Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    [...]ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει η σύντομα, γιατί αυτή η μέρα θα είναι και η τελευταία σας, αχόρταγα ζώα, που σας παραδώσαμε μια χώρα να κυβερνήσετε και σεις νομίζετε ότι παίζετε MONOPOLY ...
    να δω που θα κρυφτείτε και πως θα ικετεύετε, όταν δε θα υπάρχει κανείς να σας προστατέψει...
    [...]
    και μετά;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Το θέμα το κλείδωσα εγώ γιατί ξέφυγε πάρα πολύ και πέφταν μπινελίκια ... απλά και τέλος ...

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τπτ εδω μέσα.. αλλιως κλειδωμα συμφωνω...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    και μετά;
    κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Εγώ πάντως ήθελα να γράψω ένα κρίμα για τις τέσσερρις ζωές αλλά μέχρι να διαβάσω και τις 17 σελίδες το κλείδωσε ο cat. Αν έλλειπαν τα τόσα quote-αρίσματα που κάνατε στον panopticon37 (λες και θα έβγαινε άκρη) θα προλάβαινα κι εγώ.
    Κρίμα και για εμάς που είμαστε ακόμα ζωντανοί βεβαίως βεβαίως
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Δε μπορούν επιτέλους να χωνέψουν, ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν με τον κόσμο που διαδηλώνει, αλλά μόνο με αυτούς που τους έχουν κάνει στρατιωτάκια στο παιχνίδι τους?

Gixxer ανθρωπος που σέβεται τον εαυτό του δε πάει να γίνει ματ-τζης κτλ ..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    και μετά;
    Γιατί με τη σημερινή κυβέρνηση δεν έχετε την ίδια απορία?

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

http://www.youtube.com/watch?v=hqJX0MFLHlw

Και άλλο ένα με το χτύπημα στον Βγενόπουλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Γιατί με τη σημερινή κυβέρνηση δεν έχετε την ίδια απορία?
    τα χουν κάνει ήδη σκατά εδω και 36 χρόνια.. όλες οι κυβερνήσεις απο τότε.. κι εδώ που φτάσαμε "καληνύχτα γι' αύριο".... δε σώζεται η κατάσταση αλλιώς..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος
    κι όμως, είμαι σίγουρος ότι πολλοί το γνωρίζουν, ίσως να μη θέλουν να το παραδεχτούν, ίσως να φοβούνται να το παραδεχτούν -και δε μπορώ να τους κατηγορήσω γι΄αυτό-, αλλά την έχουν μυριστεί τη δουλειά.... είμαι περίεργος να δω τι γίνει τη μέρα που θα τολμήσουν να συνταχθούν με το πλήθος και να στραφούν εναντίον όσων ασελγούν πάνω σ΄αυτή τη χώρα, εναντίον όσων κατάφεραν και μας κοίμησαν και κάνανε την ελλάδα και το μέλλον μας χωράφι τους, και το ξεπουλάνε όσο όσο ... ελπίζω αυτή η μέρα να έρθει η σύντομα, γιατί αυτή η μέρα θα είναι και η τελευταία σας, αχόρταγα ζώα, που σας παραδώσαμε μια χώρα να κυβερνήσετε και σεις νομίζετε ότι παίζετε MONOPOLY ... να δω που θα κρυφτείτε και πως θα ικετεύετε, όταν δε θα υπάρχει κανείς να σας προστατέψει...

Οταν η κοινωνικη αδικια ειναι τετοια που υπερβαινει ενα βαθμο κανεις δε θα μεινει να υποστηριξει αυτους που τη δημιουργουν. Αυτο ειναι σιγουρο και εχει γινει πραξη ατελειωτες φορες ανα την ιστορια.
    Εκτιμηση μου ειναι οτι δεν απεχουμε παρα πολυ απο το σημειο αυτο.Επισης εκτιμηση μου ειναι πως παραδειγματικη τιμωρια μερικων απο αυτους θα φερει νεα ελπιδα οπως και καποιες βασικες αλλαγες στον τροπο λειτουργιας του πολιτευματος μας.

και μετά όποιοι εξουσιοδοτηθούν να παρουν στα χέρια τους το τιμόνι αυτής της χώρας, δε θα σκεφτούν ούτε για μια στιγμή, να υπονομεύσουν το μέλλον της για δικό τους συμφέρον...
    μετά θα αρχίσουμε να χτίζουμε σε καινούργιες βάσεις, μετά μπορούν να γίνουν πολλά, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει μετά, ξέρουμε όμως τι θα γίνει όσο συνεχίζουν τα ίδια σαπισμένα μυαλά να νομιζουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας κοροϊδεύουν, όσο συνεχίζουν οι ίδιοι καλοαναθρεμμένοι κωλοι να ζεσταίνουν τις καρέκλες της βουλής και των υπουργείων ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    και μετά όποιοι εξουσιοδοτηθούν να παρουν στα χέρια τους το τιμόνι αυτής της χώρας, δε θα σκεφτούν ούτε για μια στιγμή, να υπονομεύσουν το μέλλον της για δικό τους συμφέρον...

Αυτο το θεωρω λιγο απιθανο βλεπεις ειναι στην ανθρωπινη φυση.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Και μετα?

Απιστευτο.

Να μην ξερεις το μετα, λες και δεν υπαρχουν προτυπα χωρων που τηρουν τους νομους και το συνταγμα και καλοπερνανε οι πολιτες.

Και μετα παιδακια ο καθενας θα μπει στην θεση του και θα κανει την δουλεια του ,ΟΠΩς ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.

Και οπως ξερω οτι αν δεν κανω τη δουλεια μου δεν θα κανω μαμ, ετσι και αυτοι θα κανουν τη δουλεια τους γιατι αλλιως ουτε μαμ ,ουτε κακα.

Θα τρελλαθουμε τελειως ρε π@υστη μου.:hypnotize

Παλαιό μέλος
    Και μετα? Απιστευτο. Να μην ξερεις το μετα, λες και δεν υπαρχουν προτυπα χωρων που τηρουν τους νομους και το συνταγμα και καλοπερνανε οι πολιτες. Και μετα παιδακια ο καθενας θα μπει στην θεση του και θα κανει την δουλεια του ,ΟΠΩς ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. Και οπως ξερω οτι αν δεν κανω τη δουλεια μου δεν θα κανω μαμ, ετσι και αυτοι θα κανουν τη δουλεια τους γιατι αλλιως ουτε μαμ ,ουτε κακα. Θα τρελλαθουμε τελειως ρε π@υστη μου.
    Δυστυχως δεν αλλαζουν τα πραγματα ετσι ως διαμαγειας σε μια μερα
    γιατι απλουστατα οι ιδιοι ανθρωποι που δημιουργησαν αυτη την κατασταση ειναι οι περισσοτεροι πολιτες της χωρας μας και αυτη θα συνεχισουν να υπαρχουν και την επομενη μερα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Οταν η κοινωνικη αδικια ειναι τετοια που υπερβαινει ενα βαθμο κανεις δε θα μεινει να υποστηριξει αυτους που τη δημιουργουν. Αυτο ειναι σιγουρο και εχει γινει πραξη ατελειωτες φορες ανα την ιστορια.
    Εκτιμηση μου ειναι οτι δεν απεχουμε παρα πολυ απο το σημειο αυτο.Επισης εκτιμηση μου ειναι πως παραδειγματικη τιμωρια μερικων απο αυτους θα φερει νεα ελπιδα οπως και καποιες βασικες αλλαγες στον τροπο λειτουργιας του πολιτευματος μας.
    τότε γιατί σήμερα σχηματίζανε προστατευτικό κλοιό γύρω απο αυτόν που είχε το θράσος να μας δείξει με το χέρι του ότι έχει 3 κότερα? αυτόν που ακόμα και με τόση οργή γύρω του, είναι αρκετά ψύχραιμος ώστε να χαμογελάει ειρωνικά?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αισιόδοξο σε βλέπω.

Οι πλειοψηφία του κόσμου, πιστεύω, έχει την λογική: "Θέλω να γίνω Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη"

Όπως και να έχει προτιμώ το άγνωστο του "μετά" παρά τα σκατά του σήμερα.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 09:27