μου λέει ότι δεν το γλιτώνεις το χαρμάνι![]()
:rotflmao:
Προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος. Απλώς μερικές φορές το στόμα μου δε δείχνει να συνεργάζεται...!!!
Θέλω να καταγγείλω τον κακεντρεχή και δόλιο RSP για την άδικη συμπεριφορά εναντίων εκλεκτού αλλά και γηραιού μέλους αυτής της κοινότητας των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες....
Κατόπιν τούτου ως Conciliere θα εισηγηθώ την παραδειγματική σου τιμωρία.... Επειδή όμως έχεις ελαφρυντικά (Hondaiος γαρ) αυτή θα είναι πλύσιμο μηχανής με παγωμένο νερό και ξέβγαλμα με σουάζ.....
Ντον Θανάση..... ας μην τον τσιμεντάρουμε ακόμα.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
για τον Πανουργια θελω μονο το καλυτερο...
κανενα "ετοιματζιδικο" δεν εχει την κομψοτητα,την αισθητικη και το φινιρισμα του παραδοσιακου...![]()
ασε που τα ετοιμα εχουν μονο μικρα νουμερα και θα περισσευει ο παπαρας...![]()
Οποτε χρειαστεις ενα χερακι, φωναξε !!!
Καταλαβαινω τον πονο σου ... :wacko:
Κι εγω τα ιδια τραβαω ...![]()
Μην φανταστεις οτι βοηθαω γιατι ΔΕΝ τους παω ΚΑΘΟΛΟΥ (μα καθολου!!!) τους Πανουργιαδες ...![]()
Βοηθαω μονο και μονο για να ΜΗΝ κουραζεσαι ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οποτε χρειαστεις ενα χερακι, φωναξε !!!
Καταλαβαινω τον πονο σου ... :wacko:
Κι εγω τα ιδια τραβαω ...![]()
Μην φανταστεις οτι βοηθαω γιατι ΔΕΝ τους παω ΚΑΘΟΛΟΥ (μα καθολου!!!) τους Πανουργιαδες ...![]()
Βοηθαω μονο και μονο για να ΜΗΝ κουραζεσαι ...![]()
![]()
ναι, καλα! ειναι "γνωστο" οτι καπου θελεις και εσυ να ξαμολησεις τα "οικοδομικα" σου υλικα, και οχι για να "βοηθησεις"! :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, καλα! ειναι "γνωστο" οτι καπου θελεις και εσυ να ξαμολησεις τα "οικοδομικα" σου υλικα, και οχι για να "βοηθησεις"! :rotflmao:![]()
Μεταξυ μας ...
Μιας και σε συμπαθησα ... :wacko:
Αν βοηθησεις (δηλαδη κανεις ΟΛΗ την δουλεια) και τελειωσουν τα περισευματα με τους Πανουργιαδες ...
Σκεφτομαι να σε "αναβαλω" ...![]()
![]()
αν ειναι ετσι, οκ! αρκει να μην το πεις σε κανενα αλλο! ουτε που θα τον θυμαστε! επαγγελματικη δουλεια λεμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μεταξυ μας ...
Μιας και σε συμπαθησα ... :wacko:
Αν βοηθησεις (δηλαδη κανεις ΟΛΗ την δουλεια) και τελειωσουν τα περισευματα με τους Πανουργιαδες ...
Σκεφτομαι να σε "αναβαλω" ...![]()
![]()
α πα πα πα πα πα πα πα πα εγω δεν κανω τετοια πραγματα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ έχω την καλή διάθεση να υπερασπιστώ το εκλεκτό μέλος! :rotflmao: :rotflmao:
έι, ψιτ! εκλεκτό μέλος! -70% για τα καλά μου, αληθινά και αγνά λόγια!![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν ξεχνω καλα μου παιδια...![]()
θα'ρθει εκεινη η ωρα που "καθε κατεργαρης στον παγκο του"...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
tanasi ksero ke dio alvanous me paliorouxa ke galotses pou zexnoun podarila na stous stilo?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
για τον Πανουργια θελω μονο το καλυτερο...
κανενα "ετοιματζιδικο" δεν εχει την κομψοτητα,την αισθητικη και το φινιρισμα του παραδοσιακου...![]()
ασε που τα ετοιμα εχουν μονο μικρα νουμερα και θα περισσευει ο παπαρας...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
καπου το ξερω αυτο το δωματιο!!μα πιανου ειναι !!!γιαυτο εφυγε η κοιλια????χμ......αλλα μπυρα μωρε χαθηκε μια σοδα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για χωνεψει
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Ρε ειστε ολοι χαλιες.....λεμε...