πριν 3 χρωνια αλαζωντας τα λαστιχα σε εναν λαστιχα (ευτιχως εκλησε τελικα) ξεχασε να σφηξη της βιδες της δαγκανας του δεξιου δισκοφρενου μπροστα. πηγενα με την λεσχη που ημουν τοτε για λυμνη πλαστηρα. στην ευθεια της θηβας εστανθηκα κατι να χτηπαει στην μποτα μου και ενστικτοδος εκλησα το γκαζι. αυτο που ειχε χτηπηση στην μποτα μου ηταν η δευτερη βιδα απο την δαγκανα (η αλλη ειχε φυγη προ πολλου) και αμεσος αρχησε να φρεναρη ο μπροστηνος μου τροχος γιατι η δαγκανα σφηνωθηκε αναμεσα στην δισκοπλακα και το καλαμι. ευτιχως ηταν αγριο αλλα δεν μου κοκαλοσε τον τροχο και εκανα χωρης να το θελω ρολιν εντο και προσπαθουσα να καθησω ολλο και πιο πισω για να μην ερθη μπροστα η μηχανη. οταν το ειδαν τα παιδια της λεσχης ειπαν να παμε την αλλη μερα ( δευτερα ) να τον σαπισουμε στο ξυλο μπας και γλητοση κανενας ανθροπος αφου την γλητοσα και εγω. αν βρω την φωτο που ειχα τραβηξη θα σας την ποσταρω. δεν μπορεσα να βρω της βιδες τησ δικες μου αλλα βπηκα κατι αλλες βιδες στην γεματη απο βιδες εθνικη και εβαλα επανω μεχρη να φτασω σε μια εξπρες σερβις για να βρουμε και να τεριαξουμε αλλες. απο τοτε οπου παω για να μου βαλουν λαστιχα ειμαι απο επανω. ακομα και στο σερβης μετα μολης κατεβη απο τον παγκο η μοτο ελενχω τα ουσιωδη για την ασφαλεια μου εξαρτιματα.
δεν ειναι να εχεις εμπιστοσηνη ουτε στον κολο σου![]()