Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: koustoumi gia xt 600 2002

Εχω εγώ ολόκληρο κοστούμι γνήσιο-όχι πολυεστέρα & ντεπόζιτο, χρειάζονται οπωσδήποτε βάψιμο και τα δίνω όλα μαζί 250?. Αν ενδιαφέρεσαι για φωτό, θα ποστάρω αύριο ατις αγγελίες έτσι κι αλλιώς.

Υ.Γ
    είμαι Ρέθυμνο, οπότε αν είσαι εκτός Κρήτης δεν το βλέπω να γίνεται........

Νέο μέλος
    Είμαι Ρόδο τώρα αλλά αν είναι εντάξει τα πλαστικά θα την βρούμε την άκρη. ανέβασε φώτο αν μπορείς και πες μου μία τιμή χωρίς ντεπόζιτο.
    To xtaki mou einai mikro akoma alla exei skopo na megalwsei....
    Xt 500 Super Motard

Φίλε μου τα δίνω όλα μαζί, όχι ξεχωριστά, για φωτο εδώ: http://img404.imageshack.us/img404/8...3copysmall.jpg

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    καλε μου φιλε επειδη διαβαζω διαφορα εδω μεσα....
    τα πλαστικα του xt κανονικα ειναι μη βαφομενα.βαφοντε αλλα θελουν ελαστικοποιητη για να μην ξεφλουδισουν.μια διαδικασια που δεν μπορω να σου εξηγησω σε λιγες γραμμες.πηγαινε σε ενα επωνυμο φανοποιειο να κανεις τη δουλεια σου...σαν γενικο κανονα παντως να ξερεις οτι οσο λιγοτερα υλικα φορτωνεις τα πλαστικα σου(στοκοι,ασταρια)τοσο καλυτερο ειναι.αν παρεις καινουργια πλαστικα πρεπει πριν να περασεις ασταρι προσφυσης(plastofix).αν σου ασταρωσουν τα μεταχειρο πλαστικα καλα ειναι μεσα στο ασταρι να ριξουν μια ποσοτητα χρωμα μονης που θα παιξει το ρολο του ελαστικοποιητη.ελπιζω να βοηθησα και να μην μπερδεψα

Εγώ έχω βάψει πλαστικα απο ΧΤ ξεθωριασμένα τελείως (13 χρονων χωρίς να έχουν βαφτεί απο καινούργια) & παρότι τα έτριψα λίγο περισότερο απ'ότι έπρεπε (πρώτη φορά μου βάψιμο τέτοιας έκτασης) & ύστερα έριξα σουρφασέρ και χρώμα διπλής & βερνίκι & ήταν σαν να τα έβαψε επαγγελματίας.
    Στους 9 μήνες που τα είχα δεν είχαν το παραμικρό σκάσιμο κτλ.
    Ισως πάλι να ήμουν τυχερός, τι να πω

Νέο μέλος
    αν γίνει καλή δουλειά δεν έχουν πρόβλημα. απλά αρκετοί φανοποιοί κάνουν πολύ τσαπατσούλικη δουλεία, με συνέπεια να σκάνε. μέχρι στιγμής ποτέ δεν μου σκάσανε (τις δύο προηγούμενες φορές)
    Xt 500 Super Motard

Νέο μέλος
    Εχει μπεί το αστάρι και ετοιμάζεται και το χρώμα,μαύρο γυαλιστερό με χρυσή πέρλα
    Xt 500 Super Motard

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tasos_D
    Εχει μπεί το αστάρι και ετοιμάζεται και το χρώμα,μαύρο γυαλιστερό με χρυσή πέρλα
    στειλε αποτελεσματα οταν ειναι ετοιμο

Νέο μέλος
    Θα αργήσει λίγο να έρθει στην τελική του μορφή γιατί το ταμείο είναι μείον!!!
    Xt 500 Super Motard

βαφοντε με τα καταληλα υληκα και αρκετη προεργασια οι περησοτερη που βαφουν μηχανες το αποφευγουν λογο του οτι αν πεσης τοτε θα ξεθοριαση εγο δεν τα αποφευγο εχο κανη πολα χτ και εχο και χτ αν το βαψης σοστα και με τα καταληλα θληκα δεν εχει αναγκη

Αρχικά δημιουργήθηκε από wendigo
    Εγώ έχω βάψει πλαστικα απο ΧΤ ξεθωριασμένα τελείως (13 χρονων χωρίς να έχουν βαφτεί απο καινούργια) & παρότι τα έτριψα λίγο περισότερο απ'ότι έπρεπε (πρώτη φορά μου βάψιμο τέτοιας έκτασης) & ύστερα έριξα σουρφασέρ και χρώμα διπλής & βερνίκι & ήταν σαν να τα έβαψε επαγγελματίας.
    Στους 9 μήνες που τα είχα δεν είχαν το παραμικρό σκάσιμο κτλ.
    Ισως πάλι να ήμουν τυχερός, τι να πω
    κανονηκα θελη μετα που τα ετρηψες καλο καθαρησμα με διαλητηκο να φηγουν τα απομηναρια του πλαστηκου και καπακι περασμα με πλαστηκοπιητη και μετα σουλφασερ και χρομα βερνηκη.και κατα προτημηση βερνηκη που χρισημοπιουν στα κρανη ειναι πιο καλο και αντεχη τα ζορια τουλαχηστον εγο ετση κανο στο μαγαζι για ναμε σηγουρος για τον πελατη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stevenlord
    κανονηκα θελη μετα που τα ετρηψες καλο καθαρησμα με διαλητηκο να φηγουν τα απομηναρια του πλαστηκου και καπακι περασμα με πλαστηκοπιητη και μετα σουλφασερ και χρομα βερνηκη.και κατα προτημηση βερνηκη που χρισημοπιουν στα κρανη ειναι πιο καλο και αντεχη τα ζορια τουλαχηστον εγο ετση κανο στο μαγαζι για ναμε σηγουρος για τον πελατη.
    stevenlord εχεις πμ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF