Γεώργιε.... Θα τιμωρηθείς για ασέβεια.... 134 τροχό σε V2 είναι πολλάΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
..... μετρηθηκε 134 στον τροχο, σε δυναμομετρο dynojet, που δεν ειναι και λιγα.....![]()
![]()
Γεώργιε.... Θα τιμωρηθείς για ασέβεια.... 134 τροχό σε V2 είναι πολλάΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
..... μετρηθηκε 134 στον τροχο, σε δυναμομετρο dynojet, που δεν ειναι και λιγα.....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΤΟ VTR-F με το SP-2 το μόνο κοινό που έχουν είναι οτι και τα δύο έχουν V2 μοτέρ και έχουν ίδια χωρητικότητα, ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία.
Τα 4κύλινδρα σπορ μηχανάκια έτσι όπως έχουν γίνει είναι καλύτερα για τα πάντα, ροπή έχουν περισσότερη, στην πίστα πάνε καλύτερα, κόντρες-για όποιον ενδιαφέρεται, βάρος- 20 λιγότερα τι σου λέει; εμπορικότητα...
Τονίζω, αν και με βλέπω φάουλπρίν κάνεις μια τέτοια κίνηση καλό είναι να ξέρεις τι αγοράζεις...
Πλάκα κάνω!Η αλήθεια είναι ότι με εκφράζει αυτό το μηχανάκι.Μόνο ένα V-2 σε κάνει να νιώθεις ότι σου ξεκολάει το στομάχι!Μην νομίζετε ότι κάνω τον ινδιάνο στην εθνική οδό με αμάνικα και χωρίς κράνος!!!(το έχω δεί κι αυτό)!![]()
Απλά είμαι ροπιομανής!!!!![]()
![]()
Υ.Γ.Το καινούριο κράνος Arai rx-7 Τριχαίρ το ξέρετε;
Το θέλω με ανταύγειες!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε Gixxerpap,θα ήταν εφικτό να τα πούμε με τον φίλο σου από κοντά;Δύσκολα βρίσκεις ιδιοκτήτη ενός sp-2.
Κερνάω τις μπύρες!
![]()
![]()
![]()
Αλλά το VTR SP2 είναι ένα από τα πιο όμορφα μηχανάκια
που βγήκανε στην παραγωγή ποτέ, όμως η χρήση του
παραείναι εξειδικευμένη και νομίζω ότι 16000 δεν αξίζει
να τα δώσεις για τέτοιο μοτό...
Αλλά η τελική απόφαση είναι δικιά σου και μόνο δικιά σου..
Άν σου κάνει ΚΛΙΚ πάρτο χωρίς δεύτερη κουβέντα αλλά
απλά ψάξτο σε βάθος μπάς και σε "γεμίζει" και κάτι άλλο..
![]()
Εκπληκτικό μηχανάκι το tls με πολύ καλή τιμή (σαν μεταχείρ) αλλά με μικροπροβληματάκια, ειδικά τα πρώτα κομμάτια - κατα την πρώτη χρονιά παραγωγής (όχι δε μιλάω για το περιστροφικό).... ίσως αν βρώ κάποιο καλό και σε καλά λεφτά να πάρω ένα (αν και τα υποψήφια μηχανάκια είναι αρκετα και το κτμ θα το κρατήσω).
Το VTR είναι άλλη φάση, πολλά περιθώρια, το καλύτερο V2 μοτέρ, ειδικό μηχανάκι.
Τα 130+ άλογα δεν είναι υπερβολικά για αυτό το μοτέρ, τα έχει μόνο με δύο καλά τελικά.
Έχουν υπάρξει και μηχανάκια (όχι απαραίτητα αγωνιστικα) με απόδοση κοντά στα 150, το κόστος είναι το πρόβλημα μια και δεν ήταν ποτέ τόσο εμπορικό όπως τα 4κύλινδρα, τα άλογα τα έχει το συγκεκριμένο μοτέρ, ειδικά με αυτά τα τέρατα σώματα ψεκασμού. Σημ. Τα RSV-R (03+) ξεπερνάνε τα 130 με δύο καλά τελικά και p.c όπως έυκολα ξεπερνάνε αυτή την απόδοση και τα tls/r που μετά το RC51 έχουν το καλύτερο V2 μοτέρ.
![]()
ws katoxos enos sp2 edw kai 2 xronia 8a h8ela na sas pw thn apopsh mou pou pisteyw na einai pio emperistatwmenh...
exw anei 27000xm kai to mhxanaki douleyei opws thn prwth fora pou akousa ta sw8ika tou...exei KATAPLHKTIKO krathma arketo gazi gia v2.. exei apisteyth 8esh odhghshs (paromoia me tou 999)kai kaiei oso ena tetrakylindro1000 ayto to lew giati exw pollous filous me tetrakilindra en seira xiliaria......to mono arnhtiko gia mena einai to megalo tou baros 194 leei h honda alla kai ayto mono stamathmenos to katalabaineis..exw topo8ethsei oloswmes racing akrapovic kai filtra kn kai exw metrhsei 134 troxo se dyo diaforetika dynamometra..a exw topo8ethsei kai ena ohlins sta 25000km giati den me ikanopoiouse polu to mama amortiser...frena exei koryfaia.. kai to ennow afou to mhxanbaki exei paei se ouk oligous mpralous kai to xw paei kai sta megara...exei fthna antalaktika oso kai an den to piusteyete kai exei kai oloklhro kit hrc an eiste polu anwmaloi....polu fthno kai to kit giati to xw psa3ei...
--IF U -R UNDER CONTROL.....U R NOT GOING FAST ENOUGH!!!
θυμαστε που σας ελεγα για ενα φιλο μου με 134 στον τροχο?
μας βρηκε μονος του!!!!
τωρα οποιος αμφιβαλλει ακομα για τα 134, μπορει να του το πει....
η αληθεια θα αποκαλυφθει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ....