Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Kλοπη εξάτμισης

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ????????... όταν κάνεις καταγγελία για κλοπή το πειστήριο παραμένει στην αστυνομία μέχρι να οριστεί αν αυτό είναι όντως κλοπιμαίο ή οχι. Απο εκεί και πέρα για μυνήσεις κτλ.. ναι .. πάει τόσο γιατί δεν τον έπιασες επ' αυτοφώρο και είναι ο λόγος σου ενάντια στον δικό του.

Μήπως έκανες κάτι λάθος στην διαδικασία αδερφέ;.. μίλησε με δικηγόρο να πάρεις νομική συμβουλή;.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...κοιτα ρε πστ μου, ενα+ χρονο μετα να την βρεις και να μη μπορεις να κανεις τελικα (πιθανων) τιποτα!

Να σου πω...τι θα εκανα?

Μπα, ασ το... κανε ο,τι καταλαβαινεις εσυ!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο αλλά έπραξα λίγο διαφορετικά.

Η Ιστορία

Εγώ ήμουν 20 χρονών και είχα ένα DT200R. Του φορούσα τελικό DEP. Θυμάμαι για να αγοράσω το τελικό μαζί με κάτι άλλα καλούδια δούλεψα ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο καρπούζι στην Αμαλιάδα.

Ένα πρωί σηκώθηκα και πήγα να πάρω το μηχανάκι να πάω για μπάνιο και απλά έλειπε το τελικό. Να πω ότι την μηχανή την παρκάριζα στην αυλή μου.

Κοντολογίς η δικιά μου εξάτμιση βρέθηκε 1 χρόνο μετά σε ίδιο μηχανάκι στην Αμαλιάδα. Τυχαίο?? δεν νομίζω. Προφανώς τα πουστρόνια με είχαν δει με τη μηχανή που πήγαινα για δουλειά, με ακολούθησαν στην Πάτρα και κάποιο βράδυ ψείρισαν το τελικό.

Σταμάτησα και περίμενα να έρθει ο ιδιοκτήτης της μηχανής. Δεν περίμενα πολύ κι εμφανίστηκε. Τον ρώτησα αν είναι οκ το τελικό πάνω στο μηχανάκι. Μου απάντησε ότι πάει "αέρας" κλπ.

"Ρε φίλε" του λέω, βάλτο μία μία μπροστά να το ακούσω, και όπως το έβαλε μπροστά, έβαλα το χέρι μου πάνω στο γκριπ για να ανεβάσω λίγες στροφές και άμεσα του τσίμπησα τα κλειδιά.

Με τα κλειδιά στην τσέπη και πάνω στο μηχανάκι μου, του φώναξα να έρθει να τα πάρει από το αστυνομικό τμήμα.

Το έργο ολοκληρώθηκε στο Α.Τ. Αμαλιάδας, η εξάτμιση ήρθε στα χέρια μου με συνοπτικές διαδικασίες.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ε ρε κατάρα!!! Πολύ εύκολο να μπλέξεις τελικά...
    Τι να πω ρε φίλε, δεν ξέρω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αξίζει μια εξάτμιση περισσότερο από τη σωματική σου ακεραιότητα;
    Σου το γράφω αυτό και παράλληλα σκέφτομαι την αυτοδικία, την εκδίκηση, την "κλοπή" του αντικειμένου προκειμένου να γυρίσει στον αρχικό του κάτοχο...Όλες οι παραπάνω λύσεις εγκυμονούν κινδύνους για το "καλώς έχειν" του εαυτού σου. Το καταλαβαίνεις.
    Ο νόμος δε σε προστάτεψε. Δε γνωρίζω αν θα μπορούσες νομικά να το κυνηγούσες επιπλέον, μίλησε με το δικηγόρο σου.
    Εγώ θα το άφηνα (επίσημα) εκεί...
    Εσύ να είσαι καλά

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πολυ λιγα πραγματα αξιζουν το ρισκο της σωματικης ακεραιοτητας μας.

Ελα ομως που καποια στιγμη μπορει να σαλταρεις και να πεις ως εδω....

Ισως και να εχουμε δωσει υπερβολικη αξια σε σωματικες ακεραιοτητες. ψυχηκες ηρεμιες κτλ...

Νέο μέλος
    Παιδια ενα καταλαβα, οτι σε τετοια περιστατικα η αστυνομια ΔΕΝ μπορει να σε βοηθησει.
    Αλλα ήμουν με το παπακι και έπρεπε υποχρεωτικα να τους καλουσα γιατι θα τον έχανα. Παντως μεχρι τη Πειραιως τον ειχα στα 60 μετρα διαφορα, αν εβγαινε Κυφισο τον ειχα χασει σιγουρα.
    Απο εκει και μετα ηταν παρών η αστυνομια και όλα πήραν το δρόμο τους...

Τωρα δεν πηρα καμια απαντηση σε τιποτα, οταν τους ρωτησα γιατι αφου δεν την εχει κλεψει αυτος ανεβηκε στο μηχανακι σαν τρελος και το εβαλε στα ποδια.
    Τους ειπε οτι βιαζοτανε και επρεπε να φύγει.
    Ναι τους λέω αυτος ομως δεν πήγε να φύγει αλλα να ΞΕΦΥΓΕΙ, μεγαλη η διαφορα.
    Αν ηταν σωστος ας μου εδεινε τα στοιχεια του και να μου ελεγε βιαζομε τωρα η κατι τετοιο,
    αυτος μολις ακουσε 100 το εβαλε στα ποδια.
    Επισεις στη προσπαθεια του να ξεφύγει πέρασε πανω απο 10 κοκκινα φαναρια, απο τα οποια τα 2 απο αυτα τα είδαν οι ΔΙΑΣ, για τα οποια ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ :hypnotize

Επισης ζητουσα να γινει αυτοφορη διαδικασια καθως ειχα στοιχεια, φωτογραφιες, μαρτυριες κτλ οτι η συγκεκριμενη εξατμιση ειναι 1000% δικη μου.
    Μου ειπαν οτι δεν γινετε αυτοφορη διαδικασια γιατι η μυνηση κατα αγνωστου που εχεις κανει ειναι πανω απο χρόνο.

Τους ρωτησα να φερει τον φιλο που του την έδωσε η τουλαχιστον να αναφέρει το όνομα του,
    ούτε εκεί πήρα απάντηση, απλως δεν θύμαμε πως το λένε και δεν ξέρω που θα τον βρω.

Δηλαδή με λίγα λόγια του δίνουν το χρόνο να βρεί ψευτικους μαρτυρες ή οτι αλλο θέλει.
    Του αφήνουν την εξατμισή μου στα χερια του, την οποια μπορει να παραποιήσει η να εξαφανήσει ή οτι αλλο θέλει ( ενω ειχα τα στοιχεια εκεινει στη στιγμη να αποδείξω οτι είναι δικιά μου).
    Και στη τελική μονο συγνώμη δεν του ζήτησαν.

Σαν να του λεμε συνεχισε αγορι μου, μαλακες ειμαστε εμεις εδω θα σου κλανουμε τα αρχίδια κάθε φορα.

Το καλο της υποθεσης?

Πλέον γνωριζόμαστε
    ξερω φατσα ονομα και επιθετο

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnino
    Το καλο της υποθεσης?

Πλέον γνωριζόμαστε
    ξερω φατσα ονομα και επιθετο

Απλά πρόσεχε...δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει ο άλλος...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Είναι τραγικό να μην μπορείς να ξεκινήσεις καν μια νόμιμη διαδικασία για να μπορέσεις να βρεις το δίκιο σου...

Κάθε ενέργεια σου πάντως απο εδω και πέρα σχετικά με το θέμα "ζυγισέ" την καλά πριν προχωρήσεις.Δεν θέλει και πολύ στην καλύτερη να βρεθείς απο κατήγορος, κατηγορούμενος.

Καλή τύχη (σε όλους μας ευχομαι, διαβάζωντας τέτοιες καταστάσεις)..
    Quod me nutrit... me destruit.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ..πλάκα κάνεις...

αβοήθητος τελείως.

Ευτυχώς έχεις κι άλλες εναλλακτικές. Ελπίζω να έχεις την διεύθυνσή του.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Μία κοπελιά από εδώ μέσα δεν είχε χαράξει τα αρχικά της σε όλα τα κομμάτια από το ΚΤΜ της?

Μήπως να το σκεφτούμε?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Καλα μωρε π.μ και τηλεφωνα δεν εχετε??
    Λετε ετσι δημοσια για "αλλες εναλλακτικες" κλπ ??
    Αν παθει κατι αυτος, και υπαρχει ακομα αυτο το θρεντ θα μπλεξεις ασχημα.

Δεν ειναι συζητηση με τους φιλους σου εδω. Διαβαζει οποιος θελει. Και τα γραπτα μενουν ...

Νέο μέλος
    dmf εχεις απολυτο δίκιο,
    οπως μπορεις να δεις σε οτι εγραψα δεν απειλησα
    ουτε ειπα οτι θα πραξω κατι.
    Ουτε χρειαζοντε τετοιες συμβουλες

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

Δεν ειναι συζητηση με τους φιλους σου εδω. Διαβαζει οποιος θελει. Και τα γραπτα μενουν ...
    θανκζ για το χεντς απ.

Με παρΑξήγησες, όμως...

εννοούσα ότι αν ξέρει που μένει ο κλέφτης, μπορεί ο φίλος μας να πάει με τον πατέρα του και να του την ζητήσει. Ευγενικά.

Να καθήσουν ήρεμα να το συζητήσουν πίνοντας Ελληνικό καφεδάκι με λΕκούμι και οπωσδήποτε θα καταλήξουν σε μιά λυση που να συφέρνει και τα δύο μέλη. Πολιτισμένα, πράμματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Καλα μωρε π.μ και τηλεφωνα δεν εχετε??
    Λετε ετσι δημοσια για "αλλες εναλλακτικες" κλπ ??
    Αν παθει κατι αυτος, και υπαρχει ακομα αυτο το θρεντ θα μπλεξεις ασχημα.

θα του κλασουν επειδη του ειπαμε 5 πραγματα θα παει να τα κανει κιολλασ.
    χαλαρωστε εδω δε μπορει να βγαλει ακρη ξεροντασ ποιοσ εχει την εξατμιση του αμα παθει κατι ο αλβανος θα του ριξουν ευθυνη επειδη μασ ειπε τον πονο του???

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προστατευτικο εξατμισης
    από crs-k στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 18:17
  2. Σκασίματα εξάτμισης..
    από AmIinside? στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2005, 09:26
  3. Kλοπή R1 και πάλι απο Ηράκλειο Αττικής , παληκαριού...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 08:44
  4. Τελικό εξάτμισης ....
    από m1ke στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 23:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας