Οπως έκαναν και με το τρένοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και πώς θα έπρεπε να είναι ο νεος δρομος;![]()
Σπυρο, μιση μιση θα πεσει η γεφυρα για να γινει και εκτροπή κυκλοφορίας
![]()
![]()
Οπως έκαναν και με το τρένοΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και πώς θα έπρεπε να είναι ο νεος δρομος;![]()
Σπυρο, μιση μιση θα πεσει η γεφυρα για να γινει και εκτροπή κυκλοφορίας
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εγω μια χαρά καταλαβαίνω γι αυτό σχολίασα την ανακατασκευή.
Το να προσθέσεις 1 λωρίδα επιπλεον στο 80 % του δρόμου και ενα διαχωριστικό δε είναι νέος δρόμος... αυτό λεω...
και ποιος ο λογος να γινει νεος δρομος αν ο παλιος με τις παρεμβασεις μας καλυπτει
ασχετα με την "ληστεια" των διοδιων ο δρομος θα ειναι μια χαρα,
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Δεν ενοούσα τελείως νέα χάραξη... δλδ οκ δε γίνεται να φτιάξουμε ενα εξ ολοκλήρου νέο δρόμο .Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
και ποιος ο λογος να γινει νεος δρομος αν ο παλιος με τις παρεμβασεις μας καλυπτει
ασχετα με την "ληστεια" των διοδιων ο δρομος θα ειναι μια χαρα,
Αλλα σίγουρα θα μπορουσαν οπως με το τρένο να τρυπησουν αρκετά σημεία και να δημιουργησουν ευθειες αντι να κανουν διαπλάτυνση σε ενα δρομο που καθε 500 μετρα ειναι στροφη.
Εκτός αυτου ο δρόμος για να ειναι σωστός και ασφαλής θα πρέπει να έχει 3 λωριδες και 1 βοηθητικη μιας και ειναι ευρωπαικη κεντρικη αρτηρια απο το λιμανι της Πατρας με πάρα πολλές νταλίκες καθημερινά και θα εξυπηρετει και μελλοντικά ακόμα περισσότερα αμάξια.
Τώρα με το συγκεκριμενο δρομο θα συζητάμε σε 20-30 χρονια τα ίδια γιατι δε μας καλύπτει κτλ κτλ....
Αυτη ειναι η γνώμη μου
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
πόσο καιρό έχεις να περάσεις απο εκεί;Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Αλλα σίγουρα θα μπορουσαν οπως με το τρένο να τρυπησουν αρκετά σημεία και να δημιουργησουν ευθειες αντι να κανουν διαπλάτυνση σε ενα δρομο που καθε 500 μετρα ειναι στροφη.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aυτό κάνουν φιλαράκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
...θα μπορουσαν οπως με το τρένο να τρυπησουν αρκετά σημεία και να δημιουργησουν ευθειες αντι να κανουν διαπλάτυνση...![]()
Mέσα απο το βουνό;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πόσο καιρό έχεις να περάσεις απο εκεί;![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
θα γινει κι αυτό :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mέσα απο το βουνό;![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Φιλαράκι.... πότε επιστρέφει είπαμε; :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
θα γινει κι αυτό :wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λογικά, τέλος Ιουνίου (όχι οτι εχει και σημασία πλέονΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκι.... πότε επιστρέφει είπαμε;![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε καπταιν μου φαινεται παιζεις με τις λέξεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πόσο καιρό έχεις να περάσεις απο εκεί;
ΓΙα να μιλάω περνάω αρκετα συχνοτερα απο σένα και σιγουρα εχω δει οτι εχουν κανει και τούνελ... αλλα και πάλι ολο στροφες θα ειναι.. και ειπα και για τις λωριδες ...
Εξαλου ειπα τη γνωμη μου με γνώμονα το σχεδιασμό για μελλοντικη χρήση αν δε μπορειτε να το καταλαβατε οκ.. πασο..
Πάω για υπνο σας φιλω.. :wacko:
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δεν ενοούσα τελείως νέα χάραξη... δλδ οκ δε γίνεται να φτιάξουμε ενα εξ ολοκλήρου νέο δρόμο .
Αλλα σίγουρα θα μπορουσαν οπως με το τρένο να τρυπησουν αρκετά σημεία και να δημιουργησουν ευθειες αντι να κανουν διαπλάτυνση σε ενα δρομο που καθε 500 μετρα ειναι στροφη.
Εκτός αυτου ο δρόμος για να ειναι σωστός και ασφαλής θα πρέπει να έχει 3 λωριδες και 1 βοηθητικη μιας και ειναι ευρωπαικη κεντρικη αρτηρια απο το λιμανι της Πατρας με πάρα πολλές νταλίκες καθημερινά και θα εξυπηρετει και μελλοντικά ακόμα περισσότερα αμάξια.
Τώρα με το συγκεκριμενο δρομο θα συζητάμε σε 20-30 χρονια τα ίδια γιατι δε μας καλύπτει κτλ κτλ....
Αυτη ειναι η γνώμη μου
![]()
και τι ζορι υπαρχει με τις στροφες?
αν σ'αυτον τον δρομο ριξουν καινουργια ασφαλτο και βαλουν και ενα στηθαιο σε ολη την διαδρομη θα ειναι απο τις αγαπημενες μοτοδιαδρομες για ανοιχτες παρατεταμενες των 200+.
η εξτρα λωριδα ειναι προαιρετικη διοτι δινει αλλη αισθηση να κανεις προσπεραση πιο κοντα στα κουτια...![]()
Απο μια άλλη γωνία
http://www.youtube.com/watch?v=FjkI3icqdak
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais