Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΓΥΦΤΙΑ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
    Καλημέρα σας, διαβάζω από όλους για διόδια στην Α.Ο. τη μόνη οδό που τα αξίζει, αλλά κανείς σας δεν έμαθε να βγάλει την Κάρτα της Α.Ο. για μοτο με τιμή διέλευσης 1.10 Ευρώ?
    και δεν ψάχνετε για ψιλά, και πιο οικονομικά. ανοίγεις τη τσέπη, βγαζεις τη κάρτα στο ταμείο, ξαναβάζεις στη τσέπη και για!!!
    εχομε καρτα κυριος!!!

αμα εβγαζε και e-pass θα ηταν τελειο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Στην αττικη οδο πληρωνω, αλλα στην εθνικη (παω και συχνα θεσσαλονικη) ΠΟΤΕ.

Και ακουω πολλους να λενε το φοβερο και "τρομερο: "και εμεις που πληρωνουμε ειμαστε μαλακες και εσυ μαγκας ?"

ΝΑΙ ρε φιλε, αφου πληρωνεις εισαι μαλακας, αν δηλαδη πεταξω ενα 5ευρο στα σκουπιδια θα σε υποχρεωσω και εσενα να το κανεις ?

Δεν γουσταρω να πληρωσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macrozan
    Η ΑΟ ειναι αποικιοκρατία του κερατά. ΟΛΟΙ οι δρόμοι ώφειλαν να είναι προ πολλού σαν την ΑΟ χωρίς διόδια. Και μην ακούσω ότι αυτά δεν ισχύουν, εδώ είναι Ελλάδα, δεν περνάνε αυτά. Άμα το βλέπουμε έτσι, τότε μας χρειάζεται τρόϊκα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    H A.O. απο όσο θυμάμαι τουλάχιστον είναι ιδιωτικός δρόμος με συμμετοχή δημοσίου (νομίζω οτι προβλέπεται σε βάθος 20ετιας να γίνει δημόσιος όπως το Ελ.Βενιζέλος).

Οι αστυνομικοί καλούνται να σου κόψουν κανονικά κλήση για την άρνηση πληρωμής διοδίων αλλά δεν θυμάμαι φίλε konstanttinos την αιτιολογία ... αν μου δώσεις λίγο χρόνο θα το βρώ.

Macrozan.... το οτι οι δημόσιοι δρόμοι έχουν ενα χάλι είναι γνωστό και για αυτό δεν αδικώ εκείνους που ειδικά σε δρόμους όπως Κορίνθου Πατρών αρνούνται να πληρώσουν. Αλλά αυτό απέχει απο το να μην θες να πληρώσεις μια παροχή που σου παρέχει ιδιώτης και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές.

Ακόμα και αν οι δημόσιοι δρόμοι ήταν όλοι έτσι όπως είναι η Α.Ο. (υπόψη οτι υπάρχει λόγος που βγήκε στις καλύτερες της Ευρώπης.... δεν είναι όλοι οι δρόμοι ίδιοι ακόμα και στην Εσπερία)... θεωρείς οτι δεν θα πλήρωνες και πάλι διόδια; Κάπου κάνεις λάθος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειναι ηθικο το πραγμα.
    αν σε καλυπτει (σαν μοναδα) ο δρομος που "πατας" τοτε καλο ειναι να πληρωνεις για να γινετε σωστα η συντηρηση του και να υπαρχει ετσι για πολλα χρονια....

αν οχι απλα πας διπλα απο τουτου και περνας χωρις να πληρωσεις. συνειδητοπιοιημενα, οχι επειδη σου λειπουν τα 2?, αλλα επειδη θεωρεις κοροϊδια να πληρωνεις για κατι που ειναι ανυπαρκτο και ποσο μαλλον για κατι μελλοντικο (πληρωσε και ΘΑ φτιαξουμε δρομο). οχι ρε μαγκες, φτιαξτε δρομο (οπως Α.Ο.) να τον πληρωσω μετα χιλιες φορες.

παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει το καλοκαιρι οταν ανεβαινα Θεσσ/νικη...
    σε κανενα διοδιο δεν πληρωσα και ολους μα ολους τους υπαλληλους τους χαιρετουσα. (εκτος απο μια καργι0λα που μου εκανε κωλοδαχτυλο ) ολοι ηταν σχεδον αδιαφοροι.

φτανω τελευταιο διοδιο, Μαλγαρα...η γνωστη διαδικασια και μολις κανει και περναει το αμαξι και περναω και εγω πισω δεξια βγαζει το κεφαλι απο το παραθυρο του κουβουκλιου μια θεια και αρχισε και φωναζει...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΠΑΣ?????????!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    τρομαζει ο οδηγος του κουτιου που ειχα μπροστα και το κοβει ολο δεξια...
    τωρα ειμαστε περιπου στα 10-15 μετρα απο το κουβουκλιο και αριστερα και δεξια τσιμεντενια στηθαια.
    με κλεινει λοιπον ο μαγκας αναμεσα στο στηθαιο και στην δεξια του πλευρα και δεν μπορω να κουνηθω εγω...

λεω: "τωρα την γ@μησαμε"..
    ηταν μεσα 4 ατομα και αυτος που καθοταν πισω και δεξια μου λεει "αδερφε θα μπλεξεις. πηγαινε πισω και πληρωσε γιατι εχει μπατσους πιο κατω."

η θειτσα τωρα εχει βγει εξω απο το κουβουκλιο και φωναζει πιο πολυ...

οκ,οκ, του λεω θα πληρωσω..

και αρχιζω να σπρωχνω καβαλα το φορτωμενο ninja προς τα πισω...

μολις με βλεπει και η αλλη, ηρεμει...

φευγει ο τυπος με το αμαξι...

κουμπωνω και εγω μια πρωτη, και κανω εκιννηση dragster παγκοσμιου...

την "μαυρη" πινακιδα μου πρεπει να την απομνημονευσαν καλα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυφτιά-ξεγυφτιά ... ούτε γάντια δε βγάζω.

Σε λωρίδες epass πρέπει να προσέχεις:
    1. Μήπως υπάρχει περιπολικό μετά τα διόδια, πας αργά κ τσεκάρεις (στην Α.Ο.)
    2. Μηπως δεν ανοίξει η μπάρα στον προπορευόμενο για κάποιο λόγο, αυτός φρενάρει απότομα κ πέσεις πάνω του.
    Προλαβαίνει να περάσει όχι μόνο μηχανή αλλά και αυτοκίνητο αν βρίσκεται αρκετά κοντά στον προηγούμενο.
    Ξέρω άνθρωπο που την έφαγε στο παρπρίζ (άργησε) και άλλον που τους χάλασε την μπάρα με το τρέιλερ στη Λαμίας. Δεν του έκαναν τίποτα, τότε. Τώρα έχουν βάλει κάμερες που σε τραβάνε από εμπρός κοντινό, μαζί με την πινακίδα. Εμείς ευτυχώς έχουμε μόνο πίσω πινακίδα

Αλλιώς, αν πας σε λωρίδα ταμείου με το που ξεκινάει ο μπροστά ξεκινάς κ εσύ κ περνάς απλά κ όμορφα. Βέβαια ο ταμείας σε κόβει που δεν κάνεις καμμια κίνηση να βγάλεις γάντια κτλ και το περιμένει....
    Αυτό δεν το έχω κάνει στην Α.Ο. ακόμη, μόνο στην Πατρών.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ειναι ηθικο το πραγμα.
    αν σε καλυπτει (σαν μοναδα) ο δρομος που "πατας" τοτε καλο ειναι να πληρωνεις για να γινετε σωστα η συντηρηση του και να υπαρχει ετσι για πολλα χρονια....

αν οχι απλα πας διπλα απο τουτου και περνας χωρις να πληρωσεις. συνειδητοπιοιημενα, οχι επειδη σου λειπουν τα 2?, αλλα επειδη θεωρεις κοροϊδια να πληρωνεις για κατι που ειναι ανυπαρκτο και ποσο μαλλον για κατι μελλοντικο (πληρωσε και ΘΑ φτιαξουμε δρομο). οχι ρε μαγκες, φτιαξτε δρομο (οπως Α.Ο.) να τον πληρωσω μετα χιλιες φορες.

παρομοιο σκηνικο μου ειχε τυχει το καλοκαιρι οταν ανεβαινα Θεσσ/νικη...
    σε κανενα διοδιο δεν πληρωσα και ολους μα ολους τους υπαλληλους τους χαιρετουσα. (εκτος απο μια καργι0λα που μου εκανε κωλοδαχτυλο ) ολοι ηταν σχεδον αδιαφοροι.

φτανω τελευταιο διοδιο, Μαλγαρα...η γνωστη διαδικασια και μολις κανει και περναει το αμαξι και περναω και εγω πισω δεξια βγαζει το κεφαλι απο το παραθυρο του κουβουκλιου μια θεια και αρχισε και φωναζει...ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΠΑΣ?????????!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
    τρομαζει ο οδηγος του κουτιου που ειχα μπροστα και το κοβει ολο δεξια...
    τωρα ειμαστε περιπου στα 10-15 μετρα απο το κουβουκλιο και αριστερα και δεξια τσιμεντενια στηθαια.
    με κλεινει λοιπον ο μαγκας αναμεσα στο στηθαιο και στην δεξια του πλευρα και δεν μπορω να κουνηθω εγω...

λεω: "τωρα την γ@μησαμε"..
    ηταν μεσα 4 ατομα και αυτος που καθοταν πισω και δεξια μου λεει "αδερφε θα μπλεξεις. πηγαινε πισω και πληρωσε γιατι εχει μπατσους πιο κατω."

η θειτσα τωρα εχει βγει εξω απο το κουβουκλιο και φωναζει πιο πολυ...

οκ,οκ, του λεω θα πληρωσω..

και αρχιζω να σπρωχνω καβαλα το φορτωμενο ninja προς τα πισω...

μολις με βλεπει και η αλλη, ηρεμει...

φευγει ο τυπος με το αμαξι...

κουμπωνω και εγω μια πρωτη, και κανω εκιννηση dragster παγκοσμιου...

την "μαυρη" πινακιδα μου πρεπει να την απομνημονευσαν καλα...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καλα ο αλλος ο ηλιθιος σε εκλεισε;;;τοσο μαλακας;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    καλα ο αλλος ο ηλιθιος σε εκλεισε;;;τοσο μαλακας;;;
    δεν πιστευω να το εκανε επιτηδες...
    βεβαια αν δεν σταματαγα και εγω... θα ημουν κατω γιατι ηδη η μπροστα ροδα μου ηταν στην πισω πορτα του.

απλα φωναζε πολυ η αλλη η αγαμητη και μολις ειχαμε φυγει οποτε νομιζε οτι κατι εγινε.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. γυφτια ειναι.......
    από mikes στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2009, 01:36
  2. Γυφτιά είναι....
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 02:41
  3. Τι είναι γυφτιά
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ