Τελικά έκανα το απλούστερο:Αποσυμπίεση με το WinRar και τρέξιμο από τον σκληρό.Δεν ήξερα τόσον καιρό ότι γίνεται αυτό.
Σάς ευχαριστώ και πάλι.![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά έκανα το απλούστερο:Αποσυμπίεση με το WinRar και τρέξιμο από τον σκληρό.Δεν ήξερα τόσον καιρό ότι γίνεται αυτό.
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Χρήσιμη πληροφορία για το μέλλον.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν θελεις να βαλεις windows σε στικακι για να κανεις εγκατασταση
ειναι αλλη διαδικασια
πρεπει να κανεις bootable το στικακι και να δηλωσεις και στο bios το usb![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θα το πιστεψεις βγηκε ηλεκτρικη κιθαρα
![]()
χουμορακι ε?![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
επισης το power iso ειναι καλο,δωρεαν και ευκολο.
Κανει τα παντα
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
οπως και να εχει πιο λιγη ωρα παιρνει να καψεις cdακι και να κανεις install εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
επισης το power iso ειναι καλο,δωρεαν και ευκολο.
Κανει τα παντα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Μπα μην το λες.Με τον τρόπο που το έκανα τώρα,τον ίδιο χρόνο πήρε.Άσε που βαράω τη γκεφάλα μου που τόσα χρόνια έχω γεμίσει τον τόπο με CD.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οπως και να εχει πιο λιγη ωρα παιρνει να καψεις cdακι και να κανεις install εκει
Να φανταστείς ότι αυτό που εγκαθιστώ τώρα,χρειάζεται 9 DVD.και δεν έχει και κιθάρα μέσα γαμώτη...
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Και προτιμάς να κάνεις extract 50gb στον σκληρό σου, παρά να κάνεις αυτό που σου πα :P Εγώ κρατάω τα πάντα σε ένα partition στον σκληρό μου και όποτε χρειαστώ κάτι, κάνω ένα mount, install, unmount, έτοιμος.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μπα μην το λες.Με τον τρόπο που το έκανα τώρα,τον ίδιο χρόνο πήρε.Άσε που βαράω τη γκεφάλα μου που τόσα χρόνια έχω γεμίσει τον τόπο με CD.
Να φανταστείς ότι αυτό που εγκαθιστώ τώρα,χρειάζεται 9 DVD.και δεν έχει και κιθάρα μέσα γαμώτη...
![]()
Life begins at 45°.
ωχ αρχησαν τα κοκοψωνια και το κοκοψαραΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Και προτιμάς να κάνεις extract 50gb στον σκληρό σου, παρά να κάνεις αυτό που σου πα :P Εγώ κρατάω τα πάντα σε ένα partition στον σκληρό μου και όποτε χρειαστώ κάτι, κάνω ένα mount, install, unmount, έτοιμος.![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Έχω τρεις,εκ τών οποίων ο ένας είναι για τη δουλειά που κάνω τώρα,ό δεύτερος έχει τα πρωτότυπα συμπιεσμένα και ο άλλος το λειτουργικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Και προτιμάς να κάνεις extract 50gb στον σκληρό σου, παρά να κάνεις αυτό που σου πα :P Εγώ κρατάω τα πάντα σε ένα partition στον σκληρό μου και όποτε χρειαστώ κάτι, κάνω ένα mount, install, unmount, έτοιμος.
μαλακία;![]()
moto perpetuo
hasta luego.
ε ναι ειναι σαν να εχεις 6 χορδο μπασο και προσπαθεις να παιξεις δωδεκαμετροΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχω τρεις,εκ τών οποίων ο ένας είναι για τη δουλειά που κάνω τώρα,ό δεύτερος έχει τα πρωτότυπα συμπιεσμένα και ο άλλος το λειτουργικό.
μαλακία;![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
ε ναι ειναι σαν να εχεις 6 χορδο μπασο και προσπαθεις να παιξεις δωδεκαμετρο![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να κάνεις αποσυμπίεση σε στικάκι για χρήση σε άλλες συσκευεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
yoy can't teach an old dogΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
new tricks![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy