Μπαααααα, δεν ξέρω! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ακόμα κάνουν μαθήματα βρετανικής αβρότητας όταν παίρνεις Triumph, ε;![]()
![]()
To Club Mediterranee Helios στην Κέρκυρα ευθύνεται
![]()
![]()
Μπαααααα, δεν ξέρω! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ακόμα κάνουν μαθήματα βρετανικής αβρότητας όταν παίρνεις Triumph, ε;![]()
![]()
To Club Mediterranee Helios στην Κέρκυρα ευθύνεται
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πάλι καλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Μπαααααα, δεν ξέρω!
Ξέρεις τι είναι να διασταυρώνεσαι με Triumph στην Ελλάδα, να σταματάτε και οι δύο και να αρχίζετε "Παρακαλώ περάστε", "Όχι πρώτα εσείς", "Μα σας παρακαλώ, έχετε πιο παλαιό μοντέλο", "Μα τι λέτε, τα κυβικά μου δε μου το επιτρέπουν", κλπ κλπ...
Ένα τέταρτο τουλάχιστον μέχρι να πρυτανεύσει η Ελληνική λογική και παιδεία "Άντε ρε μ@λ@κα κουνήσου έχουμε κλείσει το δρόμο μωρή κυλότα" να ξεκινήσουμε και οι δύο μαζί και να γίνουμε ένα μάτσο βίδες στη μέση του δρόμου...
Σαν Joe Bar team ένα πράγμα...
ωραια η ηρα![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάλι καλά...
Ξέρεις τι είναι να διασταυρώνεσαι με Triumph στην Ελλάδα, να σταματάτε και οι δύο και να αρχίζετε "Παρακαλώ περάστε", "Όχι πρώτα εσείς", "Μα σας παρακαλώ, έχετε πιο παλαιό μοντέλο", "Μα τι λέτε, τα κυβικά μου δε μου το επιτρέπουν", κλπ κλπ...
Ένα τέταρτο τουλάχιστον μέχρι να πρυτανεύσει η Ελληνική λογική και παιδεία "Άντε ρε μ@λ@κα κουνήσου έχουμε κλείσει το δρόμο μωρή κυλότα" να ξεκινήσουμε και οι δύο μαζί και να γίνουμε ένα μάτσο βίδες στη μέση του δρόμου...
Σαν Joe Bar team ένα πράγμα...
ειδικά αν η culotte ειναι σε άλικη απόχρωση και ελάχιστη επιφάνεια κάλυψης...![]()
γιαγιαρκουδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από αρκουδακος
στο θεμα μας.
εχε το νου σου τωρα ομως γιατι μπορει να στο βαλουν στο ματι το όχημα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάλι καλά...
Σαν Joe Bar team ένα πράγμα...:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το παλιό account είναι οκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από αρκουδακος
λογο του οτι δεν μπορω να μπο με τον παλιο μου λογαριασμο ανοιξα αλλον με αυτο το ονομα.
![]()
είσαι τεράστιος παπαρας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ειδικά αν η culotte ειναι σε άλικη απόχρωση και ελάχιστη επιφάνεια κάλυψης...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κράτα την Ήρα και πάρε και τον Δία (κανά rotweiler). Μόλις η Ήρα θελήσει.... ο Δίας θα εκτελεί...χαχαχαχαχαχα.. και αίντε να δώ πως θα ξεφύγουν ύστερα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ωραίος ο αρκουδάκος, σωστή και η σκυλίτσα...πομεράνιαν είναι?
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Φιλε εισαι τυχερος!
ομοιοπαθης κι εγω προχτες που δεν τους επιασα στα πρασα αλλα λογω του συναγερμου του αυτοκινητου μου που χτυπησε την εκαναν απο την πιλωτη κατω απο το σπιτι..... τουλαχιστον ειμαι ασφαλισμενος και καλυπτομαι για τη ζημια που εκαναν για να μπουν
Στην αστυνομια με καταγγελια που εκανα για να παρω το χαρτι για την ασφαλιστικη μου ειπαν οτι ποτε μην εμπλακεις κι αν τους δεις μεσα. Απλα παρε το 100 και πες οτι τους βλεπεις τωρα που κλεβουν και ειδοποιουν τη ΔΙΑΣ....
δεν αξιζει για ο,τιδηποτε να ρισκαρεις... 8 στους 10 εχουν οπλο και θα το χρησιμοποιησουν(συμφωνα με την αστυνομια)
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....