περαστικα αδερφε και γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση.![]()
![]()
περαστικα αδερφε και γρηγορη και ανωδυνη αναρρωση.![]()
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Περαστικα, αγυριστα και τα τελευταια να ναι![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Οντως φιλε μου υπηρχαν δυο περιπολικα, αλλα ειχαν αραξει στην καντινα για κους κους.Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Περαστικά και υπομονή!!
Από όσο ξέρω εκεί έχει συνέχεια ένα με δυο περιπολικά,αλλά κάθονται στην άκρη και καμαρώνουν.Μήπως θα έπρεπε όλο αυτό το διάστημα να υπάρχει ένας τροχονόμος εκεί και να ρυθμίζει την κυκλοφορία;Πράγματι πολύ επικύνδυνο σημείο
Αλλα δεν λεω ειρθαν αμεσως στον τοπο...
Πριν 3 μερες δυο χιλιομετρα πιο πανω σκοτωθηκε ενα παληκαρι 22 χρονων
Περαστικά συνομήλικε, θέλει αρκετή προσοχή η λεκάνη είναι άτιμο σημείο κι έχει μπόλικο πόνο. Αλλά μάλλον τα ξέρεις αυτά από πρώτο χέρι. Πραγματικά δύσκολη κατάσταση αφού για αρκετό καιρό θα αποφεύγεις το μέρος εκείνο που για μας τα γερόντια είναι μία από τις 2 αιτίες θανάτου....
Χα χα κράτησε ψηλά το ηθικό και γρήγορα σπίτι σου.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
φίλε κουράγιο κ υπομονή τι να πώ περαστικά κ αγύριστα....
πρίν από σένα το ΣΚ αν θυμάμαι καλά μάς άφησε ένα παληκάρι γιός ενός φίλου 21 ετών..
ο δρόμος όντως είναι καρμανιόλα, λυπάμαι πού θά στό πώ αλλά έπρεπε παραπάνω προσοχή από μέρους σου.....
φιλικά συντοπίτης![]()
![]()
george
Αυτο μου λενε εδω μεσα συνεχεια, υπομονη υπομονη κουραγιο κουραγιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σιδερενιος φιλε! καλη ψυχολογια να εχεις και θα ανακαμψεις σε χρονο dt!! σου μιλαω εκ πειρας!
Αχ ειμαστε και σε κρισιμη ηλικια.... αχ θα σαλταρω απο την ακινησια
Καλη αναρρωση να εχεις και να επανελθεις πιο δυνατος....
Απο δω και περα φυλαγε τα ρουχα σου....
ΔΕΝ μας φταναν οι κωλοδρομοι ...εχουμε και διπλωματουχους φονιαδες να μας βαζουν σημαδι....
Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ σε περιμενει συντομα.....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
γρήγορα περαστικά,κουράγιο και αγύριστα!!!
Περαστικά και καλή ανάρρωση συνονόματε και ομοιοπαθή!Να έχεις πολλή υπομονή γιατί η αποθεραπεία παίρνει χρόνο.
Δεν ξέρω τι ζημιά έπαθες ακριβώς-εγώ έφτασα κοντά στο θάνατο-αλλά θα γίνεις καλά με αργά βήματα.Κουράγια πολλά!!
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
σιδερενιος ποτε ξανα![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
περαστικα .....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: