Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 99

Θέμα: τι μελλον εχω εγω??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Δεν ξερω αν ειναι δα τοσο καλα εκει εξω απο την Ελλαδα Παγκοσμιοποιηση φιλε μου ειχαμε τα δικα μας τα χαλια μαζεψαμε και τα εισαγωμενα και μας εμεινε μονο ο ηλιος πολυ σημαντικο και αυτο τουλαχιστον να βγαινεις απο το σπιτι να βλεπεις την Φυσικη ομορφια.Εγω δεν θα μπορουσα να ζησω εξω απο την γυαλα μου μου αρεσει εδω να ειμαι σε 20 λεπτα στην Θαλασσα και σε αλλα 20 μεσα στο δασος.Το σιγουρο ειναι οτι αν φυγεις ποτε δεν θα σου αρεσει η Ελλαδα εκτος τον διακοπων.Καλη τυχη σε οτι επιλεξεις
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    περπατουσα στον δρομο πριν λιγο και σκεφτομουν.. μια χωρα με τοσες προοπτικες.. για τουρισμο για αναπτυξη της γεωργιας.. με ηλιο αερα θαλασσες..και εφτασε να παρακαλαει τσιρακια.. για μερικα χρηματα.. βαρεθηκα να τους ακουω.. ο ενας χειροτερος απτν αλλον.. για εμενα προσωπικα ενα δευτερο κινημα μεταναστευσης ερχεται..και μπορει να μην το δουμε τωρα..αλλα θα γινει..ειναι θεμα χρονου.. οι ελληνες στο εξωτερικο μεγαλουργουν.. δειτε τα πανεπιστημια.. μεγαλη μεριδα απο αυτες ειναι ελληνες.. γιατι? γιατι εκει δειχνουν οτι μπορουν.. δεν μπλεχνου με παραταξεις βουλευτες κολιτιλικια.. ακομα θυμαμαι τον 28 χρονο γκει καθηγητη μου στην αγγλια... εκει μετραει το ποιος εισαι και οχι το τι δειχνεις.. αχ ρε ελλαδιτσα..
    μακαρι να γυριζαμε 10 χρονια πριν.. ποτε δεν ακουσα τους δικους μου να λενε οικονομια τοσο συστηματικα.. ποτε δεν ειδα τον πατερα μου τοσο σκεφτικο.. και ειναι και δημοσιο... τι να λενε αλλοι που απολυθηκαν στα 50 τους...
    φιλε μου αν εισαι αστερι θα λαμψεις και στο εξωτερικο και στην ελλαδα.
    αν εισαι της σειρας θα περιμενεις στην σειρα.

οσο για την γεωργια και τον τουρισμο αληθεια γιατι δεν στραφηκες και εσυ εκει οπως και τοσο αλλοι?
    ξερεις γιατι? γιατι αυτες ειναι δευτερατζες ενασχολησεις.

και μου πεις οτι δεν εχει κινητρα η γεωργια και ειναι πεθαμενη γιατι πιο πεθαμενη απο την επιστημη που διαλεξες δεν ειναι με τιποτα.

εχω φωτογραφειο και εδω και 10 χρονια βλεπω μαθητες με 20 να τρεχουν να προλαβουν να βγαλουν φωτογραφιες για στρατιωτικες σχολες.

αυτο ειναι ο ελληνας καβατζα τιποτα αλλο
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    ρωτα για τα ωραρια εργασιας στην αυστραλια και τον τροπο ζωης τους και μετα πηγαινε.
    το καλοκαιρι ημουν με μια ελληνοαυστραλεζα καθε φορα που γυριζω πισω μου λεει παθαινω καταθλιψη τουλαχιστον για 6 μηνες.

καλα λεφτα αλλα ωραριο 8-8 και μια εξοδος σαββατο βραδυ γιατι το σινδευ ειναι τοσο μεγαλο που θελεις μια ωρα να πας και μια να γυρισεις οποτε δεν εχεις κουραγιο να πας ουτε στο περιπτερο.
    και φυσικα κανεις λογος για καφετερεια της γειτονιας.
    τεραστια κλαμπ μονο που πρεπει να πας απο της 6 το απογευμα για να παρκαρεις και να συναντησεις τους φιλους σου

Φιλε μου, αν μπορεις μην μου απαντας σε κανενα θεμα μεσα στο φορουμ.
    Παντα θελεις να μου πεις πραγματα (που ξερω ηδη) με την λογικη σου που ειναι απλα απιστευτη.
    Εχω ζησει Αυστραλια κ εχω δει την ζωη τους.
    Δουλευουν 10 ωρα, οχι 12ωρα αλλα ολλο μου το σοι εχουν 2 σπιτια ο καθενας κ τα βασικα τους ειναι Βίλες.
    Χεστηκα να δουλευω 10 ωρες την ημερα αλλα να ζω κ να εχω οτι θελω.
    Να μπορω το καλοκαιρι να πηγαινω διακοπες.
    Να εχο porche
    Να απολαμβανω τους κοπους μου κ οχι να ζω για να επιζω.
    Η αποσταση δεν ειναι μια ωρα εκτος απο τις ωρες αιχμης,
    αλλα εκει εχουν μετρο που εχει παντου σταση κ οσο μακρια κ να εισαι σε 15 λεπτα εισαι στην δουλεια σου.
    Καφετεριες εχουν λιγες αλλα τα club τους ειναι καλα.
    Και σαν χωρος κ σαν αριθμος.
    Λοιπον κανε παραθεσεις σε αλλους γιατι δεν εχω την υπομονη να σου απανταω.
    I find your lack of faith disturbing.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παπαριές καμαρωτές που λέει κι ένας φίλος. Είμαι 42 πτυχ μηχ Η/Υ με ειδικότητα σε δίκτυα τηλεπικοινωνίες, με CISCO πιστοποίηση κι έχω κατάστημα πληροφορικής. Εδώ και χρόνια πληρώνω τις κόντρες των αλυσίδων που γ@μάνε τις τιμές. Αναγκάζομαι κι εγώ και όλοι οι συνάδελφοι να πουλάμε τσάμπα την επιστήμη μας. Σου λέει αγόρασα από σένα που είσαι πολύ καλός όπως έχω μάθει αλλά πάρε μου και μια πίπ@ γιατί σε προτίμησα και δεν πήγα στο Πλαίσιο ή όπου αλλού. Και πρέπει ν' απολογηθώ για την όποια αστοχία του υλικού και γιατί το τάδε γκατζετάκι που έχει ο όποιος e-shop το έχω 1 ή 2 ? ακριβότερα, αλλά αν τους το πουλήσω, πρέπει να δείξω σε όλη την οικογένεια πως δουλεύει. Πρόσφατα τα πήρα στο κρανίο όταν ένας παλιός πελάτης μου που έχει πόστο σε δημ. υπηρεσία και για όλες τις αγγαρίες ερχόταν σε μένα, πήρε pc από αλυσίδα και προσπάθησε να με βγάλει μαλάκα όταν αφού ζήτησε τηλεφωνικά τη βοήθειά μου, πήρα την διαχ/ση του υπολογιστή του από μακριά και αφού είδα με τα ίδια μου τα μάτια από που είναι αγορασμένο το pc, του είπα ότι η χρέωση για να στο φτιάξω είναι 40?. Όλα αυτά ΟΚ, έμαθα να ζω έτσι. Αλλά .... η κόρη μου είναι 17 και μου ζήτησε τη βοήθειά μου για να δηλώσει κατεύθυνση. Είναι μαθήτρια του 19 και ειλικρινά δεν ξέρω τι να της απαντήσω. Με ρώτησε αν θα υπάρχει η επιχείρηση όταν αυτή θα τελειώσει τις σπουδές της (θέλει ν' ακολουθήσει τα δικά μου βήματα και ας μην κρυβόμαστε είναι μια καλή "προίκα"). Δεν ξέρω, της απάντησα. Προσανατολίζομαι να την σπρώξω παράλληλα με τις σπουδές της να κάνει και 2 ακόμα ξένες γλώσσες και να φύγει. Η 2η κόρη μου είναι 5,5 χρόνων και ο προβληματισμός μου και γι' αυτή μεγάλος. Δεν μπορώ να τους απαντήσω σε βασικά ερωτήματα που μου κάνουν και τις βλέπω λόγω όγκου εργασίας ελάχιστα. Έχω μετανιώσει σας λέω αλήθεια που έκανα παιδιά και ζω στην Ελλάδα. Τα παιδιά μας χρωστάνε πριν ακόμα γεννηθούν, εμείς άστο καλύτερα, θα πεθάνουμε δουλεύοντας. Αρκεί να σας πω ότι στο ολυμπιακό κολυμβητήριο της Πάτρας που πάει η μικρή 2 χρόνια τώρα, δεν έχουν λέει γκάζι να ζεστάνουν τα νερά και τα πιτσιρίκια κάνουν προπόνηση σε παγωμένο νερό.
    Ρε πστ μου φόρτωσα πάλι, έτσι μου 'ρχεται να τα γ@αμήσω όλα και όλους.

Φίλε κοπάνα την από το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα
    και μη μου πει κανείς ότι δεν αγαπάω τη χώρα μου γιατί θα χεστούμε. Ρε πάρτε το χαμπάρι ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    περπατουσα στον δρομο πριν λιγο και σκεφτομουν.. μια χωρα με τοσες προοπτικες.. για τουρισμο για αναπτυξη της γεωργιας.. με ηλιο αερα θαλασσες..και εφτασε να παρακαλαει τσιρακια.. για μερικα χρηματα.. βαρεθηκα να τους ακουω.. ο ενας χειροτερος απτν αλλον.. για εμενα προσωπικα ενα δευτερο κινημα μεταναστευσης ερχεται..και μπορει να μην το δουμε τωρα..αλλα θα γινει..ειναι θεμα χρονου.. οι ελληνες στο εξωτερικο μεγαλουργουν.. δειτε τα πανεπιστημια.. μεγαλη μεριδα απο αυτες ειναι ελληνες.. γιατι? γιατι εκει δειχνουν οτι μπορουν.. δεν μπλεχνου με παραταξεις βουλευτες κολιτιλικια.. ακομα θυμαμαι τον 28 χρονο γκει καθηγητη μου στην αγγλια... εκει μετραει το ποιος εισαι και οχι το τι δειχνεις.. αχ ρε ελλαδιτσα..
    μακαρι να γυριζαμε 10 χρονια πριν.. ποτε δεν ακουσα τους δικους μου να λενε οικονομια τοσο συστηματικα.. ποτε δεν ειδα τον πατερα μου τοσο σκεφτικο.. και ειναι και δημοσιο... τι να λενε αλλοι που απολυθηκαν στα 50 τους...
    Να σε "ζορίσω"λίγο? Είσαι σε μια χώρα με τόσες προοπτικές, που εσύ ο ίδιος αναφέρεις, και πήγες και ξόδεψες χρόνο και ΧΡΗΜΑ για κάτι το οποίο δεν έχει εφαρμογή σε μια χώρα με αυτές τις προοπτικές....

Εχω βαρεθεί να ακούω πτυχιούχους 25-30 να λένε για ανεργία.... Δεν ήξερε κανείς σας τι παίζει εκεί έξω? Εχω βαρεθεί επίσης να ακούω να ψάχνουν τεχνίτες με 2 και 2 μιση χιλιάρικα το μήνα και να μην βρίσκουν. Και τέλος έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να βλέπω παιδάκια να πιάνουν μια δουλεία και λόγο πτυχίου να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. (και φυσικά η πόρτα ανοίγει πολύ εύκολα προς τα έξω με τέτοιες συμπεριφορές)

Θα συμφωνίσω, ίσως για άλλους λόγους, με τον mike. Εμείς φταίμε. Οχι γιατί ψηφίζουμε τους 300. Και κάποιους άλλους 300 να ψηφίζαμε δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δουλειές για 50-60 χιλιάδες πτυχιούχους που βγάζουν τα ελληνικά ιδρύματα, και άλλους τόσους που έρχονται απο εξωτερικό. Φταίμε γιατί θέλαμε να βολευτούμε σχεδόν όλοι στο δημόσιο, και έχει ο θεός. Bad news guys: Δεν υπάρχει θεός. Υπάρχει θέληση και τσαμπουκάς.....

Καί κόφτε πια το χαπάκι για τα λαμόγια που τα έφαγαν. Το μισό δυναμικό αυτής της χώρας είναι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν παράγουν απολύτως τίποτα και πληρώνονται παραπάνω απο τους ιδιωτικούς. Και που φίλησαν κατουρημένες ποδιές και που ήταν κοματόσκυλα κλπ κλπ. Τα λαμόγια είμαστε, σχεδόν, όλοι μας.

Και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Μαιλή του ΚΚΕ που πριν λίγο δήλωσε ότι το κόμμα είναι εναντίον του Συντάγματος. Αντε για έναν δεύτερο εμφύλιο παιδία.... (μα να συμφωνώ με μητσοτάκη ρπμ???? )
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    κινητρα η γεωργια? αμφιβαλω. ποια κινητρα? το λαδι η το κρασι? απο κρητη ειμαι. οι γονεις μου σε χωριο γεννηθηκαν εγω εκει μεγαλωσα. ειδα τον εξευτελισμο της σταφιδας απο πρωτο χερι. ειδα την ξεφτιλα να σ αγοραζουν ενα κιλο σταφυλι για κρασι 30 λεπτα. ειδα την ξεφτιλα το λαδια να πεφτει ενα ευρο οσο το νερο. ειδα την ξεφτιλα να προσπαθεις να δημιουργησεις οικολογικα προιοντα με αποτελεσμα αν δεν εχεις να τα σπρωξεις καπου να χανεις τα παντα. ειδα την ξεφτιλα ο παραγωγος να παιρνει τα αρχι. οσο κα να προσπαθει.. μην με ρωτας λοιπον γιατι δεν στραφηκα στην γεωργια.. οχι γιατι δεν μου αρεσει.. αλλα γιατι πλεον την εχουν εκμηδενισει δημιουργοντας συνθηκες εντελως αρνητικες για οποιον παει να κανει κατι..
    οσο αναφορα την ψυχολογια το οτι ειναι πεθαμενη μαλλον δεν εισαι καλα πληροφορημενος.. η ψυχολογια ανθει απλα και μονο γιατι ο συγχρονος τροπος ζωης την κανει αναγκαια οχι μονο για τον καθημερινο ανθρωπο αλλα και για τον ανθρωπο του μελλοντος.
    χωρις παρεξηγηση ε?
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

και οσοι δεν εχουν παιδια ,το σκεφτονται τωρα ...........γαμα τα

αντε πεστο στην γυναικα ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Στο καλό "Έλληνες", τον πούλο από Ελλάδα.

Φιλικά πάντα,έτσι?

κινητρα η γεωργια? αμφιβαλω. ποια κινητρα? το λαδι η το κρασι? απο κρητη ειμαι.
    αλλος ειχε 10 στρεμματα και δηλωνε 50.........καποιοι πηραν καλα φραγκακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Στο καλό "Έλληνες", τον πούλο από Ελλάδα.

Φιλικά πάντα,έτσι?
    ο τελευταιος να κλεισει την πορτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    ισχυει φυσικα. δηλωνες αλλα 100 για να παρεις επιδοτηση. η πουστια της πουστιας ω πουστια.
    ας μην μιλησουμε βεβαια για τα πανεπιστημια και τα νοσοκομεια..
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    και οσοι δεν εχουν παιδια ,το σκεφτονται τωρα ...........γαμα τα
    αντε πεστο στην γυναικα ........
    Στο τέλος θα σκεφτόμαστε και τη "γυναίκα" Γιώργη.. αλλά και πάλι θα βρουν να μας χτυπήσουν με φόρο στη μ@λακία..

Βλέπω τον κόσμο γύρω μου κι απογοητεύεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ αλλά μέχρι στιγμής αντιστέκομαι, για να δούμε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Μην χάσουμε τη μπάλα τώρα.

Παιδιά είχαν και ο Λεωνίδας και οι 300, παιδιά είχαν και οι αγωνιστές του '21, παιδιά είχαν και οι στρατιώτες της Πίνδου το '40...

Το μέλλον είναι μαύρο, αλλά δεν θα πέσουμε αμαχητί γαμώ το κέρατό μου.

Ναι, τους ψηφίσαμε τόσα χρόνια κι ας τα βλέπαμε γιατί ελπίζαμε ότι κι εμείς κάπως θα βρούμε την άκρη.

Τώρα είμαστε μόνοι μας και όλοι μαζί. Αυτοί θα επιβιώσουν, θα πληρωθούν καλά για το ξεπούλημα της χώρας. Εμείς, όσοι μείνουμε εδώ πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή, γιατί ?

Δεν θα σας πω εγώ γιατί, θα το βρει ο καθένας μόνος του, μέσα του.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Να σε "ζορίσω"λίγο? Είσαι σε μια χώρα με τόσες προοπτικές, που εσύ ο ίδιος αναφέρεις, και πήγες και ξόδεψες χρόνο και ΧΡΗΜΑ για κάτι το οποίο δεν έχει εφαρμογή σε μια χώρα με αυτές τις προοπτικές....

Εχω βαρεθεί να ακούω πτυχιούχους 25-30 να λένε για ανεργία.... Δεν ήξερε κανείς σας τι παίζει εκεί έξω? Εχω βαρεθεί επίσης να ακούω να ψάχνουν τεχνίτες με 2 και 2 μιση χιλιάρικα το μήνα και να μην βρίσκουν. Και τέλος έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να βλέπω παιδάκια να πιάνουν μια δουλεία και λόγο πτυχίου να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. (και φυσικά η πόρτα ανοίγει πολύ εύκολα προς τα έξω με τέτοιες συμπεριφορές)

Θα συμφωνίσω, ίσως για άλλους λόγους, με τον mike. Εμείς φταίμε. Οχι γιατί ψηφίζουμε τους 300. Και κάποιους άλλους 300 να ψηφίζαμε δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δουλειές για 50-60 χιλιάδες πτυχιούχους που βγάζουν τα ελληνικά ιδρύματα, και άλλους τόσους που έρχονται απο εξωτερικό. Φταίμε γιατί θέλαμε να βολευτούμε σχεδόν όλοι στο δημόσιο, και έχει ο θεός. Bad news guys: Δεν υπάρχει θεός. Υπάρχει θέληση και τσαμπουκάς.....

Καί κόφτε πια το χαπάκι για τα λαμόγια που τα έφαγαν. Το μισό δυναμικό αυτής της χώρας είναι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν παράγουν απολύτως τίποτα και πληρώνονται παραπάνω απο τους ιδιωτικούς. Και που φίλησαν κατουρημένες ποδιές και που ήταν κοματόσκυλα κλπ κλπ. Τα λαμόγια είμαστε, σχεδόν, όλοι μας.

Και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Μαιλή του ΚΚΕ που πριν λίγο δήλωσε ότι το κόμμα είναι εναντίον του Συντάγματος. Αντε για έναν δεύτερο εμφύλιο παιδία.... (μα να συμφωνώ με μητσοτάκη ρπμ???? )

Συμφωνούμε .

Παράθεση από εδώ :http://www.moto.gr/forums/newreply.p...postid=1742387

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τα παράσιτα και του κάθε είδους λαμόγια και παράσιτα, ευθύνονται κατά ένα μεγάλο ποσοστό για ότι περνάμε σήμερα & για τα χειρότερα που θα περάσουν οι μικρότερες γενιές.

Δυστυχώς, σε καθημερινές συζητήσεις που έχω με μεσήλικες, δεν αντιλαμβάνονται τη ευθύνη τους για αυτή τη κατάντια, καθώς επίσης και το ότι πολλές φορές αβαντάρουν αυτά τα παράσιτα, ή είναι οι ίδιοι. Είναι κρίμα, αλλά κάποιες γενιές έχουν μάθει να είναι παράσιτα, να ζουν από τον αέρα.
    Στη χώρα ετούτη, όλο και περισσότερο πείθομαι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, τουναντίον θα είναι όλα χειρότερα. Αυτά τα καθημερινά παράσιτα, έχουν ευνουχίσει και τα παιδιά τους και τις νέες γενιές & ένας μεγάλος αριθμός κοιμόταν και ξυπνούσε με το στόχο να γίνει παράσιτο.
    Το μόνο που μου δημιουργείτε, είναι μια αριθμητικά διογκόμενη απέχθεια για αυτή εδώ τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Οι βαλίτσες της μηχανής είναι φορτωμένες, ένα μικρό ποσό στο συρτάρι και ο δρόμος ανοίγει.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Έχω πάψει να βλέπω τηλεόραση, δεν διαβάζω εφημερίδες, αλλά ενημερώνομαι από internet. Φιλτράρω αυτά που διαβάζω όσο μπορώ, αναλύω όσο ξέρω τα οικονομικά (δεν είμαι οικονομολόγος), προσπαθώ (πάντα προσπαθούσα) να δω την θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά ρε παιδί μου είναι άδικο άλλος να γ@μεί κι άλλος να πληρώνει και στην τελική νομίζω ότι οι πολιτικοί μας ζούν σε άλλο κόσμο. Ρε σεις δεν υπήρξε ούτε μια τιμωρία ρε, εδώ παρκάρεις σε πεζοδρόμιο και σου κόβουν τον κώλο και αυτοί αποδεδειγμένα έκλεβαν κι έκαναν λαμογιές και ........ τίποτα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;
    από Respect στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 17:09
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα