παντως αν το "δεν εχω χρονο" αναφερεται στο οτι πηγαινεις ακομα σχολειο,αφου θα τις κανεις που θα τις κανεις τις κοπανες σου(υποθετω,ετσι?οπως καναμε οι περισσοτεροι),καλυτερα να τις κανεις για κατι τετοιο να πιασει και τοπο!![]()
παντως αν το "δεν εχω χρονο" αναφερεται στο οτι πηγαινεις ακομα σχολειο,αφου θα τις κανεις που θα τις κανεις τις κοπανες σου(υποθετω,ετσι?οπως καναμε οι περισσοτεροι),καλυτερα να τις κανεις για κατι τετοιο να πιασει και τοπο!![]()
Oh, what sad times are these when passing ruffians can say Ni at will to old ladies. There is a pestilence upon this land, nothing is sacred. Even those who arrange and design shrubberies are under considerable economic stress in this period in history.
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
παιδιά θα οδηγάω ένα 50αρι του πατέρα μου καμιά φορα.ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα αν μας πιάσουν οι αγαπημένοι μας τροχονόμοι διατρέχω σοβαρώ κινδυνο?
Το ''πήγε σαν το σκυλί στ' αμπέλι'' σου το έμαθε ο πατέρας σου που θα σου δανείζει το μηχανάκι ή θα το παίρνεις κρυφά;
Μη κάνεις κάτι που θα σε κυνηγάει όσο ζεις, 17 χρονών παιδί είσαι, σε ένα χρονάκι που θα βγάλεις το διπλωματάκι πάρε κι ένα κρανάκι και τότε να δεις πόσο μάγκας θα είσαι.
Τι εχετε παθει ρε παιδια και θελετε ντε και καλα να οδηγησετε χωρις διπλωμα?
Να βγαλεις διπλωμα για 50αρι δεν ειναι τιποτα τραβα βγαλε που δεν εχεις και χρονο...
Ενα παραβολο ειναι και δεκα σηματα αφου ξερεις να οδηγεις δε θα εχεις προβλημα.
επειδή πολλά ακούστηκαν από τους κάποιους εδώ,προσβλητικά τις περισσότερες φορές θα γράψω 2 λογάκια :
το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
όσο για το γεγονός του ότι δν ξέρω από οδήγηση ,σας ενημερώνω οτι το κολομηχανάκι το καβαλάω από 12 χρονών στα πλαίσια της γειτονιάς.
ευχαριστώ όσους απλά απάντησαν στην ερώτηση, και με ενημερώσαν σχετικά με τη νομοθεσία.
Υ.Γ. : Μην αρχίσετε τις γνωστές παπαριές περί ''θέλαμε να σε προστατέψουμε''.
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Πιο πολυ με φοβιζει ο κινδυνος που διατρεχεις μεγαλωνοντας,απο την στιγμη που σε ενα ανοιχτο δημοσιο φορουμ ρωτας κατι για το οποιο θα επρεπε να ειχες κανει τουμπεκι.
17 χρονων εισαι ρεπουστμου δε σου κοβει ντιπ;
Ναι φυσικα και διατρεχεις κινδυνο και εσυ και οι δικοι σου και το ξερεις.
Κανε την βολτα σου αλλα μην περιμενεις απο δω να σε καθυσυχασει ο καθε αγνωστος που χεστηκε για σενα και τους δικους σου.
Υ.Γ Ο τροχονομος ειναι το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να σε αποσχολει.Και συ ρε μακταλα ελεος να πουμε.Το να εισαι "κουλ" ενηλιξ και ετσι ναουμ απεχει μια σπιθαμη απο το να εισαι εντελως μην πω....
όχι φίλαρακο δν μου κόβει.δν ξέρω τη νομοθεσία δν έιχα ασχολιθεί ποτε με θέματα σχετικά με το μηχανάκι.μόνο να οδηγώ ξέρω.
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
Ο πραγματικος κινδυνος υπαρχει αν προκαλεσεις εστω και μικρο ατυχημα....
Υπαρχουν αρκετοι εκει εξω που παρακαλανε να βρουν ενα σαν και σενα.
Αν ειναι με πεζο κλαψε απο τωρα.
Θα μπορει να σε κανει να δουλευεις για την υπολοιπη ζωη σου για αυτον..
Χωρις υπερβολες.
Καλα εκανες και το εγραψες για να μπορουμε να σε προειδοποιησουμε.
Παρε λιγο χρονο και πηγαινε ενα πρωι στην τροχαια να το βγαλεις..
σε ευχαριστώ πάρα πολυ φίλε.
Μικρέ , αν καταλαβες τι ρώτησες ... κατσε διαβαζε απο τωρα γιατι με τοσο μυαλο που κουβαλας ίσως και να μην προλαβαινεις μεχρι τις εξετασεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
κι επειδη ουτε μας ξερεις ουτε σε ξερουμε, αλλά βαρεθηκαμε να ακουμε για χαζά παιδιά που σκοτωθήκαν νέα, καθε φορά προστατεψε εστω το κεφαλι σου με ενα καλό κράνος, γερά δεμενο.
και κανε ότι σε μαθανε οι γονεις σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λοιπόν... έχουμε και λέμε...
Άδεια δίχως ικανότητα οδήγησης συνεπάγεται οτι ...
1. Σε περίπτωση ελέγχου θα σε σταματήσουν , θα σου χώσουν μια κλήση (το ποσό δεν το θυμάμαι... κάπου στα 200-250 ευρώ είναι ) συν δικάσιμο (εκεί μπορείς να την ξεφύγεις μιας και κακώς-κάκιστα παίρνει μεγάλο διάστημα για να γίνει και εντωμεταξύ μπορεί να έχεις βγάλει).
2. Σε περίπτωση τώρα ατυχήματος , ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ... αυτό συνεπάγεται οτι ο άλλος που ήταν στο ατύχημα, καταθέτει αγωγή και μήνυση κατά της ασφαλιστικής του παπιού ή σε εσένα και στους γονείς σου απευθείας. Τι σημαίνει αυτό;
- Οτι και να ζητήσει θα το εισπράξει. Οποιοδήποτε ποσό και αν είναι αυτό θα πληρωθεί σε τεράστιο ποσοστό είτε απο την ασφαλιστική (που μετά θα πάει δικαστικά τους γονείς σου και αυτό είναι ακόμα χειρότερο) είτε θα υποχρεωθούn οι γονείς σου να το δώσουν. Μπορεί να φτάσει πολλές φορές και τις 100-200.000 ευρώ.
- Οι γονείς σου μηνύονται για αμέλεια ανηλίκου. Βλέπεις παρόλο που είσαι 17 αν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου και κάνεις βλακείες θα το πληρώσουν άλλοι για σένα.
- Σου δημιουργείται ποινικός φάκελος που σε ακολουθεί μια ζωή.
- Δεν σου επιτρέπεται να βγάλεις οποιαδήποτε άδεια ικανότητας οδήγησης διά Χ χρονικό διάστημα που θα πεί το δικαστήριο (απο 3 εώς και 5 χρόνια).
Αν λοιπόν δεν σε νοιάζει να καταστρέψεις την δική σου ζωή, την οικογένεια σου, τα οικονομικά της οικογένειας σου καθώς ίσως και ζωές άλλων...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;... πιό σημαντικός είναι ο χρόνος σου άλλωστε που θα ξοδέψεις σε ενα κάρο μαλακίες απο το να δώσεις μέσα σε 2-3 μέρες για 50αρακι στην τροχαία.
Απορώ ρε πστ μου , ώρες ώρες τι πιτουρο έχουν για μυαλό οχι τόσο οι πιτσιρίκοι αλλά οι γονείς τους. Διότι αν το έλεγα εγώ στον πατέρα μου οτι θα οδηγώ χωρίς δίπλωμα , θα μου το είχε πάρει το παπί τότε,.,., και θα νόμιζες οτι ήταν η γιορτή του Αϊ Γιάννη του Μπουρλοτιέρη.
Gandalf
ευχαρίστω για την ενημέρωση αλλα απάντισε μου σε ένα πράγμα .ρωτάω ωστόσο για τις επιπτωσεις αν με σταματήσουν.απάντισε μου όμως σε κάτι ειναι τόσο σημαντικό να ξέρω να κάνω οκτάρια και να μάθω τι πάει να πει 10% ανηφόρα??? [τα ξέρω συμβολικά το λέω]
ευχαρίστω για την ενημέρωση αλλα απάντισε μου σε ένα πράγμα .ρωτάω ωστόσο για τις επιπτωσεις αν με σταματήσουν.απάντισε μου όμως σε κάτι ειναι τόσο σημαντικό να ξέρω να κάνω οκτάρια και να μάθω τι πάει να πει 10% ανηφόρα???
Δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα ειναι σημαντικο να εισαι καλυμενος νομικα.
Αν σε σταματησουν σου κανουν μυνηση η οποια σου ερχεται μετα απο κανα χρονο η καπου εκει.
Αν ομως τρακαρεις η χτυπησεις καποιον και του κανεις ζημια θα τον πληρωσεις παλυ η και για πολυ...
Αρα συμπερασμα ειναι σημαντικο να εισαι καλυμενος και πως εισαι καλυμενος???
ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Και θα μου πεις τωρα εσυ με το μυαλο σου...
Δεν ειναι μαλακια να εξεταζεσαι σε δυο οκταρια κι ενα ερωτηματολογιο με δεκα σηματα που δε τα τηρεις σχεδον πουθενα η ασχετες ερωτησεις περι μαυρου παγου.....
Ειναι μαλακια ναι αλλα καλυτερα να δουν οτι μπορεις να κανεις εστω δυο οκταρια παρα τιποτα....
Και κατι αλλο φορα κρανος εγω το εκανα παντα απο το πρωτο μηχανακι.
Εχω πεσει ισα με 50 φορες κι εχω χτυπησει μια μονο ξερεις γιατι???
Γιατι ολες τις αλλες φοραγα κρανος και μπουφαν εκτος απο εκεινη...
Ναι ειναι σημαντικο να διαβασεις τον ΚΟΚ και να μαθεις τα σηματα και τις προτεραιοτες .Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
ευχαρίστω για την ενημέρωση αλλα απάντισε μου σε ένα πράγμα .ρωτάω ωστόσο για τις επιπτωσεις αν με σταματήσουν.απάντισε μου όμως σε κάτι ειναι τόσο σημαντικό να ξέρω να κάνω οκτάρια και να μάθω τι πάει να πει 10% ανηφόρα??? [τα ξέρω συμβολικά το λέω]
Να μαθεις τι ειναι αυτη η πουτανα η ανηφορα 10% και αν την ανεβαινει δικαβαλο με τη βαρβαρα το 50αρι σου!
Χρονο γιατι δεν εχεις? τοσο πολυασχολος εισαι απο τα 17 σου?
Σε λάθος φόρουμ μπήκες αρχηγέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
επειδή πολλά ακούστηκαν από τους κάποιους εδώ,προσβλητικά τις περισσότερες φορές θα γράψω 2 λογάκια :
το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
όσο για το γεγονός του ότι δν ξέρω από οδήγηση ,σας ενημερώνω οτι το κολομηχανάκι το καβαλάω από 12 χρονών στα πλαίσια της γειτονιάς.
ευχαριστώ όσους απλά απάντησαν στην ερώτηση, και με ενημερώσαν σχετικά με τη νομοθεσία.
Δοκίμασε το http://sasehwolouskouladia.com Καλή επιτυχία στίς εξετάσεις σου![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
@@ μάντολες....Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
Όχι μεγάλε, δεν έχει κάτσει κανείς να διαβάσει στα 17 του και να προσπαθεί να μάθει ένα κωλοτετράδιο με σχηματάκια.
Αν (λέμε τώρα) βροντήξεις πάνω σε κανέναν περαστικό που κοίταγε τα άστρα, ή σε κανένα μυστήριο που την είδε στραβά, το πήδημα που θα φας εσύ και όποιοι θα πληρώνουν, ίσα που θα φτάσει μέχρι την ηλικία που θα διαβάζεις για διδακτορικό.
Καλή τύχη![]()
Ναι έχεις δίκιο, είσαι ο μόνος που θα δώσεις πανελλήνιες(του χρόνου).:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
Και εγώ έδωσα πανελλήνιες και πήρα και μηχανάκι στα 16 με υπογραφές γονέων και δίπλωμα έβγαλα όταν έπρεπε και ξανά έβγαλα δίπλωμα στα 18( μέσα στις πανελλήνιες) και βρήκα και τον χρόνο να ψάξω να βρω μηχανή και αυτοκίνητο.
Όταν σου αρέσει κάτι μπορείς να το κάνεις και να βρεις τον χρόνο που χρειάζεται για να το κάνεις.
Πες μας τώρα ότι δεν έχεις 40 λεπτά να πας να βγάλεις δίπλωμα στην τροχαία?????Τόσες απεργίες κάνουν οι καθηγητές, ούτε απουσία δεν θα πάρεις.
Και εγώ όταν δεν μπορούσα ή δεν ήθελα να κάνω κάτι ξέρεις πόσες δικαιολογίες έβρισκα!!!!!!!!!